Alles goed en netjes geregeld

Alles ging netjes ondanks deze rare tijd. Alleen voor het uitzoeken van de kaart,kist en bloemen. Zou het lekker zijn als je daar even meer tijd voor krijgt.je zit al in een emotionele achtbaan en dan is de tijd wel wat kort on de juiste keuzes te maken.

Ondanks de moeilijke omstandigheden rond het corona virus hebben wij met ons gezin van 4 personen op gepaste wijze afscheid genomen van onze moeder en oma We kregen alle ruimte en werden bij gestaan door Astrid ten Oever in Zaandam

Met een bijzonder compliment voor de uitvaart begeleidster uit putten Daar ben ik bijzonder tevreden over er was haar ook niets te veel

Persoonlijke aandacht, ruim de tijd en flexibel.

In deze vreemde tijd met corona maatregelen was er, ondanks de noodzakelijke fysiek afstand, persoonlijke aandacht. Bijzonder dat dit lukt met iemand die je niet kent. Daarnaast werd er de tijd genomen en werd er invulling gegeven aan een aanpassing in de muziek die wij op het laatste moment nog hadden.

vriendelijk behandeld, goed meegedacht.

vanaf het eerste telefoontje alleen maar vriendelijke mensen. meedenken over oude polissen van lang geleden (1937) en goede tips.

Vriendelijke medewerker.

Contact was ondanks de corona tijd heel goed. Super lief geholpen. Wel heel lastig om alles op deze manier te regelen zonder dat er persoonlijk contact is.

Heel erg tevreden over verloop uitvaart zelf in deze Coronatijd.

De uitvaart van mijn vader was heel waardig en waardevol. Top prestatie van uitvaartleidster Joyce van Lewe. Twee jaar geleden is mijn moeder door PC begraven. Toen werd echter veel meer in eigen beheer gedaan, zoals drukkerij, alles regelen rond financiën ook al was het toen ook geen locatie van PC zelf etc. Dit verwachtte ik nu ook en dat was helaas niet meer zo. Joyce heeft met veel creativiteit en extra inzet, ook van collega geregeld, dat wij toch op tijd de enveloppen kregen voor de rouwkaarten om te schrijven etc.

Uitvaartbegeleiders waren super en ook de rest van het personeel.

meelevend, meegaand , flexibel, toegankelijk en goed verzorgd

Het hele proces van aanmelding tot en met de uitvaart hebben we als aangenaam ondervonden. Ondanks Corona werd er zoveel als mogelijk aan onze wensen etegemoet gekomen.

Goed verzorgt

Een fijne ervaring met aan alle punten goed aandacht besteed. Er was voldoende flexabiliteit om het programma aan te passen in tijden van corona. Een puntje van verbetering zou het ontwerp van de kaart kunnen zijn. Daar hadden we zelf al een ontwerp voor gemaakt welke moeilijk was over te zetten. Het uiteindelijke result was erg mooi en naar volle tevredenheid. Aangezien we de kleine zaal hadden, moesten we zelf een verbinding opstellen naar mijn zus in Italie. Achteraf was dat niet helemaal goed gegaan en kon ze wel alles zien, maar niks horen.

Binnen de mogelijkheden voldoende

Een iets actievere begeleiding tijdens deze omstandigheden was prettig geweest

Door de corona-situatie bijzonder maar op zich prima verlopen.

Het was op zich een bijzondere gelegenheid door dat we, door de corona-situatie genoodzaakt, de uitvaart slechts in besloten kring hebben kunnen plaats laten vinden. In ons geval slechts negen mensen. We hebben overigens toch alles zo kunnen doen als dat wij zelf voor ogen hadden en in zijn algemeenheid zijn wij daar ook zeer tevreden mee. Eén kanttekening: het heeft ons verbaasd dat er geen WiFi voorziening was op de uitvaartlocatie. Zeker om de bijeenkomst te kunnen streamen biedt de beschikbaarheid hiervan iets meer mogelijkheid.

Hellen is een erg aardige,begripvolle,hulpvaardige uitvaardleidster!

Ondanks de coronacrisis mochten we toch op het kantoor van de PC de uitvaart van mijn vader bespreken/regelen met inachtname van de anderhalve meter afstand. Hellen was een erg aardige, begripvolle, huplvaardige uitvaartbegeleidster. Jammer van klein foutje in de rouwadvert.id krant door de krulletters. Helaas was de plek van het graf (oude gedeelte) niet goed doorgegeven/ontvangen ad begraafplaats. We hebben veel zelf geregeld en dat was prima. Jammer dat condoleance met koffietafel niet mogelijk was in deze coronatijd, er mochten maar 30 mensen aanwezig zijn hier door. Zes blonde jonge meiden als draagsters van mijn vaders kist(dat zou hij vast leuk gevonden hebben).Het was een mooie,waardige begrafenis ondanks de corona-tijd-beperkingen.

Moeilijke communicatie

Helaas wacht ik nog steeds op de opname. Betreur het dat we ondanks de situatie geen goed aanbod hebben gekregen voor streaming voor belangstellenden waardoor niet iedereen die dat wenste de uitvaart heeft kunnen volgen. Er waren ook weinig of geen tips beschikbaar hoe we dit zelf konden regelen waardoor de uitzending via Zoom grotendeels in het water is gevallen. Ook bleek de begeleidster niet goed op de hoogte van de inhoud van de polis en de aanpassingen i.v.m. Corona problematiek. Hoewel we ooit polis hadden afgesloten bij PC is deze overgenomen door Ardanta en nu toch weer uitgevoerd door PC.

Helder, duidelijk en zakelijk

Ondanks de situatie waarin we verkeren verliepen de telefonische contacten uitermate klantvriendelijk en vlot.

Over het algemeen Prettige afhandeling

Wel moeilijk bereikbaar veschillende keren niet teruggebeld na inspreken voicemail en de afrekening laat erg lang op zich wachten

heel goed

heel goed mededenkend

Zorgloos

Na de verschillende keuzes gemaakt te hebben, hebben wij er verder geen zorgen meer hoeven maken omtrent de crematie.

Door de corona was alles niet zoals ik het wilde

Helaas was maar voor 30 personen zo moeilijk om een selectie te maken er waren te veel mensen geen condoleance boek geen luidspreker buiten zo dat de mensen het kunden volgen.

Zelfs in de coronacrisis toch persoonlijk.

Wij vonden het erg moeilijk om in deze bizarre tijden toch een persoonlijke uitvaart te creëren. PC Uitvaart heeft erg goed geholpen bij de vormgeving daarvan. Helaas kon de uitvaartbegeleidster niet bij ons thuis komen i.v.m. COVID-19, maar het was wel erg fijn voor mijn oma dat we dan in ieder geval naar kantoor konden komen. Voor mijn oma was het erg lastig geweest om alles digitaal te beslissen over haar dochter haar uitvaart, dus fijn dat de mogelijkheid op kantoor er is.

mijn ervaring bij Westgaarde was ondanks het Coronavirus zeer goed

Ondanks de Corona maatregelen, is mede door de bode Helen, de crematie van mijn moeder zo gegaan zoals zij het had gewild.

Ik heb zeer goede ervaring met PC Uitvaart

Zeer vriendelijke mensen. Ik kan niet beter wensen.

Had er achteraf een goed gevoel over.

Ben zeer tevreden over de afhandeling en begeleiding voor en na de uitvaart, daarvoor mijn hartelijk dank.

Is naar behoren afgehandeld

Duurde wel een tijdje voordat mevr boendermaker werd opgehaald. Respect voor de heren die haar kwamen halen. Hebben gewacht op mij zodat ik toch nog afscheid kon nemen en hebben gelijk hun excuses aangeboden voor hoe het was gegaan. Ik heb geen tijd gekregen wanneer zij is gecremeerd. Wel een dag. Maar dit is voor een deposito begrafenis/crematie normaal alhoewel het misschien wel had mogen worden vermeld op de factuur op welke tijd de crematie had plaatsgevonden

Goede uitvaart, mooi verzorgd

De uitvaart begeleider Jolanda Feller heeft het prima verzorgd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.