In tijden van verdriet is het mooi dat de begrafenis goed voor je wordt verzorgd

Vanaf het begin was het contact erg prettig. We zijn goed begeleid en alles is soepel en netjes verlopen. Het afscheid was in besloten kring goed verlopen. Namens mijn zus en onze kinderen danken wij u voor alle goede zorgen vanaf het eerste contact tot het laatste belletje. Wij hebben dat erg gewaardeerd.

Keurig verzorgt

Alleen jammer van de nieuwe noorder begraafplaats dat de opname met de muziek niet klopte er liep geluid van de muziek van nana maskouri en de zanger plus accordionist door elkaar heen. Heel jammer voor de mensen op de live stream en de usb Stick.

Mensen met liefde voor hun vak

Vanaf de eerste melding van het overlijden van mijn echtgenote professionele hulp gekregen bij alles en met heel veel liefde gekregen een geweldige uitvaartleidster Astrid ten Oever die ons met alles geweldig heeft geholpen, en samen met haar collega’s de uitvaart tot onze volle tevredenheid geregeld hebben.

Prima !

Was een respectvol en warm afscheid van mijn moeder.

In moeilijke tijden mijn steun en toeverlaat.

Ook in de Coronatijd was het een hele ervaring om samen met PC Uitvaart een waardig afscheid voor te bereiden en uit te voeren. Vanaf het allereerst contact werden we uitstekend begeleid en er zijn allerlei voorgeprogrammeerde hulpmiddelen die via de website te bekijken zijn. Het kiezen van een kist, de bloemen en de catering was kinderlijk eenvoudig. Het gebruik van Teams om contact te hebben met de uitvaartbegeleidster was heel fijn. De uitvaart was precies zoals we die samen met de uitvaartbegeleidster hadden afgesproken. Heel mooi en in een ontspannen (natuurlijke) sfeer. Ondanks de emoties die er bij ons waren. Ik kan maar één minpuntje noemen. Hoe kan het dat anno 2021 er geen digitale beelden kunnen worden opgenomen maar alleen een audio-opname. Mijn moeder is 10 jaar geleden overleden en daar hebben we wel een DVD van. Met het antwoord "over een paar weken kan het wel" kunnen we niet zo veel. We kunnen het lastig overdoen. Voor de rest petje af en bedankt voor het fantastisch verzorgen van het afscheid van mijn vrouw.

Keurig

De opbaring thuis en het wegbrengen naar het uitvaartcentrum ging met gepaste aandacht voor de overledene. Helaas was er op de dag van de uitvaart een tekort aan vervoer om de bloemstukken naar de Aula te brengen. Men was vergeten de accu te laden. Dat was slordig waardoor er onnodig vertraging ontstond. De uitvaart zelf en de ontvangst in de koffiekamer daarna maakte dit weer goed, alles werd keurig verzorgd. Graag zou ik de beloofde opname van de uitvaart ontvangen dit is tot op heden nog niet gebeurd.

Prima verzorgd

Prima verzorgd, veel uit handen genomen.

Een mooi afscheid

Het overlijden van een dierbare is nooit leuk en dus is het fijn als je in die eerste dagen goed en naar wens wordt geholpen. Dat hebben de medewerkers van PC Uitvaart zeker gedaan. Corina (de uitvaartbegeleidster) gaf alle ruimte om de plechtigheid naar eigen inzicht in te richten. En ook de medewerkers op de locatie werkten daar fijn aan mee. Daardoor konden we met, binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk, familie en vrienden waardig en liefdevol afscheid nemen. Niet alleen op de locatie, maar door de goed verzorgde livestream hebben ook mensen op afstand de plechtigheid niet alleen kunnen volgen, maar ook het gevoel gehad er een beetje bij te zijn.

goed begrip voor situatie

goed geluisterd en goed begrepen hoe wij als nabestaanden het afscheid wilden. fijne aula ook met minder mensen. goede technische voorziening voor fotoos, muziek en streaming.

Zelfs in deze vreemde tijden, zijn we goed en aardig geholpen.

Er komt bij een overlijden zo veel op je af. Het liefst zou ik alles uit handen hebben gegeven, maar na mantelzorgen te zijn geweest besloot ik toch zelf weer alles naar me toe te trekken en te regelen. De hulp die ik van jullie kreeg was anders dan na het overlijden van mijn moeder. Dat kwam door Covid 19 en alle belemmeringen die dat met zich mee bracht. Toch, door de telefoon en jullie web site kwamen we er goed uit. En is het een uitvaart geworden waar we goed op terug kunnen kijken. Bedankt daarvoor!

Zeer goed,

Ik hebeen zeer goede ervaring met. PC, alles keurig geregeld, de dames waren vriendelijk en geduldig, alles was perfect verzorgt.

Personeel erg vriendelijk

Mooi afscheid van mijn vader. Personeel erg vriendelijk. Bijna alles was goed geregeld. De afwezigheid van een live stream of wifi hebben was wel gemis. Zelf maar laptop neer zetten en een hotspot aanmaken en je hebt al veel aan je hoofd. Maar we begrepen dat er aan gewerkt wordt. We hadden veel werk van gemaakt foto's in de vorm van een slideshow maar dat zagen we niet terug op de tv schermen, alleen foto's. Tip: Straatwerk aanpassen buiten. Parkeer terrein is zo verzakt dat het best gevaarlijk is voor bezoekers, investeer in goede digitale ondersteuning dat is heel belangrijk voor dierbaren die door wat voor reden dan ook niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Alles prima geregeld

De reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat ik vind dat ondanks alle maatregelen je iemands uitvaart niet via de telefoon regelt. Het was allemaal goed geregeld maar iemand die de eerste keer persoonlijk thuis komt had ik prettiger gevonden.

Alles vlekkeloos geregeld

Systeem is goed aangepast aan de Corona beperkingen waardoor alles snel en adequaat geregeld kon worden. Aan alle verzoeken is goed en snel opvolging gegeven

Heel goed

Mijn ervaring zijn heel goed maar dat komt omdat jullie een topper in huis hebben met de naam Irene de Vries die heeft ons heel goed begeleid ko Daar voor onze dank FREEK EN LIDA MOINAT

Bijzonder kundige en zorgzame uitvaart bedrijf

hebben alleen maar zeer positieve ervaring. Een bijzonder kundige en vriendelijke en behulpzame uitvaardleidster. Kwam op de juiste momenten met uitstekende niet opdringerige adviezen. De uitvaart was precies zo geregeld als we het vooraf hadden afgesproken. Zeer deskundig en prettig.

Er wordt meegedacht, wordt advies gegeven, er is nazorg, geweldig

Begripvol, meelevend en hulpvaardig

De PC heeft de crematie prima begeleid waarbij de uitvaartbegeleider de voorbereiding en nazorg goed heeft uitgevoerd. Heeft veel aandacht voor de directe nabestaanden.

als erg prettig ervaren

ondanks de droeve gebeurtenis waarvoor men bij een uitvaart bent hebben wij als familie dit als erg prettig ervaren. zeer vriendelijk zeer behulpzaam,en goed georganiseerd.

Het was een mooi afscheid.

Het afscheid van mijn vader en later mijn moeder was prima door PC door PC geregeld. Het kon niet mooier.

Netjes zoals altijd.

Mijn schoonvader had 1 wens, hij wilde niets. Ook dit kan .

Wisselende ervaring

De uitvaart is heel mooi verlopen. De voorbereidingen waren wat fouten gemaakt.

Alles is keurig netjes verzorgd

Goed contact met een uiterst vriendelijke uitvaartleidster gehad. Stond altijd klaar voor ons.

Zeer persoonlijk en discrete behandeling.

Waren zeer tevreden over de betrokkenheid van Mariette. Ondanks het probleem met corona hebben wij optimale steun gehad. Daarvoor onze dank.

alles perfect geregeld.

onze ervaring is dat alles goed geregeld was en dat niks teveel was. als er nog wat veranderingen waren kon dit allemaal mogelijk gemaakt worden. super goed.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.