Goede en zorgzame uitvaartcentrum

Fijne, en zorgzame mensen die er alles aan doen om een goede uitvaart en een mooi afscheid te realiseren.

Ben zeer te spreken over de afstemming, opvolging en flexibiliteit van PC Uitvaart.

Mijn moeder heeft n eervolle uitvaart gehad

De muziek was prachtig, we hadden n aantal sprekers dat was heel mooi ,ook de mevr die ons steeds heeft begeleid vond ik in een woord fantastisch, zo lief en duidelijk, en ik kon haar altijd bellen !! Er was wel een min puntje maar daar konden jullie helemaal niets aan doen!! Ik had twee rouwboeketen besteld maar die lagen niet op de kist,hij had ons gewoon vergeten,dus tijdens de ceremonie werden er nog even gauw twee boeketten neer gelegd(Maar dat had ik niet besteld) We hebben ons geld terug gehad, dit had nooit mogen gebeuren!!!

Persoonlijk en perfecte ondersteuning

Ik heb wel ervaringen met uitvaartondernemingen hier in de buurt van Uithoorn. Hebben de uitvaart van mijn beide ouders verzorgd. Niet bepaald positief aangezien bij alle handelingen dit onmiddellijk vertaald werd in euro’s. Komt ook niet fijn over als je verdriet hebt. Bij PC Uitvaart viel mij op, dat de heer van Utrecht meedacht. Echt op een fijne manier. Dat heb ik erg gewaardeerd. Ook al was het mijn oom, door de intensieve begeleiding deed het mij veel verdriet. De laatste jaren had hij intensieve zorg nodig. De heer van Utrecht heeft op een positieve manier bijgedragen aan een respectvol afscheid. Door de leeftijd van mijn oom waren er veel vrienden/kennissen weggevallen. Met de kleine groep hebben we Hans een afscheid gegeven wat hij verdiende. Ook de kleinkinderen hebben een positief gevoel overgehouden aan een droevige gebeurtenis. Een heel leuk initiatief. Dat we de as niet met elkaar uitstrooien heeft te maken met het feit, dat we Hans willen blijven herinneren zoals hij was. Dit is een emotionele keuze. Bedankt Daniel van Utrecht voor de ondersteuning. Het helpt ons in de verwerking.

Een plechtigheid die mijn man verdiende

Toen mijn man opgehaald werd waren we al onder de indruk. Met eerbied ging mijn man de auto in. Een mijnheer liep er voor en wij waren zo onder de indruk. We mochten ook 24/7 bij mijn man komen. Zo correct. Een kamer en toilet en keuken. Dat was top. Mijn man lag er mooi bij. Toen de plechtigheid met Astrid. Wat een geweldig lieve en meelevende vrouw is dat. Fijne gesprekken gehad en ook gisteren het eindgesprek. Het kon niet beter. De hele plechtigheid was heel mooi. Mensen van buiten spraken hier ook over. Ik zou geen punt van kritiek kunnen uiten. Dit was een plechtigheid die mijn lieve man verdiende. Dank voor alles, maar speciaal Astrid. Wat een fijne lieve vrouw.

Begrip

De uitvaart heeft plaats gevonden zoals mijn moeder het wilde.

Erg goed

Perfect begeleid door jullie medewerker v Utrecht was de eerste keer dat ik een uitvaart moest regelen en hij heeft me daar goed in geholpen

Uitstekende begeleiding in een zware periode

Uitvaart was goed verzorgd en geheel naar wens verlopen

Perfect!

Prima geregeld, wij hadden het online geregeld (budget crematie)

Betrokken, persoonlijk en efficiënt

De uitvaart is geheel naar wens uitgevoerd. Wij hebben de begeleiding door PC Uitvaart als betrokken en professioneel ervaren.

Zeer goede begeleiding

Vanaf dag een zijn wij zeer goed voorgelicht door Jo-Ann. Zij heeft ons helemaal bij gestaan in zowel de voorbereidingen als bij de uitvaart. In een woord een moordwijf klinkt grof maar is goed bedoeld een pareltje voor de PC.

Sympathieke mensen, organisatie kan beter.

Mijn moeder is gecremeerd,volgens haar laatste wens. Ik zou meegaan naar de ovenruimte. In de ovenruimte moest ik wachten, omdat "de oven nog niet op temperatuur was". Mijn zusje stond ondertussen met haar kinderen op een gang te wachten , volgens aanwijzing van de uitvaartleidster. Inmiddels waren de gasten al lang en breed in de condoleance- ruimte aanwezig, echter er was niemand om te condoleren. Mijn zusje is toen op eigen initiatief met haar kinderen op een drafje door de lange gang naar de condoleance-ruimte gehold. Daar waren de gasten inmiddels aan hun tweede kopje koffie toe. Omdat het wachten lang duurde stelde de uitvaartleidster voor een kopje koffie te drinken, dat deden we. In de condoleance ruimte kwamen de mensen mij condoleren maar ik had geen gelegenheid hen de gepaste aandacht te geven,want weldra kwam het bericht dat de oven op temperatuur was. Dus alweer op weg naar de ovenruimte om mijn moeder op haar laatste tocht te vergezellen. Beetje rommelig. Verder ging alles goed.

Perfect geregeld.

Heel prettig, met name ook het meedenken over de begrafenis. Ook het rouwbezoek was goed begeleid. Met name vond ik het prettig dat Thomas alles perfect heeft gedaan en ook nog een mooi woordje heeft gesproken op de begrafenis. Dank voor alles!

Betrokken en professioneel

Na het overlijden van mijn moeder moest ik alles snel regelen hierbij heeft Irene de Vries mij geweldig geholpen, betrokken en professioneel .Efficiënt en met een luisterend oor, niet gehaast. Helaas kon zij zelf de uitvaart van mijn moeder niet begeleiden, maar haar collega Heleen de Kuiper heeft dit prima overgenomen. Mijn broer en ik en onze partners zijn erg tevreden

helemaal goed

goede wijn behoeft geen krans. helemaal goed = helemaal goed Bedankt Jo-Ann!!

goed geregeld

Goede ontvangst , inleving in persoonlijke situatie. Fijne begeleiding voor uitvaart te organiseren perfecte service niets is te veel. Heel geruststellend in deze verdrietige tijd.

Vriendelijk en meedenkend

Onze ervaring is zeer goed te noemen,uitvaartbegeider Dennis Ganseij,voelde zeer goed aan,wat we nodig hadden om mijn vader,een zeer mooi afscheid te geven.Wij zijn zeer tevreden over PC Uitvaart.

Uitstekende begeleiding

Uitvaartbegeleidster Irene de Vries nam alle tijd om alles met ons door te nemen en gaf goed advies. Susan Kudijk heeft de uitvaart zelf heel mooi en op een persoonlijke manier begeleid. Ook de nazorg was prima.

Professionele aanpak

Na een zeer prettig gesprek met Astrid heeft op de dag zelf Jolanda de uitvaart op een voortreffelijke wijze vorm gegeven met oog voor details. Het was een prachtige uitvaart.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.