Behulpzaam, geruststellend en snel.

Ondanks de Corona maatregelen en het ontbreken van persoonlijk contact is alles naar wens verlopen.

In deze vreemde tijden onder lastige tijden echt heel veel service

Geweldige service. De begeleidster stond dag en nacht voor ons klaar

Warm

Behulpzame en warme mensen ondanks de corona

Aanvankelijk was de ervaring zo moeizaam dat wij overwogen een andere uitvaartleider te vragen.

Bij de aanmelding van het overlijden van mijn man kregen wij iemand toegewezen, voordat er contact was geweest kregen wij een ander. Ik denk dat wij de uitvaartleider overdonderden toen zij in een zoomvergadering met 4 "kinderen" en een weduwe te maken kreeg met mensen die gewend zijn leiding te geven. Gelukkig ging het later beter. Wij leverden een rouwkaart aan waar alleen de gegevens van de afscheidsdienst en het adres van het uitvaartcentrum moesten worden toegevoegd toch leverde dat onnodige problemen op. De afscheidsdienst verliep vlekkeloos, de uitvaartleider was begrijpend en attent -- ook toen een deel van de familie die meer dan 2 uur had moeten reizen, draalde met vertrekken.

Persoonlijke begeleiding top, zakelijk minder.

Voor de persoonlijke begeleider mevrouw C. Steenmeijer een 10. Eerste gesprek heeft mevrouw Steenmeijer goed geluisterd naar onze wensen. Daarna check of alles goed begrepen is, het meedenken top. PC vraagt om een totaal score die ligt in het midden, doordat de zakelijke dienstverlening bij PC is eruit is gehaald. De afdeling verzekeringen is er niet meer, dat betekent voor de nabestaande dat zij dit zelf moeten regelen met de uitvaartverzekering. Dat is niet ontzorgen, maar extra belasting voor de nabestaande. Drie jaar geleden was dit nog wel, de aaname kosten zijn niet lager geworden dan drie jaar geleden, echter de dienstverlening is minder geworden. Bij aanbeveling zou ik mondeling toelichten persoonlijke begeleiding goed, dienstverlening minder.

zeer goed

kleine uitvaart in corona tijd goed en efficiënt geregeld

Alles is netjes verlopen

We voelden ons gehoord en er werd meegedacht met ons

Positief

We zijn op een aparte manier geholpen vanwege carona. Maar ook dit is als positief ervaren

Leuk en vlot contact

Ik had een prima contact met Rosan, ze kon snel schakelen en hield goed vinger aan de pols. Het was heerlijk dat zij ook de regie had bij de uitvaart. Verliep helemaal soepel en naar wens.

entourage knus en intiem

entourage knus en intiem

Eerste contact matig

De verzorging van mijn vader was in mijn ogen veel te laat, de heren waren ook pas om 11.30 u ingelicht over het feit waar ze naartoe moesten, terwijl ik de melding om 06.30 u gedaan had. Verder wordt Corona wel erg snel als excuus gebruikt om niet te komen. Uiteindelijk is, na mijn aandringen de uitvaartleidster toch geweest, om kennis te maken en de uitvaart te bespreken, wat eigenlijk normaal is.

Uitstekende service.

Vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Goede nazorg.

Prima geregeld allemaal

Zeer positief ervaren

Goede ervaring beleefd

Erg netjes en correct gehandeld allemaal.

Allemaal goed geregeld

zie onder

Over de dag van de uitvaart ben ik tevreden en zijn wij zeer vriendelijk te woord gestaan en begeleid. De start na het melden van het overlijden, is rommelig verlopen. Telefonisch wel goed geïnformeerd wat kaarten uitzoeken betreft maar daarna slecht voorgelicht, zaterdag komen de kaarten wat zondag bleek te zijn. Aula was slecht te vinden voor buitenstaanders in het donker

Uitstekende begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart.

Ondanks deze Coronatijd een zeer positieve ervaring, zowel wat betreft de begeleiding/voorbereiding als de uitvaart en de nazorg!

Was voor ons uitstekend verzorgd.

Er is niets wat wij kunnen opmerking. Vanaf moment intake tot de begrafenis is alles heel goed opgepakt en uitgevoerd. Kees Jan van den Berg maakte het verschil. Maar ook degene die de dagelijkse controle van de thuisopbaring verzorgde hebben wij als heel prettig ervaren.

de uitvaart is heel goed verlopen en was goed begeleid door Petra, ook fijn dat er stream was voor degene die niet mochten komen vanwege corona .

Heel erg vriendelijk en meelevend Niets aan te merken Zeer maar dan ook zeer tevreden

Goed en prettig

Ik had te maken met 2 contactpersonen. 1 voor het voorwerk en 1 die de crematie leidde. Beiden waren prettig. Alles was goed geregeld. Helaas door door Corona online zijn er wel fouten inde rouwkaart geslopen. De gegevens wel aangeleverd zoals geboorte en sterfdatum maar die zijn niet op de kaart terecht gekomen. Dat vond ik erg. Door snelheid en niet meer met origineel kunnen checken. Er is gezegd dat ik nog een belletje achteraf zou krijgen maar dat is niet gebeurd.

Een mooi en waardig afscheid voor onze moeder

Een hele fijne en betrokken uitvaart begeleider heeft ons zacht en duidelijk door deze moeilijke gebeurtenis heen geleid. We kijken terug op een mooie en waardige afscheid

attent, meedenkend en bijzonder prettig

Wij hebben geen enkel minpunt kunnen bedenken, alles was even goed geregeld zowel door de uitvaartbegeleider als de medewerkers van het uitvaartcentrum. hulde! Een apart punt btreft het volgende: In het verleden nam PC Hooft de (stok)oude polissen in en verrekende die met de kosten van de uitvaart. Dat gebeurt niet meer, de verzekerde moet zelf uitzoeken waar hij/zij wezen moet voor uitbetaling van deze polissen, jammer ... Deze dienstverlening werd voorheen zeer op prijs gesteld.

Alles is heel fijn verlopen. Ook erg fijn dat Ilonka Dorrestein de uitvaart heeft verzorgd. Zowel bij mijn moeder in jan 2019 en nu dus bij mijn vader was Ilonka erbij. Dat was ook mijn verzoek indien mogelijk. Dit heeft astrid den oever bij ons gesprek mogelijk gemaakt. De bespreking van alles met astrid is ook uutstekend gegaan.

Persoonlijk

Ondanks de Corona maatregelen waarbij alles via de telefoon geregeld moest worden verliep alles perfect, we kijken er tevreden op terug.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.