Er werd goed geluisterd en ook zoals afgesproken gehandeld.

De PC heeft de uitvaart van mijn moeder begeleid. Ondanks dat er rekening gehouden moest worden met de Corona maatregelingen. Was het een uitvaart zoals wij dat voor onze moeder wensten.

Alles was mooi goed

Alles was mooi goed geregeld

Alles prima geregeld.

Alles naar wens ondanks corona. Afscheid met 30 personen. Na versturen van de kaarten mochten dit er 50 zijn. We hebben het zo gelaten. Wat eigenlijk heel aangenaam was.

Goed. Al was het wel lastig door Corona situatie

Vond het lastig. Door de Corona situatie, kreeg je niet echt een juiste klik met de uitvaart begeleider. Alles ging digitaal en telefonisch. Het werkte afstandelijk. De uitvaart begeleider was er alleen op de uitvaartdienst zelf. Dat was jammer

Goed en ondersteunend/

Zie boven.

perfect geregeld

goed begeleid en goede hulp gehad ondanks deze droeve omstandigheden toch een prettig gevoel aan overgehouden

Alles prima en prettig geregeld alleen jammer dat het condoleanceregister zoek is geraakt. Personeel top en begripvol voor alles.

de uitvaart is prima naar wens verlopen.

De begeleiding door Jo-Ann was een warme deken.

zeer goed

Geachte heer, mevrouw, Wij hebben een zeer goede ervaring met PC uitvaart gehad. Van de heren die onze vader uit het OLVG vervoert hebben naar Westergaarde tot de gastvrouw die ons tijdens het rouwbezoek en de uitvaart ontvangen heeft. Iedereen was even integer, geduldig en vriendelijk. En met name wil ik Helen van der Kuip noemen, onze uitvaartbegeleidster. Geboren voor haar vak. In onze shock na het plotselinge overlijden van onze vader heeft zij het toch voor elkaar gekregen de nodige informatie uit ons te betreffende de datum en wensen voor de crematie van onze vader. Empatisch, duidelijk, daadkrachtig op een hele open, vriendelijke manier. Zij begreep heel snel in wat voor sfeer wij de ceremonie graag wilden. Wij danken u en Helen zeer hartelijk voor deze waardige begeleiding. Het is uiteindelijk geworden wat wij en mijn vader voor ogen hadden. Vriendelijke groet, Wendy Siemons

uitstekend bedrijf.

De uitvaart was ondanks de corona erg goed verzorgd van begin tot eind. Van de uitvaart tot aan het samen komen erna in de koffiekamer was perfect. Ook door de goede begeleiding en communicatie van Tineke was het voor ons een mooie dag. Ook in de periode na de uitvaart kan je nog bellen met vragen en verzoeken.

Lieve en betrokken uitvaartleidster

Wij hadden een lieve en betrokken uitvaartleidster Esther den Ouden. Ze dacht goed mee. Heel fijn was dat we vanaf 1ste gesprek tm de uitvaart dezelfde vrouw hadden . En ook zeer prettig dat dit goed klikte gelijk . Locatie nieuw vennep is heel mooi, netjes en heeft een mooi uitzicht over de weilanden. Ik ben tevreden over hoe de uitvaart van mijn geweldige man is verlopen.

Goede begeleiding door Helen van der Kuip.

Er is goed ingespeeld op op onze wensen en goede tips gekregen.

Van begin tot eind zeer goed verzorgd

vanaf de aanmelding van de overledende tot en met de nazorg van de uitvaart zeer goed verzorgd.

Heel goed

Goede begeleiding in alles en onze wensen konden goed uitvoeren.

alles is precies zo verlopen zoals besproken

prima geregeld

Hebberig

Ik heb helaas met 2 begeleiders de uitvaart van mijn partner moeten doen. De eerste heeft mij zonder mij te wijzen op de kosten een offerte gestuurd met mijn wensen. De offerte kon ik onmogelijk openen en het heeft weer 2 dagen geduurd voordat ik de kosten zag. Dat betekende dat ik daar niets meer kon in wijzigen. Ik ben niet gewezen dat de kosten voor het verplaatsen van mijn partner naar 2 andere uitvaartcentrum en het gebruik van de ruimtes behoorlijk kostbaar waren. Hij werd dus 3 keer vervoerd: van Westgaarde, naar Watergraafsmeer en daarna naar Zorgvlied, de keuze van mijn partner. Daarbij verliep alles telefonisch, heel vervelend en de corona tijd was toen redelijk. Zij kon bij mij langs komen maar dat gebeurde niet. Bij de crematieplechtigheid waren de deuren van de familiezaal gesloten en zijn wij en de gasten via de toiletten naar binnen gegaan! Er was geen overleg over het plaatsen van de gasten en de kist! Wij zijn maar gaan zitten. Esther heeft er alles aan gedaan om dingen op te lossen maar als organisator zelf was ik ontevreden en behoorlijk van slag dat dit gebeurde. Ik ben zelf beroepsmatig een hele goede organisator en dat weten mijn gasten. Ik schaamde mij dood voor dit! Een livestream organiseren en installeren was ook al een probleem. gelukkig is dit dank zij de tweede contactpersoon goed gegaan. Het beoordelen van mijn uitvaartbegeleider kan ik niet aangezien ik er twee had. De eerste krijgt een onvoldoende en de tweede een heel goed.

De uitvaart is goed verlopen.

De uitvaartleider heeft ons goed begeleid. Het was alleen jammer dat er niemand goed op de hoogte was van wat er nu wel of niet vergoed werd. Dit omdat wij in een andere regio wonen. Wij hadden een paar weken voor het overlijden van mijn man contact gezocht om duidelijkheid te krijgen hoe en waarvoor we nu precies verzekerd waren. Helaas heeft die meneer nooit meer wat van zich laten horen. Daardoor had ik niet zoveel vertrouwen meer in jullie bedrijf. De uitvaartleider heeft heel erg zijn best gedaan om dat vertrouwen weer terug te krijgen. Ik heb bij ‘aanbevelen’ nee gezet omdat wij hier niet in jullie regio vallen.

niet te lezen op mijn scherm

niet te lezen op mijn scherm

Gemiddeld heel positief

Alles heel goed en liefdevol ervaren . Irene is fantastisch . Enige minpuntje was het ontbreken van een vaste internet toegang voor de stream , deze was ons de dag voor de uitvaart toegezegd door een medewerkster van het uitvaarthuis .

Warm

Mijn moeder is onverwacht overleden wat voor mij een enorme schok was....de uitvaartbegeleider is voor mij echt een grote steun geweest en wil haar via deze weg nogmaals bedanken.....Esther den Ouden je was een lichtpuntje in deze donkere dagen.....bedankt

Uiterst tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de warme professionele meelevendheid waarop Helen ons een week lang heeft bijgestaan. Bij het regelen van de uitvaart konden onze wensen volledig worden ingewilligd, waardoor wij een zeer persoonlijke afscheidsdienst hadden. Dit heeft ons zeker geholpen om door te gaan. Annie Otto

alles is correct verlopen

Uitstekende begeleiding

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Prima, rustige uitstraling

Rustige uitstraling

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.