Prima geregeld!

Goed breikbaar. Zeer attent.snelle dienstverlening qua kaarten. Bedankt nog hiervoor. PC uitvaart via internet gevonden. Deze kon ik niet kiezen vandaar aangevuld.

Netjes en verzorgt.

begaan en meedenkende begeleiding uitvaart

aan al onze wensen zijn voldaan

Alles ging zo mooi en goed geregeld

Mijn ervaring was goed alles mooi en rustig geregeld

Prima ervaring

Corona is over de top doorgevoerd. Niet zo prettig.

Tevreden

Zo geweldig ging met een goed gevoel weg

Ik ben uitermate tevreden over de PC alles was keurig geregeld ondanks de Corona maatregelen heb ik mijn lieve moeder een prachtige uitvaart kunnen geven. Mijn eerdere ervaringen waren ook uitstekend. Mbt uitvaart begeleidster kan ik in een woord zeggen fantastisch. Alles is met zorg uitgevoerd. We gingen ook met een goed gevoel weg omdat alles naar wens is gegaan onze dank daarvoor

Het was, ondanks Corona, prima geregeld

Een beetje handigheid met een computer is nodig want het persoonlijke contact ontbreekt.

Goed en met veel respect.

De uitnodigende houding om met persoonlijke dingen te komen was hulp bij het verwerken. Het contact na afloop stelde ik erg op prijs.

Zeer goede begeleiding!!!!

Zeer vriendelijke en behulpzame dame Rosana! Heeft erg veel voor m’n vader en mij gedaan .

top geregeld

De voorbereiding en de uitvaart waren top geregeld

Goede begeleiding en communicatie

Vanaf het overlijden tot de uitvaart is alles duidelijk gecommuniceerd en respectvol begeleid. Alle moeilijke taken werden uit handen genomen. Het afscheid was persoonlijk en mooi. Speciaal dank aan Astrid die altijd klaarstond voor ons en ideeën aandroeg als we het even niet meer wisten.

Mijn ervaring was heel erg goed, het was de 1e keer dat ik dit allemaal moest regelen.

Ben aan alle kanten echt fantastisch geholpen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets heb geregeld dus er komt echt veel op je af. Meer dan ik gedacht had. PC heeft mij tot in details prima geholpen en goed advies gegeven. Mijn complimenten.

Tot in onze puntjes uitstekend geregeld!

Zowel de uitvaartbegeleidster als de dienstbegeleidster waren zeer behulpzaam en betrokken en wilden het tot in onze puntjes goed regelen en dachten van begin tot eind mee. Heel erg bedankt!

Goede service alles goed uitgelegd omdat het via de computer moest allemaal. Hielden ons op de hoogte als er vragen waren dan konden we altijd bellen.

Vond dat ik netjes te woord ben gestaan

Het was voor mij persoonlijk moeilijk om dat het mijn ex-man was En had niet verwacht dat ik zijn uitvaart moest regelen Dankjewel voor het begrip

Heel vriendelijk, en goed verzorgd

Wij zijn heel vriendelijk en vakkundig begeleid. Alles was tot in de puntjes geregeld, Alles is na onze wensen, verlopen.

Prima geholpen door de begeleidster mooie entourage

Goed begeleid netjes verzorgd, tevreden hoe de uitvaart van mijn vader is geregeld

mijn ervaring met pc uitvaart was uitstekend rustige mensen en zeer professioneel en alles goed gere

onze ervaring is geweldig te noemen ondanks corona was er veel mogelijk voor onze moeders crematie

Uitstekend en met stijl uitgevoerd.

Prettig en flexibel geregeld.

Er werd voor de uitvaart goed naar ons geluisterd en rekening gehouden met onze wensen.

De uitvaart werd perfect door Tineke verzorgd. In minpuntje was dat er geen persoonlijk gesprek thuis was. Ik denk dat dit wel mogelijk was met inachtneming van de regelgeving. De polis afwikkeling door Reaal is een grote ramp. Er gaat daar van alles fout. Men is verre van vakkundig. We krijgen steeds ten onrechte herinneringen. Wij hebben al 4x moeten bellen waar het geld blijft. Ondanks toezeggingen dat het er aankomt, hebben we het nog steeds niet ontvangen. Ooit zijn we lid geworden van de PC omdat deze juist alle zorgen uit handen zou nemen. Sinds de PC de polissen niet meer inneemt, is deze zorg niet ontnomen. Heel jammer! Een minpunt die wellicht door de PC niet zo snel gezien wordt, maar des te meer als klant en nabestaande als pijnlijk wordt ervaren. Voor dit onderdeel geef ik als cijfer een 2. De uitvaart zelf was voor mij een 9.

Rekening klopt niet/medewerkers geweldig

Medewerkers geweldig! Vriendelijk en inlevend. Maar de financiële afhandeling vind ik echt niet kloppen. Er was een natura-polis, inclusief lijkauto en volgauto. Maar nu blijkt dat de lijkenauto maar een half uur inclusief is. Staat niets over een half uur in de polis!! We gingen overigens naar het dichtstbijzijnde crematorium, hemelsbreed 6 km. Maar moesten dus bijbetalen. En de volgauto is wel voor 3 uur! Voor het bezorgen van de doos met kaarten werd ook 60 euro in rekening gebracht, ondanks dat in de polis staat; inclusief het leveren van de rouwcirculaires, maar we hebben de toezegging dat we dat wel terug krijgen. We hebben geen gebruik gemaakt van wassen/opmaken, van opbaring bij pc, noch van een aula of verzorging condoleanceregister. Dus ik vraag me af wat we bovenop de bijna 600 extra die we nu moesten betalen, zouden moeten betalen als we daar wel gebruik van zouden hebben gemaakt. De , overigens hele professionele , mannen kwamen iedere dag de koeling controleren. Achteraf is dat helemaal niet nodig, als er problemen zouden zijn kun je natuurlijk ook bellen, dus dit zijn onnodige kosten.Of ik pc aan wil raden? Alles is verder prima geregeld met vriendelijk en professioneel personeel. Daarom zeg ik ja. Maar neem nooit van te voren een polis. Daar zitten te veel addertjes onder het gras.

Heel erg prettig , en hele vriendelijke benadering.

De mensen die betrokken waren bij de uitvaart van mijn moeder , waren van af het begin af aan , vriendelijk , respectvol , geduldig , gaven goede uitleg indien nodig dus ik ben over het geheel meer dan tevreden. Dus bij deze mijn hartelijke dank daarvoor. Ook voor de aandacht en verzorging daarna , niets dan goeds

was een budgetuitvaart.maar redelijk goed geregeld

alles moest snel geregeld worden.meneer was niet verzekerd.tot zover alles goed geregeld.kist zou gesloten zijn,maar was open.er was geen condoleanceboek,waar om gevraagd was.linten van bloemstukken zaten nog tussen de bloemen,kleine dingen misschien.op personeel niets aan te merken.de communicatie op internet mag duidelijker.wij hadden begrepen dat na het condoleancebezoek er een uitvaart service zou zijn dat bleek een misverstand.dus verscheidene speeches gemist.jammer,maar is niet anders,zeker gezien deze rottijd.ben toch tevreden.

Tot in de details goed geregeld

Heldere en duidelijke informatie aan de klant waardoor het kiezen uit de vele mogelijkheden overzichtelijk en behapbaar wordt. Heel belangrijk in een periode wanneer de emoties bij de klant doorgaans groot zijn en er weinig of geen behoefte is voor al te ingewikkelde zaken.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.