Bijzonder prettig contact

Het is fijn dat er onmiddellijk een klik is. Ik heb me erg gesteund gevoeld

Alles heel netjes geregeld

Alles ging perfect alleen jammer dat de muziek via onze eigen telefoon moest gaan dat is een minpuntje

Lakse houding

Declaratie nav de uitvaart is nog steeds niet afgehandeld, ook de afwikkeling van het restant van de polis is nog niet gedaan, vandaar de lage waardering.

Warm en vriendelijk

Astrid heeft de uitvaart van mijn vader fantastisch geregeld. Ze is rustig, vriendelijk en heeft een hele fijne en warme persoonlijkheid. Ze heeft me de zorg uit handen weten te nemen, van telefoontjes tussendoor om te polsen hoe het met mij ging, tot alles gewoon goed geregeld hebben, het was heel prettig dat Astrid er voor me was en een mooi afscheid voor mijn vader heeft geregeld. Ik ben heel blij dat Astrid namens PC Uitvaart alles voor mij zo heeft kunnen regelen.

Goede begeleiding en informatie omtrent de gehele uitvaart, ook daarna.

Snelle en goede begeleiding, ook wat betreft het aanpassen van afspraaktijden op ons verzoek. Zeer ervaren mensen om alles netjes en respectvol af te handelen.

Mijn ervaring met de uitvaartleider was heel positief

Vriendelijk, hij voelde de sfeer goed aan en dacht mee. Het enige minpuntje was de catering. We kregen maar 1 x een kopje koffie/thee. Dat vond ik wat karig. Ze kwamen ook niet langs met de vraag om nog een kopje koffie/thee. Dat vind ik jammer.

Wij zijn zeer tevreden over hoe de uitvaart van onze moeder is verlopen.

De begeleiding naar de uitvaart toe en tijdens de uitvaart was zeer goed en verliep heel prettig. De uitvaartbegeleider Cees Jan van den Berg is een zeer fijn en plezierig persoon. We konden altijd direct terecht met onze vragen. De uitvaart zelf was zeer goed verzocht en hetzelfde geldt voor kofiekamer na de uitvaart. De locatie in Zaandam is een mooie en sfeervolle locatie.

Zeer goede begeleiding van de PC gehad

Mevrouw Petra Boel heeft ons heel veel uit handen genomen en kwam met diverse goede tips. Al met al een mooie uitvaart.

Alles tot in detail goed geregeld door hele fijne mensen

Alles tot in detail goed geregeld door hele fijne mensen.

Super top

Alles was mooi geregeld Ook met de voor bereiding voor me moeder haar crematie

Prachtige uitvaart en precies zoals ik wilde.

Nienke is een goede combinatie van professionaliteit en betrokkenheid. Vriendelijk en behulpzaam. Een speciaal bedankje voor degene die mijn man heeft verzorgd. Hij zag er prachtig uit. Mijn laatste herinnering aan hem was hoe hij eruit zag in het ziekenhuis, omringd door apparatuur en overal slangetjes. Hij zag er nu zo vredig uit. Dat heeft mij goed gedaan.

Heel fijn

Ik heb een hele fijne ervaring met PC uitvaart Zaandam. Het is een mooie locatie en ik had een mooie patio. Ik werd erg goed begeleid. Onze uitvaart begeleidster was Petra Boel. Wat een top vrouw, staat op ieder moment voor je klaar. En is zo behulpzaam vriendelijk. Zij mag echt een keer in het zonnetje gezet worden.

Professioneel

Mariette Roorda, een geweldige vrouw, zeer professioneel en empatisch. Bedankt dat u haar aan mij toegewezen hebt

Prima verzorgde uitvaart

De uitvaart in kleine kring, ongeveer 45 mensen, was een mooi afscheid voor een lief mens, veel te vroeg! Het advies van Mariette om een band om de kist te vullen met de meegenomen bloemen had een zeer mooi gevolg.

Fijn

Dankzij de uitvaartbegeleidster, die geweldig was!, en het feit dat de zaal van Westgaarde verbouwd was en menselijker geworden is is de uitvaart een mooi afscheid geworden.

Goed, respectvol en waardig geholpen.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij in deze moeilijke tijd zijn bijgestaan door Daniel.

Fijne relaxte begeleiding, alle ruimte voor onze eigen inbreng. Uitstekende reactie tijdens aula moment. Professioneel - op de kaart na.

PC Uitvaart is respectvol en ondersteunend

PC Uitvaart is begripvol, respectvol, deskundig en goed (telefonisch) bereikbaar. Wensen worden gerespecteerd. De overledene wordt keurig verzorgd.

Het was uitstekend geregeld.

Ilonka was enorm lief, begripvol en meedenkend. Ze heeft ons regelmatig gebeld om te kijken of alles nog naar wens was of dat we nog hulp nodig hadden. Het was een prachtige uitvaart. Precies zoals we in ons hoofd hadden. Bedankt Ilonka! En de rest van de medewerkers van PC!

Keurig geregeld en het personeel is vriendelijk

Zie bovenstaande bericht

Zeer begripvol en luisterend oor

Super lieve mensen, zowel aan telefoon als de uitvaartbegeleidster. Luistert goed, totaal niet opdringerig als het om wensen gaat en is echt betrokken. Alles naar wens geregeld!

Super goed vrouwen met hart voor hun werk

Professioneel en zorgzaam

Begeleiding was in orde

Begeleiding was in orde

Zeer tevreden.

Zoals Tessa de uitvaart heeft begeleid was naar mijn mening zeer tevreden.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.