Professioneel en meelevend

De mensen van PC zijn allemaal heel meelevend, zeer professioneel en hebben hard voor hun werk.

Professioneel en behulpzaam

Netjes geregeld, kon altijd bellen met uitvaartverzorger, begeleiding van Michael tijdens verzorging overledene was zeer aangenaam en professioneel. Einde uitvaart mag wat flexibeler wat tijd ruimte betreft.

niet verder toe te lichten

ook geen toelichting

Goed georganiseerd volgens wens

De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en medelevend. De begeleiding was uitstekend. Zelfs in de avond kreeg ik antwoorden op mijn vragen of oplossingen. Er werd meegedacht zodat het een mooi afscheid werd.

Slordig

Tot 2 keer toe de naam van de overledene niet kennen. Te weinig rouwpostzegels aangeleverd, waardoor kaarten niet op tijd verstuurd konden worden

zoals het zijn moest

Het was even wennen aan de veranderingen op Westgaarde, maar ik ben bijzonder positief. Meraud Huijbers vond ik bijzonder en heel persoonlijk. De manier waarop ze op het laatste nippertje nog een fotopresentatie regelde was top.

Prettige uitvaartbedrijf

Personeel zeer behulpzaam, staan open voor oplossen problemen en geven goed advies .

goede begeleiding

goede verzorging en met deze corona tijd, konden mijn schoonouders toch naast elkaar zitten, in deze moeilijke periode.

een hele warme, fijne omgang met ons

mijn zus en ik vonden het contact fijn, open en respectvol. we konden met al onze vragen terecht. de communicatie was ook open en duidelijk

alles is naar wens verloppen

alles wat we hadden besproken is verlopen zoals wij het in ons hoofd hadden bedacht.

heel erg prettig begeleid

de enige reden dat het geen 10 is, is dat de datum van overlijden op de kaart verkeerd was. voor mij geen onoverkomelijk probleem, maar ik kan me voorstellen dat een ander dit heel erg vindt. ik heb zelf bij het bekijken van de proefdruk niet gezien dat de datum niet klopte en ook op de kaart zelf is het me pas op gevallen toen iemand die ik de kaart gestuurd had me erop wees. er stond 22 oktober ipv 22 november. Maar ik heb mij enorm gehoord en gesteund gevoeld tijdens het regelen van de uitvaart en dat is voor miij dus een 10 waard.

Zeer efficiënte aanpak. Begripvol en meedenken.

Uitermate deskundige medewerker die mij zeer goed door de procedure heeft heen geholpen

Een prettige ontvangst. Goed info v. d. :vooraf, voor het vetrek naar de begraafplaats- tijdens de uitvaart een " onzichtbare" maar wel een " sturende" uitvaartleidster mevr. E.Post.

prima geregeld

Bjizondere persoonlijke uitvaart

Prettig en persoonlijk, ondanks de Corona maatregelen

men nam de tijd en de rust ook in deze vreemde corona tijd

Het soms op meerdere dagen ongevraagd nabellen om te informeren hoe het ging werd als zeer prettig ervaren .

Zeer discreet en meedenkende.

We werden ontvangen door Jo-Ann Kamstra van Halderen. Een hele lieve aardige vrouw. Op de rouwkaart wilde ik een stoomtrein want mijn vader heeft bij de Nederlandse Spoorwegen gewerkt. Alles werd rustig besproken ook qua polissen waar we deze konden innen.

Buiten gewoon, verzorgt en ontzorgt .

Met in ons geval Irene de Vries als uitvaartbegeleidster is de aanloop naar deze dag en de dag zelf bijzonder goed verlopen. Altijd benaderbaar voor vragen meedenkend tot in de puntjes geregeld. Hierdoor is deze tijd een mooie herinnering geworden. Ook haar collega's alle hulde. Wij kunnen jullie organisatie zeker aan bevelen en gaan onze zaken bij jullie onderbrengen.

Jullie hebben het top gedaan

De binnenkomst, het afscheid, naar het graf, zeer positief, alleen bij thuiskomst zaten er linten in van andere overledenen. Gebeld en de dag daarop is meteen actie ondernomen, al met al proficiat, jullie doen je best.

mooi en waardig afscheid.

Het was netjes geregeld.

Uiterst tevreden!

Ik was zéér tevreden over mijn ervaring met PC Uitvaart B.V.. Doordat ik in het buitenland verbleef en door de Covid19 crisis het moeilijk over en weer pendelen was, ben ik blij dat PC uitvaart B.V., mij zéér goed hebben begeleid in het verloop van de crematie en het afscheid van mijn man. Ook het vertalen van de overlijdensakte naar de Engelse taal werd zonder probleem aan voldaan. Bij deze wil ik de mensen van deze uitvaartservice héél hard bedanken. Elsie M.

de begeleiding was indrukwekkend, vol liefde, geduld en vakkennis.

Het kontakt met name met Helen van der Kuip was als een warme douche in koude dagen. In tijden van tranen, verdriet en rouw was Helen een rots in de branding die ons door emotionele stormen leidde en al het werk voor ons uit handen nam. Haar geduld en haar adviezen waren voor ons de juiste richtlijnen om te volgen in situaties waarin wij zelf moeilijk nuchter en rationeel konden denken. Grote dankbaarheid is hier op zijn plaatst en zo werd geheel aan de laatste wensen van onze moeder en oma voldaan.

Betrokken en vakkundig!

We zijn uiterst kundig en lief begeleid. Aan al onze wensen kon voldaan worden en meer dan dat. Absouluut alleen maar lof! Dank jullie wel!!!

Wij hebben goede ervaringen met PC

Het was een vreemde ervaring om de uitvaart via de computer te moeten regelen ipv iemand die persoonlijk langs komt. Daarnaast is de uitvaart overgedragen aan een andere uitvaartverzorgster. Bij deze overdracht is een afspraak niet doorgekomen. Mariëtte heeft het overgenomen en is ook een dag eerder langs geweest op de Haarlemmerweg, om één en ander door te spreken.De uitvaart is keurig en waardig verlopen. Helaas is na de ter aarde bestelling het graf heel slordig gedicht, en was het split en een rozenstruik niet teruggeplaatst, maar weggegooid. Na telefonisch contact met Mariëtte die als tussenpersoon is opgetreden, hebben wij een afspraak gemaakt met een medewerker van Vredenhof, en is het graf alsnog netjes gesloten en is er nieuw split op gekomen.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.