Warm en meelevend

Ik heb een zeer positieve ervaring met PC Uitvaart Begeleiding. Zeer adequaat, warm en vriendelijk begeleid. Duidelijke en snelle informatievoorziening, wat zeer prettig is in een emotioneel zware tijd.

Keurige ontvangst.

Er was gelegenheid voor afscheid nemen.

eenvoudig, netjes

Hoewel wij met een klein gezelschap afscheid hebben genomen, is het naar wens verlopen.

In verdrietige tijd perfect bijgestaan en begeleid.

Vanaf het moment van ophalen van mijn overleden moeder tot het verlaten van de ontmoetingsruimte na afloop van de uitvaartplechtigheid is alles naar wens verlopen. Wat ik heel bijzonder vond was dat zelfs om 3 uur 's nachts iemand nog een halve straat voor de auto uit liep. Zoveel respect. Cees Jan van den Berg was de ideale uitvaartleider, die zelfs na bedreiging door mijn zus en zwager het hoofd koel hield.

Behandeling overledene met veel respect en gepast medeleven met nabestaanden.

Goede uitvaartverzorgster die ons goed heeft bijgestaan en ontzorgt.

Goede ervaring in corona tijd

* ondanks dat alles via beeldbellen/telefonisch is gegaan is alles prima verlopen. * min puntje : Bij het maken van de krantenadvertentie stond de geboortedatum niet vermeld in de krant. Te laat opgemerkt door onszelf, maar ik vind dat jullie ons daarop hadden kunnen wijzen dat dit niet gebruikelijk is . Dit heb ik doorgegeven aan onze begeleidster vd uitvaartdag om mee te nemen, zodat zij dit een volgende keer bij iemand anders wel kan melden.

Ze hebben hun best gedaan in deze moeilijke tijd

We hebben wel het persoonlijke contact gemist bij het plannen van de uitvaart. Maar gezien de corona is het goed opgepakt. Mijn eertse contact met een heer was iets moeizaam, maar de dames die ons later hebben geholpen daar was fijn contact mee.

Cees Jan van den Berg - perfecte uitvaartverzorger

Zowel ruim 2 jaar geleden bij het overlijden van mijn moeder was Cees Jan van den Berg ons uitvaartbegeleider. Nu opnieuw ( op ons eigen verzoek overigens ) de begeleider bij het overlijden van mijn vader. Ik kan zeggen dat bij een dergelijke verdrietige omstandigheid Cees Jan en de afhandeling van de PC ons van a-z prima is bevallen ( ondanks de Corona richtlijnen ). Ik heb één kanttekening, dat is de as verstrooid op het uitstrooiveld van verschillende overledenen heel duidelijk zichtbaar was als een soort rechte as streep. Bij mij, en andere aanwezigen, kwam dit wat "luguber" over. Wellicht is het een tip dit was subtieler uit te strooien.......

De uitvaart etc. was prima geregeld.

De uitvaart was respectvol en goed geregeld. Nog een extra pluim voor de dames bij het uitvaartcentrum, deze hebben extra hun best gedaan om het allemaal in orde te krijgen.

Prima dienstverlening

De familie was heel goed te spreken over nagenoeg alle facetten. 1 opmerking werd wel breed benoemd dat bij het graf wel een voorziening had mogen worden geplaatst. Diverse schoenen van de dames waren na afloop niet meer schoon te krijgen. Vlonders zou misschien een uitkomst zijn geweest. Maar het overige was prima in orde.

Was heel goed geregeld

We zijn door Irene heel goed begeleid. Vanaf het begin tot aan het eind. Was fantastisch. Een dikke pluim voor haar.

Tevreden

Ik ben erg tevreden op jullie service.

mooie uitvaart

een mooie en plechtige uitvaart wat verl rust heeft gegeven bij het verwerken van verdriet

Fijne begeleiding met ruimte voor persoonlijke inbreng

Wij hebben de uitvaart van onze moeder op een zeer persoonlijke manier kunnen vormgeven. Door de begeleiding vanuit PC Uitvaart werden we goed geholpen met het regelen van de "verplichte" zaken en konden wij ons richten op de inhoud van de plechtigheid zelf.

Met respect, liefde, en aandacht. Verstaan hun vak.

Vanaf het ophalen van onze moeder, zo respectvol, de verzorging, zo mooi, de uitvaart ondanks de coronaregels, zo liefdevol. Dan de behulpzaamheid van een ieder binnen de pc, een grote pluim. Onze bijzondere dank gaat uit naar Astrid, die het mogelijk heeft gemaakt om al onze wensen waar te kunnen maken.

Iedere keer weer een goede ervaring

Zoals wij (helaas) gewend zijn, zijn wij ook deze keer correct te woord gestaan. Alles heel duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. Niets is te veel. Wij zijn heel tevreden.

Prettige goed georganiseerde uitvaart

De intake was erg plezierig. Er werd alle tijd genomen. De digitale dienstverlening met de muziek vonden we erg handig. De aankleding van de zaal was prima. Wel viel op dat de ombouw van de plek waar de kist staat, sleetse plekken had. Enige minpunt is dat het condoleance boek dat bij Finnema in Aalsmeer lag, nooit terecht is gekomen. Daardoor hebben we alleen het boek dat op Westgaarde was.

Heel goed verzorgd! Veel emphatie

Goede duidelijke uitleg en begeleiding. Allea was mogelijk en waar wij niet aan gedacht hebben werd gevraagd en geregeld. Het medeleven was heel fijn

Was goed

Was goed

Goed geregeld en vriendelijke uitvaart begeleidster Jo-Ann Allesnetjes oprijd

Zeer goede, zorgzame begeleiding.

Ik vond de ervaring met PC Uitvaart uitstekend. Heel zorgzaam en professioneel.

Wij hebben de uitvaart als heel mooi en warm ervaren.

Ondanks de coronabeperkingen, werd de uitvaart op een heel betrokken manier door de medewerkers van PC begeleid. Wij, de familie hebben er een heel fijn gevoel aan overgehouden.

Bijzonder prettige begeleiding

Na het overlijden van mijn oom werden wij op een heel prettige manier begeleid door Rosan Fafiani. Rosan was goed bereikbaar, dacht actief mee en heeft ons door het hele proces zeer goed bijgestaan. Ook tijdens de uitvaart zelf waardeerden we haar aanpak en had oog voor onze wensen. Rosan heeft ons niet alleen professioneel goed geholpen, maar zij is ook een heel fijn mens om erbij te hebben in een verdrietige periode.

De dienstverlening van PC uitvaart was boven verwachting !

Vooral nu, in deze moeilijke Corona-tijd met alle beperkingen voelde ik mij bijzonder goed begeleid en geholpen met alles. Ook de Uitvaartleidster heeft bijzonder haar best gedaan ! Zodat werkelijk alles tot een heel goede uitvaart is geworden. Het kon bijna niet beter

Fijn contact en alles was prima verzorgd.

Het enige puntje is dat het toch wel erg fijn was om vantevoren een gezicht te hebben bij de uitvaartleidster/leider. Wij hebben Jo-Ann ontmoet bij het ophalen van de enveloppen op het hoofdkantoor. Dat was heel fijn! We snappen dat jullie niet thuis langskomen vanwege Corona. Maar misschien dat het toch op een andere manier kan, videobellen bijvoorbeeld.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.