Heel warm en vriendelijk

Met het begeleiden van de begrafenis van mijn moeder heeft mevrouw Ilonka Dorrestijn, ons heel vriendelijk en met veel compassie door de moeilijke momenten heen geholpen. Ook met al mijn vragen toonde ze veel begrip en was altijd klaar om mij te helpen.

goed van verzorging en aandacht voor iedereen

genoeg tijd en aandacht m.n het in-take gesprek

Vriendelijk, flexibel en professioneel

Goede ervaring, medewerker was zeer vriendelijk en meedenkend. Locatie was prima

Fantastisch

We zijn bijgestaan door Astrid ten Oever en zij heeft met veel geduld, meelevendheid en een mooie dosis humor het afscheid van mijn moeder onvergetelijk gemaakt. Alle medewerkers waren zo keurig. Het was een waardevolle dag, hoe gek dat misschien ook klinkt in deze omstandigheden. Ik heb Astrid ook met een persoonlijk bericht bedankt.

Vriendelijke mensen

Zij waren erg begrijpend en luisterde zeer goed naar onze wensen, dat was heel fijn. Het is in deze “Corona” tijd al lastig om al je wensen telefonisch door te geven.

Wij hebben het als zeer prettig ervaren

De begeleider was zeer behulpzaam naar ons toe en toonde veel medeleven.

Ik vind PC hulpvaardig en meedenkend.

Tijdens mijn contacten met PC uitvaart voelde ik me gehoord en geholpen. Sommige van de regeldingen kon ik niet helemaal goed verwoorden door de snelheid waarmee alles gaat als iemand plotseling komt te overlijden en ze hebben mij geholpen met de woorden te vinden en de uitvaart goed te regelen. Ik ben meer dan tevreden over het contact.

Mooie locatie en heel fijne begeleiding

We zijn vanaf het eerste moment goed begeleid. Begripvol, persoonlijk en we kregen het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Na het overlijden van je dierbare komt er een hoop op je af. Ze hebben ons goed geholpen en ons letterlijk rust gegeven. Niks moest direct en dat gaf ons de kans om even te landen. De uitvaart inrichten was snel geregeld. Wij hadden een concreet beeld van wat we wilden en alles was mogelijk. Prima samenwerking. De uitvaart in Crematorium Haarlemmermeer was mooi. Locatie was mooi, we mochten alle ruimtes zien en er was ruim de tijd voor bezoekmomenten om afscheid te nemen. Alles bij elkaar kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid.

uitstekend

Zeer positief over de hele begeleiding inclusief de uitvaart zelf

Enige minpunt is als nabestaanden geen beschikking hebben over een computer dat het voor die mensen heel lastig is om alles te regelen (denk hierbij bijv. het verzorgen van de muziek keuze) Gelukkig kon ik mijn ouders hierin bijstaan maar

GEWELDIG!!!!

Het was heerlijk om met mw. Helen alles zo precies naar wens te kunnen organiseren. Voor alles is begrip, een horend oor en goede ideeën en adviezen. De uitvaart is precies zo gelopen als we het ons gewenst hadden. Het was zelfs "gezellig" te noemen. En daar hield onze moeder erg van. Een grote pluim voor uw medewerkers!!!

Het was goed verzorgd , de familie wilde de kist zelf dragen , daar hadden voor aanvang even met de familie moeten oefenen.

Redelijk

Mooie locatie (De Noorder), niets op aan te merken. Behalve de prijs-kwaliteit van de lunch, deze is niet oké. Jammer en onbegrijpelijk dat het op veel locaties (Zaandam bijv.) nog steeds niet mogelijk is om de uitvaart via een live stream verbinding uit te laten zenden voor degenen die niet kunnen komen. Gelukkig was dit in de Noorder wel mogelijk, ook al was dat niet onze voorkeurslocatie. De uitvaartbegeleider was 2 van de 4 dagen voorafgaand aan de uitvaart slecht bereikbaar. Er was geen collega die het overnam. Vragen werden daardoor laat beantwoord. De uitvaart was op een vrijdag en donderdag kregen we pas de inloggegevens die niet werkten. Een half uur voor de deadline heb ik zelf contact moeten zoeken met de locatie om alles nog te regelen. Net op tijd. Dat leverde veel stress op waar we niet op zaten te wachten op dat moment. Het was fijn geweest als dit op tijd gecheckt was door de uitvaartbegeleider.

Goed en meeleven in de situatie. Altijd bereikbaar en vooral gericht op de mens.

Mooie uitvaart

We hebben hen nog echt een afscheid kunnen geven al was de uitvaart compact echt een aanrader voor mensen met een heel klein budget

Prima verzorgd. Prima begeleider.

Prima ervaring. Verbeterpunten reeds besproken met begeleider, Jo-Ann. Versterking bij spreken in kleine groep niet nodig. Videopname gebeurde met 1 camera zodat een deel van het publiek er niet op stond. Dat is niet goed.

Door de beperkingen in het coronatijdperk was het aantal mensen beperkt. De Noorder begraafplaats zelfs 25. Door gebruik te maken van de vijver bij de aula, zijn de belangstellenden na afloop om de vijver gaan staan op gepaste afstand, terwijl één van de belangstellende viool speelde, terwijl 4 mensen de baar droegen/rijden, rondom de vijver richting crematorium. Dat gaf een heel goed gevoel.

Perfect geregeld en fijne begeleiding

Mijn man/vader is plotseling overleden op de leeftijd van 62 jaar.. Onze uitvaartbegeleidster Laura heeft ons zeer goed begeleid en alles tot in de puntjes geregeld. Ook het uitvaartcentrum in Alkmaar heeft ons keurig ontvangen en alles netjes geregeld . Ook de muziek, foto's en video op de beamer is top gegaan. We zijn Laura zeer dankbaar! Hartelijk dank, Reini en Leonique Beck

Nare nasmaak

Toen ik belde om het grafrecht te wijzigen van 10 naar 20 jaar stelde de medewerker mij de vraag: "ligt hij er al in". Ik heb dit reeds met de uitvaartbegeleider besproken en het heeft mij zeer geraakt.

Zeer professioneel, goed en vriendelijk geleverd

Uitermate professionele , vriendelijke uitvaartbegeleidster. In alles werd meegedacht en geregeld wat het hele gebeuren dragelijk maakte.

Tevreden, alles zoals afgesproken.

Zie boven.

Een goede en fijne begeleiding door de uitvaartbegeleider.

Door het covid19 virus is er geen direct persoonlijk contact met de uitvaartbegeleider geweest, maar desondanks was haar begeleiding voortreffelijk door het veelvuldig on-line en/of telefonisch contact. Daarnaast was de uitvaart precies conform onze wensen. Minpunt was de lange duur voordat het financiële deel was afgehandeld.

fantastisch goed opgevangen en dingen geregeld

goede eerste opvang door Astrid. ook het aankleden van mijn zoon werd heel goed geregeld

Deze was uitstekend

Snel prettig en deskundig

prima ervaring

omdat mijn was overleden gingen mijn dochter en ik naar jullie kantoor,er was meteen een klik met Jo An.Alles werd goed besproken en de crematie is keurig verlopen,we hebben alleen maar lof gehoord.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.