Prima, persoonlijk, attent.

Van thuis ophalen overledene tot uitvaart en nazorg attent, zorgvuldig, geduldig en zeer persoonlijk.

Begrip vol en met alle geduld en aandacht.

Zowel bij het eerste telefonisch contact als bij het persoonlijk gesprek ging er een rust van uit waardoor alles goed is doorgesproken en de uitvaart naar wens is tot stand is gekomen.

Zeer goede uitvaartbegeleiding

In eerste instantie was de wens om de uitvaart in Zaandam te laten verrichten, echter door verbouwing van deze locatie was dit niet mogelijk. Dit is met de uitvaartbegeleider goed besproken. hij heeft ons daarin ook meerdere opties aangeboden. Van hieruit zijn we bij de Nieuwe Noorder uitgekomen. Daarnaast heeft de uitvaartbegeleider ons zeer goed geïnformeerd en het contact was ook zeer goed. De uitvaart zelf werd door ons, als direct nabestaanden, en door de overige genodigden, als heel mooi ervaren. Dit heeft er zorg voor gedragen dat het definitieve afscheid een mooi plekje in ons hart heeft gekregen.

Zeer meegaand

Respect Vol

Prima begeleiding

De Uitvaartbegeleider begreep precies onze wensen en stemming .

Zo mooi en heel goed geregeld

Zowel Helen als Jeroen hebben er alles aan gedaan om onze vader een prachtige uitvaart te geven. Meedenken, adviseren, oplossingen aandragen in alle rust, in een voor ons overspannen tijd. Meerdere mensen kwamen na de plechtigheid vragen of die meneer die zo mooi alles aan elkaar sprak ook familie was. Ze waren verbaasd dat het een medewerker van PC Uitvaart was, een groot compliment is dat en dat heeft Jeroen ook verdiend.

Uitstekende service en respectvolle behandeling

Prima verzorgd en met heel persoonlijke benadering. Enige smetje: vrij matige geluidskwaliteit van de muziek in de huiskamersetting.

Mooi en goed geregeld.

Alles mooi en goed geregeld. Jammer van de hoge kosten voor eten en drinken. Omdat de hapjes, via PC, zo duur waren hadden wij het (bij dezelfde bakkerij als waar PC het haalt) zelf besteld. Helaas daardoor niet goedkoper uit omdat PC dan 1,90 per hapje schotelgeld rekent... Lief en zorgzaam personeel.

Heel erg tevreden..

We zijn heel goed voorgelicht en op de dag zelf was alles goed verzorgd.

Keurig geregeld.

Corinne heeft het goed begeleid op de condoleance en de uitvaart. Ik snap alleen niet waarom ik voor 8 dagen moest betalen ,omdat jullie geen plaats hadden ? Daardoor moesten we het weekeinde overbruggen . Wat we als vervelend in deze situatie hebben ervaren! Ik beveel niet aan ,ik maak geen reclame , dat doen jullie zelf door alles goed te regelen.

Vanaf het begin tot eind kan ik alleen maar vol lof zijn. Mijn vrouw lag thuis opgebaard dus iedere dag kwam er iemand kijken, maar ook één luistert oor. Die dagen heb ik als zeer prettig doorstaan iedereen was zeer attent. Tot de uitvaart aan toe prima geregeld. Niks was te gek of er was één oplossing voor.

Zo goed geholpen met alles, veel interesse in de nabestaanden

Alles goed afgestemd op de behoefte van klant

Positief en aangepast naar onze behoefte

Prima geregeld

Vanaf het eerste contact (het melden), tot aan het sturen van de factuur, alles zeer netjes geregeld. In het bijzonder de hartelijke gesprekken met de uitvaartbegeleider zullen ons bijblijven. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, echt geweldig.

Ik kijk terug op een perfect verlopen uitvaart, helemaal naar wens uitgevoerd

zie de regel hierboven, dat dekt de lading.

Respectvol

Uitermate deskundige begeleiding.

Fantastisch

Een warme en goede ondersteuning en behandeling echt fantastisch.

De PC Uitvaart heeft on volledig ontzorgt . De uitvaart begeleidster heeft daar uiteraard een grote rol in gespeeld en ons met goede adviezen geholpen. We zijn zeer tevreden over alles wat kon en werd aangeboden. Veel dank aan Tessa, onze uitvaart begeleidster.

Prima geregeld

Fijne uitvaartbegeleider alle tijd en ruimte voor ons.

De benodigde ondersteuning menselijk geleverd

De benodigde ondersteuning menselijk geleverd. Niet te pushend, niet te afwachtend, precies goed!

Goed, maar op punten rommelig

Het geheel is naar wens verlopen, maar helaas is het einde niet volgens afspraak gegaan.

Prima op maat alles mogelijk.

We hadden weinig wensen maar alles wat we wilden was prima en kon geregeld worden. We vonden t alleen jammer dat op de dag van de crematie wij nog even in n familie kamer afscheid namen we door n groep mensen heen moesten die voor n ander afscheid kwamen. Dit voelde heel ongemakkelijk. Wij waren maar met 4 dus wij hadden ook n kwartier of 30 min later kunnen komen als er niemand in de hal was. Of aan de andere kant van de hal. Dat we persoonlijk opgewacht werden was fijn en voelde welkom.

Het was prachtig!

Uitvaartbegeleider Corry voelde meteen prettig aan: ze was respectvol, inlevend en zeer meewerkend. Heeft alles duidelijk uitgelegd en de uitvaart is verder precies zo verlopen als ik voor ogen had. Zij heeft ook op een fijne manier de hele crematie begeleid. De broodjes daarna waren van hele goede kwaliteit en de familie-aula en aangrenzende koffiekamer waren intiem en warm.

alles goed geregeld

Vanaf begin met de contact persoon goed en warm werd het afgehandeld. De ceremonie werd naar wens goed uitgevoerd en begeleid.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.