De uitvaart verliep zoals gepland

Ontzorgend

Makkelijk en snel geregeld

Goede service aan de telefoon

Kreeg veel hulp, Jo-Ann heeft mij super geholpen en met mij meegedacht. Hierdoor heeft mijn vader het afscheid gehad zoals hij die had gewild en hij verdiende.

Uitstekend verzorgd met speciale dank aan Ilonka

Prima begeleiding ondanks de coronabeperkingen

Uiterst tevreden over de persoonlijke begeleiding bij de uitvaart!

Respectvol, persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding voor, tijdens en na de plechtigheid.

De uitvaart en alles eromheen is met veel zorg en respect geregeld

Ik was heel gelukkig dat mijn overleden man thuis kon worden opgebaard. De mensen die hem kwamen verzorgen betrokken mijn zoon en mij er ook bij zonder ons iets op te dringen. Ik heb enorm veel bewondering voor de respectvolle en kundige manier waarop zij te werk gingen. Ook bij de dagelijkse controle was men altijd respectvol. Verder hebben we ongelofelijk geboft met onze uitvaartbegeleidster, die ons veel werk uit handen nam. Wij konden met haar hulp de uitvaart helemaal naar onze wens regelen en kijken er met veel voldoening op terug. Tijdens de plechtigheid hield zij zich op de achtergrond, maar onopvallend wist zij toch te dirigeren waar dat nodig was.

De dienst was prima. 2 kanttekeningen, het plaatsen van de kist was in onze ogen een beetje rommelig en bij aankomst waren de voornamen van mijn vader verkeerd vermeld. Rosan Fafiani heeft alles perfect begeleid.

Alles is geregeld.

Volgens afspraak geregeld

Perfecte uitvaart in intieme sfeer

Ondanks de corona kunnen we op de uitvaart van moeder met voldoening terugkijken. De begeleiding van Petra was ongedwongen en proffesioneel. Veel dingen op afstand geregeld , maar met een betrokkenheid alsof we elkaar al jaren kenden. De dag zelf is ontspannen verlopen. Door toepassing van simpele beschikbare technieken hebben we iedereen erbij kunnen betrekken, al was dat niet meteen rechtstreeks.

goede begeleiding bij de bespreking keurig verzorgde rouwkaart voor het overige is alles goed verlopen

Het was prima voor de prijs. Wel een tip: bied koffie en thee aan. Ook al is het tegen vergoeding. Het was wel erg karig dat ik erom moest vragen. En onnodig: ik wilde namelijk dat geld prima uitgeven. Daar ligt voor jullie dus extra omzet en klanttevredenheid

Professioneel, met veel tijd een aandacht!

Ondanks het feit dat we alles telefonisch hebben moeten regelen hebben wij een zeer goed gevoel overgehouden aan de manier waarop alles rondom de uitvaart van mijn vader geregeld is. Er was veel tijd en aandacht en goede adviezen om er een waardig afscheid van te maken. Alle lof!

Heel correct en respectvol.

Beste medewerker, Onze ervaring is heel correct en respectvol geweest. Uw medewerkers hebben mij goed advies gegeven als ik vragen had. Zij hebben ervoor gezorgd dat de uitvaart en afhandeling van het overlijden van mijn vader een prettige samenwerking was. Hiervoor heel veel dank! De uitvaart in onze achtertuin was puur en precies zoals mijn vader zou hebben gewild.

Persoonlijke benadering

In Coronatijd liep het contact via de telefoon maar dit voelde als persoonlijk.

Waardig

Uw collega Laura was fijn. Ze heeft mooi gesproken, hielp herinneren aan de to do list in een periode die onwerkelijk was en nog steeds is. Het was ook raar om op afstand van te voren al 'boeken' door te nemen, afstand details te bespreken. Maar dat ligt niet aan de pc, dat zijn de huidige maatregelen. daartegenover, contact was altijd mogelijk en anders werden we terug gebeld. Compliment. Het enige dikke minpunt is de chauffeur. Daar is schijnbaar geen overleg mee geweest. Het was belangrijk vanaf welke kant hij de Nieuwe Noorder zou naderen. Ivm de erehaag. Brug weg, tomtom? Langs winkelcentrum en had gewoon naar links gemoeten en niet naar rechts. Jammer. Dan was het perfect geweest en helemaal zoals we samen met Laura hebben gepland.

Alles was keurig telefonische geregeld .

Ik als mantelzorger en vast contact persoon van Mevrouw kon alles heel fijn ook bij haar leven nog regelen. Een paar dagen voor haar overlijden was de online basic crematie vastgelegd. Dit geeft een hele geruststelling en rust. Ook was alles duidelijk aangegeven en het verloop goed gecommuniceerd. Ben niet bij de aflegging geweest maar verwacht dat het correct is verlopen.

Heel aangenaam

Waarschijnlijk door de uitvaartleidster Maaike hebben we een een hele fijne uitvaart gehad door haar warme spontaniteit en snelle begeleiding. We zijn heel tevreden met hoe alles gegaan is

Respectvolle begeleiding bij een onverwacht definitief afscheid.

Een onverwacht overlijden van een dierbare is altijd een schok. In deze tijd met Covid-19 is het niet eenvoudig om een uitvaart "op afstand" te organiseren, toch is dit bij ons erg goed gegaan. Er werd bijzonder goed met ons meegedacht, de juiste keuzes maken werd een stuk eenvoudiger door de uitgebreide catalogi die we via een link op onze computer konden bekijken. De uitvaartbegeleider dacht niet alleen uitstekend met ons mee, maar het was fijn dat we de ervaring hadden dat we echt gehoord en gezien werden. We waren "niet het zoveelste sterfgeval". Daarnaast waren de PC-medewerkers in het crematorium, aan de telefoon en bij andere contacten bijzonder behulpzaam en attent. Veel dank daarvoor!

Heel goed

Prettig , dienstverlenend, genoeg keuze en advies

Ik heb de begeleiding als warm en hartelijk ervaren. Ik had een geweldige begeleiding bij dit hele moeilijke afscheid van mijn veel te vroeg plotseling overleden man. Meraud Huijbers is een geweldige vrouw en ook de meneer die mij hielp mijn man aan te kleden was geweldig. Al in al zeer troostrijk geweest. Alles was perfect in orde gemaakt. Alle zorg werd uit handen genomen. Ik kan het alleen maar aanraden. Ik heb zelf ook een polis bij PC, een hele geruststelling voor later.

Gewoon goed

Was gewoon goed

Goed geregeld.

Er was een goed contact met de begeleidster van de uitvaart. Er werd tegemoet gekomen aan onze wensen. Ook werd er hulp geboden waar nodig. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan de uitvaart en begeleiding. Er werd ook rekening gehouden met de emoties van de nabestaanden.

Persoonlijk vindt ik het een kil centrum

Redelijk. Nazorg minder.

Ondanks de beperkingen door Corona is alles goed verlopen.

We hebben al meer ervaring met de P.C. en het is altijd goed.

Warm

Ondanks het enorme verdriet was het een warm bad mede door Dennis. Ganseneij en de heer die samen met mij de kist heeft gesloten

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.