Perfecte verzorging

Veel aandacht voor mij en de familie.

Fijn contact

Alles is goed verlopen.

De uitvaart van mijn vader is goed verlopen. Mijn broer en ik zijn tevreden. 2 jaar terug was dit wel anders. Was de uitvaartdienst van mijn moeder. Het was meer een doe het zelf pakket en heel veel dingen liep mis. Maar Helen heeft ons goed begeleid. Heeft meegedacht. Was goed zo.

Alles prima geregeld

Alles is goed afgehandeld

Zeer professioneel en erg betrokken.

Het was een mooi en zeer dierbaar afscheid. Van het begin tot het eind werd er contact gehouden en dat heb ik als zeer prettig ervaren. En alles is mogelijk er werd ook goed geadviseerd en meegedacht. (niet opdringerig) Het was heel warm en persoonlijk!

Uitstekende begeleiding

Astrid was tijdens de uitvaart continue aanwezig maar niet steeds zichtbaar. Heel fijn was dat. Ook haar idee om de gasten losse bloemen mee te laten nemen was heel goed. Het zorgde voor een mooi en vredige uitstraling.

prima verzorgd

Alles ging zoals afgesproken

Keurig geregeld allemaal

Van A tot z, alles goed verzorgd.

Advies, contact en uitleg van Petra waren zeer geduldig en goed. Verder heb ik de familiekamer en huiskamer, i.p.v. Aula, als zeer gemoedelijk en prettig ervaren, mede voor de kinderen en kleinkinderen.

Netjes en vriendelijke afhandeling

Alles goed volgens afspraak afgehandeld.

Net zoveel respect voor de overledene als nabestaande

rustig en oplossend gericht meedenkend in de chaos van gedachten en emoties

Zeer alert, betrokken, en duidelijk.

Vanaf de (24-uurs) eerste melding t/m de uitvaart een hele fijne en duidelijke begeleiding. Aan alles wordt gedacht, er wordt niets over het hoofd gezien.

Alles ging naar wens

Alles ging goed, petra heeft me heel goed geholpen. Ben ook vaak erna gebeld door haar om te vragen hoe het gaat.

Personeel denkt erg met je mee en is erg begripvol.

uitvaartonderneemster Esther heeft ons goed geholpen en gesteund. Ze was erg betrokken en dacht goed met ons mee.

Wij hebben de uitvaart van mijn overleden moeder warm en respectvol ervaren.

Vanaf de intake voelden wij betrokkenheid en dat is tot het laatste moment zo gebleven. Wij hebben de uitvaart van mijn overleden moeder warm en respectvol ervaren.

Respectvol en heldere afspraken

Begeleiding was uitstekend. Persoonlijk Duidelijke afspraken vooraf Transparant over kosten. Geen verrassingen achteraf Afspraken worden stipt nagekomen Enige minpuntje: opname van de ceremonie is niet gelukt vanwege technisch defect. Dat was wel een teleurstelling.

Betrouwbaar en professionele partij

Het intake gesprek was helder en er is uitgevoerd wat is beloofd. Goede uitleg waarom sommige dingen anders moesten worden uitgevoerd dan ik in gedachten had. Omdat er op de begraafplaats van onze keuze geen koeling was moesten we wel gebruik maken van Westgaard of Noord. Voor Noord gekozen. Zeer tevreden over de uitvaart al heb ik wel 1 kanttekening (constructief) : - de locatie in Amsterdam Noord : kreeg daar niet een goed gevoel over bij het melden op kantoor. We moesten daar de bloemen afgeven en we werden behoorlijk direct en gemaakt vriendelijk ontvangen door een mevrouw. Ik kon mijn zinnen steeds weer niet afmaken en werd iedere keer onderbroken alsof er haast gemaakt moest worden. Ook de communicatie van het overbrengen van het mortuarium naar Noord werd niet pro actief gecommuniceerd. Uiteindelijk heeft dat wel 3 dagen geduurd terwijl in eerste instantie werd gezegd dat dit vaak in 1 dag al gebeurd. Je kon daar ook niet even zitten of bakkie koffie nemen. Gewoon een balie met een schuifvenster....leek wel een gemeentelijk loket. Links een aantal planken met een aanwijzing erboven : bloemen hier neerzetten oid. Vandaar 4 sterren. - de afscheidsruimte in Noord daarentegen was prachtig en kon niet beter. Al het overige, is uitstekend verlopen waarvoor ik Astrid hartelijk wil bedanken.

Naar tevredenheid bijgestaan en netjes verzorgd

Consulent was deskundig, behulpzaam en empathisch. We hebben veel aan haar hulp gehad. De afscheidsplechtigheid was mede dankzij haar hulp en aanwezigheid een mooi en liefdevol afscheid. Ook het contact met andere afdelingen was prettig.

Net niet goed

Hoewel we ook op vakantie van uw uitvaartbegeleider contact konden hebben is mijn gevoel achteraf dat het net allemaal iets te weinig was. Ik had graag meer ondersteuning gehad. Tijdens de uitvaart heeft zij haar rol wel goed ingevuld

UItstekend, een hele zorg minder

Uitstekend ondersteund door Joan Machielsen van PC Uitvaart.

Meelevend en toch zakelijk

Men was meelevend maar met de nodige zakelijkheid. Beide belangrijk in dergelijke situaties. Alles was goed georganiseerd ook de ter aarde bestelling in Driehuis.

Alles prima geregeld en verzorgd.

Hele vriendelijke uitvaartbegeleider die duidelijk uitleg gaf over de mogelijkheden.

Uitvaart precies naar wens.

Gegaan zo als afgesproken, uitvaartbegeider mevrouw Sybrich heeft ons fantastisch bijgestaan.

Uitstekend begeleide

Bij de eerste melding om 23.00 ,zal er contact worden opgenomen. Helaas geen telefonisch contact. 24.00 uur nogmaals gebeld. Eveneens om 01.00 uur weer contact opgenomen echter om 02.15 uur eindelijk contact. Dit mag Helaas niet gebeuren, daar wij eindeloos hebben zitten wachten in het verpleeghuis, waar de overledene verbleef. Voor de rest is het telefonisch contact met de uitvaartbegeleidster uitstekend geweest.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.