Heel goed geregeld allemaal.

Fijne Uitvaartbegeleider. Goed geregeld. Luistert goed naar de wensen.

Respectvolle afhandeling en totale ontzorging.

PC Uitvaart heeft de uitvaart van onze vader op een bijzonder respectvolle wijze afgehandeld. Vanaf het eerste telefonische contact, gevolgd door de persoonlijke begeleiding door het hele proces, en de zorg tijdens de uitvaartdienst hebben wij als bijzonder waardevol ervaren.

Fijn, meedenkend, rustig en goede begeleiding met aandacht voor de nabestaande

In één van de moeilijkste periodes uit het leven heb je een partij nodig die je bij de hand neemt, naar je luistert , adviseert, en de tijd neemt. Er moeten keuzes gemaakt worden door nabestaanden in een periode van rouw en verdriet. Dan heb je een partij nodig die vanuit deze situatie je begeleidt. De PC heeft voor ons dit naar volle tevredenheid ingevuld

Tessa Faber is een ware professional, bedankt!

Tessa heeft zeer goed onze wensen begrepen en met het team tot in de puntjes uitgevoerd. Onze dank hiervoor.

Fijne sfeer

Mooie uitvaart, lieve en zeer fijne begeleiding in het centrum waar hij lag en ook de locatie van crematorium.

Netjes geregeld en duidelijk. Vriendelijk

Mijn ervaring was efficient en vriendelijk. En punctueel

Prettige begeleiding

Zoals bij veel mensen is een overlijden toch (nog) plotseling. Dan is het heel belangrijk om door iemand begeleid te worden in plaats van gestuurd. Een overlijden is heel erg persoonlijk en het is mooi om daar invulling aan te kunnen geven met mensen die daar begrip voor hebben en ook actief luisteren en meedenken.

Fijn om goede en vertrouwde begeleiding te krijgen in een moeilijke tijd.

Aan de hand worden meegenomen door een invoelende deskundige is een hele steun. Je hoeft je niet steeds af te vragen of je alles wel hebt afgevinkt voor de uitvaart en bovendien kan je veel zaken ook helemaal niet zelf regelen.

Prettige ervaring met PC Uitvaart

De gesprekken met de uitvaartbegeleider verliepen zorgvuldig en goed. De uitvaartbegeleiding was prima. Petra toonde betrokkenheid en hield onze voorbereiding goed in de gaten, zij bood hulp waar dat nodig was. Petra was goed bereikbaar op momenten dat wij vragen hadden. Wij voelden ons gehoord. Ook heeft zij de uitvaart op een prettige en mooie manier begeleid. In haar woorden tijdens de uitvaart was te merken dat zij goed had geluisterd tijdens het gesprek wat wij vooraf hadden gehad.

Alles was netjes en goed verzorgd

Keurig verzorgt

Aanbevelen ja ,maar ik wacht nog even .

Zeer professioneel en betrokken

Heel aardig begeleid door Nienke. Alles goed georganiseerd, prachtige zaal en op alle details wordt gelet.

Alles keurig geregeld

Het contact was zeer prettig. Er werd de tijd genomen en alles werd goed doorgenomen. Ook in de dagen erna was het contact goed. Ben nog een aantal keer gebeld om te vragen of ik nog wensen had of andere vragen. Kortom heel prettig allemaal.

Volledig verzorgd

De begeleiding kunnen we niet anders omschrijven als top. Had niet beter gekund.

Fijn dat ze thuis komen en verder goed begeleid hoe we het beste alles zo netjes kunnen regelen.

Fijn, betrokken

Contact liep goed, Astrid had een lastige taak om alle betrokkenen mee laten werken. Heeft ze prima gedaan! Ook Corinne heeft op de dag zelf de uitvaart super begeleid.

goed geregeld zonder zorgen

De uitvaart van mijn vrouw is prima geregeld zoals haar wens was .

Hele fijne ervaring gehad met pc uitvaart

Tijd rust ruimte om alles stap voor stap te regelen. Margreet was voor mij een echt steunpilaar. Heel dankbaar in deze moeilijke periode in mijn leven

Heel fijn!

De uitvaart begeleidster was zo fijn. Rustig vriendelijk en heel erg meelevend. Ze heeft voor een gouden randje gezorgd op deze dag.

Super fijn

Onze eerste ervaring was vorig jaar met het overlijden van onze vader. Ilonka is een hele fijne, rustige, behulpzame en liefdevolle vrouw die ons alles uit handen nam en hielp met alle beslissingen en keuzes die gemaakt moesten worden om het afscheid helemaal naar onze persoonlijke wens te maken. Pas geleden is ook onze moeder overleden en wij werden weer geholpen door Ilonka wat weer heel erg fijn was. In zo’n moeilijke en verdrietige tijd is die steun zo belangrijk. Het afscheid is in een prachtige zaal zo mooi en fijn geworden door haar hulp. Dat maakt het allemaal zoveel dragelijker ondanks het verdriet.

Denken goed met je mee

De uitvaartbegeleider dacht goed met ons mee, kwam ook met ideeën, nam vaak contact met ons op met de vraag hoe het ging en of hij iets voor ons kon doen.

Super organisatie

Ilonka heeft alles weer prima geregeld voor ons.

Vanaf het moment van melden tot en met de begrafenis van mij vrouw en de moeder van mijn kinderen kunnen niets bedenken wat anders of beter had gekund!!!ook in de condelance kamer werden er positief gesproken!!!!!

Goed geregeld

Geweldig geregeld met respect en geduld

Fijne, betrokken begeleiding

Vanaf het eerste contact heel fijn en betrokken geholpen bij het regelen van de uitvaart ook de nazorg is goed geregeld.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.