als prettig ervaren

ondanks dat alles via beeldbellen gaat is de samenwerking prima gelopen. je voelt je op je gemak bij de uitvaartverzorgster. het zou makkelijker zijn als de dankkaartjes besteld kunnen worden, dat er dan een word document is van de bestellijst. zodat die makkelijk per computer kan worden ingevuld. een beetje meer schrijfruimte is handig als je geen standaard tekst vanuit de voorbeelden neemt. al met al ondanks een trieste gelegenheid fijne en warme begeleiding

Geweldig zo warm en medelevend

Alles was duidelijk en het ging zoals ik dat wilde ook nog een veranderingen op het het laatste moment was geen probleem , heel warm en hartelijk

Prima en naar wens geregeld!

Met de Corona pandemie in volle gang was, met de huidige regels in acht genomen, alles prima geregeld. Het uploaden van de muziek was wel erg ouderwets maar ik begrijp dat er aan gewerkt wordt. De uitvaart begeleiding door Esther Post was super. Iemand die het snapt.

Zoals bovenstaand

Perfeckt

Was allemaal tot in de puntjes geregeld

Zeer tevreden over begeleiding en verzorging

Zeer tevreden over begeleiding en verzorging . En het medeleven van de uitvaart begeleider. Alles zeer correct en ben uiterst tevreden. Met vriendelijke groet Anne.

Een mooie en warme uitvaart gehad.

Aan al onze wensen werd voldaan. Er werd rekening gehouden met de uitvaartbegeleider die ik graag wilde hebben. Ik had gekozen voor vrouwelijke dragers en dat was zo mooi. 6 jonge dames en die deden het zo respectvol. Menigeen vond dat heel bijzonder. Kregen we veel positieve reacties op. Al met een hele mooie en warme uitvaart ondanks het verdriet. Het enige nadeel was om alles via de telefoon en e-mail te moeten regelen door de corona. Dat was heel onpersoonlijk.

kon niet beter

vooral het aanleveren van de muziek is voor ouderen die nog nooit van We Transfer gehoord hebben lastig,want je kunt niet hebben dat de weekaanbiedingen van de Aldi door de aula schallen. De uitvaartleider Cees Jan v.d. Berg heeft mij geweldig geholpen en ik heb hem gezegd dat hij bij mij had moeten werken. Het filmpje dat ik toegestuurd kreeg hebben ook geweldig gewaardeerd. Als klanten je nota laten liggen is komt dat vaak door ongenoegen. Maar ik heb hem dadelijk betaald. Ik hoop dat ik nog even uit uw handen mag blijven maar anders... Met vr.gr. Van Hattum Emmeloord.

Mooi

Alles goed geregeld en uitgevoerd door PC. Het afscheid van onze moeder was met een kleine groep, mooi, intiem en respectvol. Niks dan lof voor PC uitvaart!

uiterst positief ondanks alles

Uiterst vriendelijk en deskundig personeel, de contacten waren uitstekend, alles was precies zo geregeld zoals was afgesproken, we waren zeer tevreden hoe alles is verlopen

Onze uitvaart is prima verlopen ondanks er een virus op de wereld is (corona)

Zeer vriendelijk

uitstekend

Gewoon prima verzorgd.

Zeer servicegericht

Alleen maar complimenten voor de medewerkers van PC Uitvaart B.V. met name aan Joyce en Eddy. Ondanks ons grote verdriet, voelde wij ons volledig ontzorgd. Er werd actief met ons meegedacht en de persoonlijke aandacht heeft ons ontzettend gesteund, waarvoor dank!

deskundig en discreet.

Waardig en discreet.

Gezien de corona omstandigheden heel goed gegaan

Doordat alles per telefoon gaat voelt het wat vreemd om zo een crematie te organiseren. Maar met de telefonische begeleiding en uitleg is alles toch prima geregeld. Was zeer tevreden over de dienst.

ondanks de budget relatie alles netjes geregeld7

correct en met veel medeleven

Goed verzorgd

Het was de uitdrukkelijke wens van de overledene om haar uitvaart door PC Uitvaart te laten verzorgen. Ik had zelf eerder voor een uitvaartonderneming in de buurt gekozen omdat dat qua logistiek minder omslachtig zou zijn geweest. De contacten (online en telefonisch) met de uitvaartbegeleider waren prettig. Een overzicht van gemaakte afspraken, deadlines, acties voor PC Uitvaart en acties voor mijzelf was handig geweest. Nu moest ik vaker zelf het initiatief voor contact nemen omdat niet alles duidelijk was. De condoleance en uitvaartplechtigheid zelf verliepen helemaal zoals bedoeld. Daar ben ik heel tevreden over.

Prima!

Alles was vanaf het beging tot het einde geweldig geregeld. Het afscheid heeft precies plaats gevonden zoals wij in gedachten hadden. Dank hiervoor!

Mooi en warm

Was voor ons een sweer van warmte om ons heen de plek vond ik fantasties ook ik kreeg een pluim hoe het is geregeld hartelijk dank voor u goede zorgen.

Heel tevreden

Heel persoonlijke begeleiding, Tineke Kleijwegt heeft ons super goed geholpen om alles te regelen.

heel klantvriendelijk en behulpzaam

hele positieve ervaring en ook zeer behulpzaam. Altijd per mail te bereiken en reageren zeer snel op vragen of opmerkingen.

Goed verzorgd..

Alles was naar wens en goed verzorgd ,en netjes alles geregeld..

Tot volle tevredenheid.

Ik denk dat alles goed geregeld is zoals afgesproken. Mooie uitvaart.

Wij als familie werden uitstekend opgevangen door o.a. Ilonka Dorrestijn uitvaartbegeleidster in Purmerend, al de wensen die wij hadden werd door haar perfect uitgevoerd.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.