waardig en respectvol

Na het overlijden van mijn moeder heeft Irene de Vries ons geholpen,gesteund, mee gedacht over de uitvaart, ons het gevoel gegeven dat we er niet alleen voor stonden. Een warm en goed mens. Onze dank gaat uit naar Irene en een ieder die aan de uitvaart heeft mee gewerkt. Het was een mooie en waardige uitvaart.

Goed geregeld

Geen behoefte aan

Alles klopte en werd met respect gedaan en verzorgd

De begeleiding in het hele proces van overlijden tot en met de crematie heb ik ervaren als een goedlopende sequentie van activiteiten, waarin ik steeds werd voorbereid op wat er komen zou. Dat gaf rust en vertrouwen in een moeilijke tijd van afscheid nemen. Alle wensen zijn uitgevoerd zoals verzocht en daar ben ik blij en tevreden over. Ook is er nazorg; indien nodig!!

was perfect geregeld

Prima geregeld

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik moest een overlijdensakte hebben om dingen op te kunnen zeggen, 5 minuten later in mijn mail. Na een week kreeg ik keurig de originele akte met 5 kopieën. Service!

Meelevend, meedenkend, respectvol. Er werd zelfs een video gemaakt, zonder dat wij erom gevraagd hadden, zodat we die aan mijn stiefdochter kunnen laten zien. Het respect vanaf het ophalen tot en met de cremarie en later het ophalen van de urn, was zo mooi en liefdevol. Ook tijdens het bespreken van de crematie, werden en goede adviezen gegeven, zonder dat het opdringerig was. Hierdoor zijn een aantal dingen op de juiste manier aangepast, waardoor wij zelf geen zorgen meer hadden.

Geregeld maar niet erg onpersoonlijk

Helaas een fout in de overlijdens datum, door mijzelf ontdekt. De vertegenwoordiger ging op vakantie, waardoor er toch wat tijds spanning ontstond. Juist door Corona beter en of anders informeren naar klant toe. Ook nog niets vernomen over het ophalen van de zakjes as.

Zeer professioneel en toch warm bijgestaan door PC Uitvaart. Het is fijn dat ontzorgd te worden in emotionele omstandigheden. Wat zwaar was waren de Corona maatregelen tijdens de begrafenis: niet naast je naasten kunnen zitten (terwijl 1 huishouden) ging wat mij betreft te ver, dit schijnt bij andere begraafplaatsen wel te kunnen.

Meelevend en invoelend in de situatie, en niet alleen beroepsmatig, maar vanuit menselijke betrokkenheid. Als aanvulling waarom bij PC, zou ik het volgende nog willen zeggen. Wij zijn bij de Dela verzekerd, maar zij kwamen niet thuis en alles moest via Skype en de tel. Dit I.v.m. de Corona paniek. Daarna overgestapt naar PC en dat was de beste beslissing die we konden nemen.

prima verzorgd

prima verzorgd onder de Corona omstandigheden

Goede begeleiding, alles uitgevoerd zoals afgesproken.

alles prima alles correct geregeld en criendelijk

Positief gevoel

In verdrietige tijd word je goed bij gestaan. In twee jaar tijd moeder, schoonmoeder, schoonvader en vader verloren. Bij alle crematies zijn goed bij gestaan

Ondanks het corona virus een nette uitvaart

Alles netjes geregeld,daarop geen kritiek,wat mij het meest heeft gestoord is dat er geen enkele service meer is op het gebied van het innen van de uitvaart verzekering.In een tijd waarin het als enige nabestaanden,dochter en schoonzoon van 70 en 77 jaar,als zo ontzettend veel te doen is moet je ook nog in de slag met een verzekering kolos als N.N. die het ook al niet makkelijk maakt om dat soepel te laten verlopen.Nu al vier weken verder maar nog steeds geen uitbetaling.Het was vroeger, ja daar is ie weer,toen de uitvaart begeleider dat netjes regelde. .Begraven of crematie is super duur geworden maar de service steeds minder.

De dame die de uitvaartdienst begeleide (Esther) was behulpzaam en ontzett aardig

Het enigste min puntje was dat een half uur voor de uitvaartdienst bleek dat de inlogcode niet was vermeld op de kaart. Esther de dame die de uitvaart begeleide gaf aan dat zij niet op de hoogte was van die code, dit was door haar collega’s op kantoor vergeten te vertellen. Nu hebben enkele vrienden de dienst niet via de live stream kunnen volgen. Er zijn nog wel extra mensen aan de telefoon gezet om dit te herstellen.

Alles was prima geregeld

Goede bereikbaarheid van degene die de uitvaart met ons geregeld heeft.

Ook in Corona tijd uitstekende service

Ondanks de Corona perikelen een mooie uitvaartdienst mogen hebben.

De gehele uitvaartafhandeling is in grote lijnen naar wens verlopen maar er zijn verbeterpunten.

Wij hebben de verzorging door PC Uitvaart over het algemeen professioneel en prettig ervaren. Vanaf het moment van kennismaking hadden wij een goed gevoel over de aanpak voor de uitvaart en alles wat daar eventueel bij zou komen. Er zijn echter wat zaken die verbeterd zouden kunnen worden. O.a. bij het opstellen van de rouwkaart zijn wat slordigheden gemaakt die we wel met elkaar hebben gecorrigeerd en het uiteindelijke resultaat was uitstekend. Wat ons wel erg tegenstaat is dat wij een complete offerte kregen aangeboden voor de totale kosten globaal maar waar wel de directe uitvaart en kosten voor de opbaring in verwerkt waren. Hierin werd een prijs opgegeven voor de kosten voor het UItvaarthuis. Wij hebben deze offerte voor akkoord ondertekend maar waren wel erg verbaasd toen wij in de week na de uitvaart gebeld werden door de uitvaartverzorgster dat er twee extra dagen moesten worden berekend door het Uitvaarthuis omdat mijn wijlen vader er twee dagen langer had gelegen dan de standaardperiode van 5 dagen. Dit is echter in de bespreking voor de uitvaart niet ter sprake gekomen terwijl het aantal dagen voor de crematie vast stond en dus niet later is aangepast. Een erg slordige fout vinden wij. De overige verzorging is verder naar wens verlopen. De verzorging van de dankkaartjes is netjes overgenomen door Irene nadat de andere collega Maureen had gemeld dat ze naar een nieuwe werkgever ging. Ook het afhandelen van de as bestemming is netjes verzorgd.

matig

Muziek niet goed, storingen. Is wel opgelost met koffie en cadeaubonnen, maar dat maakt het verhaal niet anders. Ook heb ik gevraagd om een vlotte factuur. Tot op heden, nu 3 weken geleden, niet gebeurd.

Zeer empatische uitvaartbegeleidiing en toch zakelijk

Zeer empatische uitvaartbegeleidiing en toch zakelijk

Menselijk

Men houd rekening met het grote verdriet , zakelijk maar menselijk

We zijn heel goed begeleid door Florence

We zijn heel goed begeleid door Florence Zomer, ze had alle tijd voor ons en we konden haar ook altijd bellen , ook was een zeer prettige persoonlijkheid. Afgelopen week ben ik nog door haar gebeld een zgn na -evaluatie, wat ik zeer op prijs stelde.

Zeer betrokken

Ondanks de Corona, konden we alles op het kantoor in Amsterdam regelen. Wij vonden het persoonlijke contact zeer prettig en er werd goed meegedacht met de wensen van de overledene. Bijna alles wat hij op zijn wensenlijstje had kon toch worden geregeld wel in afgeslankte vorm. In een paar uur was alles geregeld en ‘savonds hadden we al de kaarten en kwam de koerier ze ophalen. Alles was perfect geregeld en als er nog vragen of wensen waren dan werden ze onmiddellijk per mail beantwoord.

Tevreden

Door het ontvallen van mijn vader, is alles zeer naar wens geregeld. Ook afspraken en informatie voor een uitstrooi plechtigheid was duidelijk.

Tot in de kleinste details Perfect georganiseerde uitvaart.

Zie boven: uitstekend naar onze wensen uitgevoerd. Was verrast dat er bij het graf een gedicht werd gelezen...

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.