Ik ben zeer tevreden over de PC het was gewoon perfect Thomas Ritmeester heeft alles voor mij verzorgd ik en iedereen die aanwezig waren hebben dit alles als zeer warm ondervonden. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Thomas Ritmeester Vriendelijke groet Johanna Spee

Uitstekende uitvaartbegeleiding

Goed open gesprek ter voorbereiding. Niets werd opgedrongen. Alle afspraken werden nagekomen tijdens de uitvaart. Kortom helemaal tevreden

Zeer tevreden. Goeie tip gekregen van Suus over de muziek.

proffesioneel en stijlvol

Op alle fronten volgens verwachting

heel fijne medewerkers.

eenvoudig en zonder zorgen.

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart

Zo nu en dan de aandacht voor mij persoonlijk tijdens moeilijke momenten tijdens en na de begrafenis van mijn man heb ik enorm gewaardeerd.

Uitvaart was prima, we zijn heel professioneel begeleid

Uitvaart was prima, we zijn heel professioneel begeleid

Alles perfect verlopen

Mooi...

Alles goed geregeld, iedereen heel aardig.

Uitstekend team dat ons begeleide

Zowel het opbaren als de uitvaartverzorging vond op een uitstekende manier plaats. Een extra compliment voor Maureen Bakker voor haar uitmuntende en warme begeleiding en nazorg.

Geheel naar onze wens

T

uitstekend

rustig, persoonlijk, troostrijk. Alles was prima geregeld

Goed verzorgd, oog voor detail.

Positief

We werden gelijk begrepen wat we wilden

heel goed verzorgd

Heel fijn overleg gehad goede ideeen aangedragen en perfect uitgevoerd.

het heeft mijn verwachtingen overtroffen

Ondanks de droevige ervaring heeft zich niet een vervelende situatie voorgedaan. Wij krijgen als nabestaanden alleen maar te horen: wat was het een mooi afscheid. Waardig ook En ondanks de drukte heeft steunpilaar Petra de juiste woorden gevonden om alles in goede banen te leiden. In 1 woord dit blijft voor ons een prachtige herinnering hartelijke groet Irene Bettink

Professionele organisatie met aandacht en respect!

De opbaring thuis en de crematieplechtigheid werd professioneel en op een respectvolle wijze georganiseerd en vormgegeven. De ondersteuning en aandacht hierbij vanuit onze contactpersoon, Maureen Bakker, hebben we als prettig en deskundig ervaren. Belangrijk punt hierbij is dat afspraken goed en punctueel werden nagekomen en ook overige medewerkers van PC Uitvaart deskundig en respectvol functioneren. De locatie (crematorium Almere) heeft door de warme uitstraling mede bijgedragen aan een waardig en zeer mooi afscheid van mijn echtgenote. Punt ter verbetering: De koelapparatuur noodzakelijk voor opbaring thuis zou anno 2020 met minder (storend) geluid gepaard moeten kunnen gaan.

Prettig

Erg prettige ervaring met Mevrouw van der Kuip. Ze heeft ons super geholpen en gesteund. Alles was goed geregeld, alleen jammer dat er gehamerd werd op tijd en sommige van ons door middel van aanrakingen de aula uit moesten. Verder zijn we erg tevreden met het verloop

De begeleidster heeft alles bijzonder goed geregeld

Wij zijn bijzonder tevreden met de begeleiding voor / na en tijdens de uitvaart.

Waardige en professionele begeleiding.

Een waardig/mooi afscheid heeft ons geholpen bij het verwerken van het persoonlijk verlies van onze dierbare.

Alle zorg is uit handen genomen

Zie hier boven

Heel tevreden

Er werd alle tijd genomen, zowel voor het zakelijke gedeelte als voor het persoonlijke deel. Er werd meegedacht zonder inbreuk te doen.

Warm en betrokken

De afhandeling ging vlot gemoedelijk en betrokken En al onze wensen werden ingewilligd

persoonlijk en efficiënt

Heel goed georganiseerd

De locatie was prachtig en je had ruim de tijd voor de dienst, geen gehaast en alles op zijn gemak. Ook wil ik het personeel een compliment geven voor de goede service.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.