heel vriendelijk geholpen

alles is naar wens verlopen

goed geregeld

Alle afspraken zijn goed na gekomen

voldoende

Er was een luisterend oor en aandacht voor alles dat werd besproken,

Prettig duidelijk

De uitvaartbegeleider was goed bereikbaar en helder in zijn uitleg. De uitvaart vond plaats op de nanier zoals we het hadden gepland.

Super bij gestaan

Geen vraag was te gek voor Esther

Keurig verzorgd en fijne begeleiding door Mevr Marriete Roorda

Ondanks corona tijd keurig verzorgd.

Luguber

Tijdens de uitvaartceremonie ging de kist schudden. Dit was een lugubere ervaring. Ik heb hierover een mail gestuurd naar Westgaarde en heb daar geen antwoord op ontvangen. Zelfs geen ontvangstbevestiging, terwijl ik van de medewerkster van PC wel heb gehoord dat de mail is ontvangen. Iedereen die ik hierover vertel en ook een aantal aanwezigen op de uitvaart vinden het het een schande.

Tevreden met de gehele begeleiding

Persoonlijk en respectvolle benadering t.o.v. de nabestaanden

Prettige en fijne begeleiding.

UItvaartverzorgster kende wij al van een eerdere crematie. In deze Corona tijd was dat heel prettig omdat nagenoeg alles online geregeld moest worden. Alle wensen die wij en mijn moeder hadden, konden gerealiseerd worden. Al met al een prima ervaring.

zoals verwacht, is het prima verlopen en ik heb geen klachten.

een uitvaart in corona tijd is een vreemde maar intieme zaak. wij hebben geen familie meer dus het kwam goed uit dat er een beperkte aantal vrienden erbij mochten.

helaas waren de coronaregels niet duidelijk

Florence heeft ons binnen de regels heel erg goed geholpen. Helaas heeft de nieuwe Noorder begraafplaats een vervelende fout gemaakt door te melden dat wij 45 gassen mochten ontvangen in plaats van de toegestane 30. Hierdoor moesten een aantal mensen in de wachtruimte de dienst bijwonen. De begeleiding is volgens mij, binnen de beperkingen, uitstekend gedaan.

alles was goed geregeld

al de wensen die wij hadden, zijn goed uitgevoerd, en stonden ook op papier. per dag was er uitgeschreven wat er ging gebeuren.

De liefdevolle behulpzaamheid

Fijn geregeld

Zeer vriendelijk goed kunnen regelen ondanks de corona

zeer vakkundige, correcte en afspraken nakomende begeleiding van PC

Wij als familie hebben de begeleiding van PC Uitvaart en de zorg voor onze dierbare moeder na haar overlijden, zeer gewaardeerd. Zowel in de voorfase tijdens (interactief) overleg en tijdens de uitvaart bleek van betrokkenheid, luisterend oor, goede organisatie en uitvoering. Geen verrassingen in de factuur, maakten vijf sterren compleet. Dank daarvoor.

alles was goed verzorgt

Alles was goed geregeld en verzorgt.Kreeg antwoord op mijn vragen

Goede begeleiding

Vanaf de eerste keer dat we daar kwamen, zijn we heel erg goed geholpen. Ze waren heel begaan met ons. Gaf ons voorbeelden en adviezen.

prettig

Door de Corona epidemie helaas geen huisbezoek van de uitvaartbegeleidster, maar wel een prettig telefonisch contact. Ook de lunch in de familiekamer liep daardoor anders dan het in normale omstandigheden gegaan zou zijn. Gezien de huidige omstandigheden was het respectvol afscheid in een kleine, sfeervolle aula. Ik kijk hier met tevredenheid op terug.

Alles is naar wens gegaan op 1 grote fout na. Wij hadden voor gekozen on de crematie te laten volgen maar de link werkte niet. Hoe is dat mogelijk. In mijn ogen is het een grote fout geweest was kwestie van knopje aandoen konden mensen de crematie volgen. Het is niet meer recht te trekken, maar zo een grote foutmag niet en nimmer gemaakt worden. Zorgen jullie ervoor dat dit noooooooit meer gebeurd!!!!!

Super geregeld!

Zeer vriendelijke medewerkers. Alles netjes afgehandeld.

De medewerking van Tineke is als warm en fijn ervaren.

Het blijft lastig maar ook bijzonder om via de telefoon een uitvaart te bespreken. Het onderbreken van goedbedoelde adviezen vraagt om geduld en rust. Dat hebben we ons gerealiseerd na het gesprek met Corine. Tineke heeft verder bij ons de uitvaart begeleid en liet ons volledig ons eigen gang gaan, zoals wij het wilde. Dat werd zeer op prijs gesteld. Misschien nog een tip voor de 1,5 meter uitvaart. Wij hadden zelf een gastvrouw verzorgd die een gastenlijst bij hield. Dit was echt nodig omdat gasten zich hadden opgegeven aanwezig te willen zijn. Om problemen te voorkomen dat de opgegeven gasten er niet bij zouden kunnen zijn was dit toch wel handig. Laat ook even goed weten dat de (warme) hapjes NIET worden uitgedeeld door het personeel van het crematorium. Er bleven nu veel hapjes liggen waardoor ze koud werden. Gasten werd verzocht te blijven zitten dus....... niet handig.... Misschien een idee een klant hier op te attenderen. Verder was het een fijne samenwerking. Dank daarvoor! Vriendelijke groet, Carla van Amersfoort

We kunnen terugkijken op een mooi afscheid

Helaas door corona was er veel contact online. Echter via Zoom hebben we de uitvaart geregeld en alles is heel mooi verlopen.

eerste contact prima en liefde vol

wat me erg tegen viel dat er op de condoleance avond de kist niet in een aparte ruimte stond en we om koffie voor de naaste familie moesten vragen. nader contact erg zakelijk, zoals bv over het ophalen van het as , was eigenlijk gewoon bot

Uitstekende begeleiding en verzorging van de uitvaart

De voorbereiding en regeling is uitstekend verzorgd Jo-Ann. Ook de begeleiding tijdens de uitvaart is zeer goed verzorgd door Tineke.

Prima geregeld!

Goed breikbaar. Zeer attent.snelle dienstverlening qua kaarten. Bedankt nog hiervoor. PC uitvaart via internet gevonden. Deze kon ik niet kiezen vandaar aangevuld.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.