van A tot Z alles goed geregeld.

Met heel veel complimenten voor onze toegewezen uitvaartleider dhr. Daniel van Utrecht en inwerkster. Hoe alles verlopen is geeft ons een tevreden gevoel, wat menselijkheid en begeleiding in deze verdrietige tijd van zowel het eerste contact en ophalen tot en met de crematie.

In samenwerking een mooie uitvaart verzorgd

Het was een keurige, nette en waardige uitvaart, zeer goed en mooi . Met hulp van Dennis Ganseij en Jolanda Feller

Vriendelijke uitvaartbegeleider die meedacht en er voor gezorgd heeft dat het een mooie uitvaart werd.

heel goed geregeld

alles wat met de uitvaart te maken had

Groot compliment aan Corina die de uitvaart perfect heeft uitgevoerd!!

Alle zorg is uit handen genomen.

We zijn heel fijn geholpen met het nemen van beslissingen. We konden mailen en bellen met vragen en werden meteen te woord gestaan. De persoonlijke betrokkenheid was heel fijn. Het afscheid was mooi, waardig en naar onze wensen. Na afloop verzorgde hapjes en drankjes.

heel goed geregeld!

Ontzettend goed verzorgd en geregeld door Mariette.

Helen is geweldig!!

Helen heeft de uitvaart gedaan van zowel mijn moeder als nu van mijn vader. Wat een geweldige vrouw. Door haar voelde het als vertrouwd en hoefde we ons in deze moeilijke periode nergens druk om te maken wat we wisten dat ze het top zou regelen

de medewerkers waren meelevend, geduldig,meedenkend,geweldig

Van het begin tot aan het einde is iedereen heel erg bereidwillig geweest om zich volkomen naar onze wensen te schikken. ze waren professioneel maar zeer betrokken en meedenkend maar ook heel behulpzaam. het was mede door hun vakkundig leiden een zeer mooie intieme en ontspannen uitvaart waar we altijd met een goed gevoel op zullen terug kijken. En zo een mooie herinnering maakt het beter en makkelijker om met het verlies van een zeer dierbare om te gaan.

Goede en professionele begeleiding.

Met de uitvaartbegeleidster, Helen van de Kuip, al maanden bezig geweest met het organiseren van deze uitvaart. Er is enorm meegedacht, heel veel inspanning geleverd om alles voor elkaar te krijgen. Fijn ook dat Helen met de kinderen, die in eerste instantie niet bij de organisatie betrokken waren, contact heeft opgenomen, zodat zij er ook bij werden betrokken.

Zeer positief

Mijn ervaring met PC is erg goed geweest. Goede begeleiding en professionele advies.

Uitstekend begrijp vol

Niks moet alles kan, overal is een oplossing

goed hun best gedaan maar niet perfect.

keurig geholpen, fout in de kaarten hersteld maar koerier had pech weer opnieuw gekregen. muziek ging bij het laatste nummer niet goed waardoor er stilte ontstond en het eerste nummer opnieuw ingezet werd. wel netjes een bloemetje gehad voor de fouten met een excuus. de rest van de ceremonie en de begeleiding is prima verlopen

Rustig en prettig verlopen

Klein schalig, volgens de wensen van mijn tante, zorgzaam en prettig contact

niet goed

In de kaart een schrijffout Contact minimaal en daardoor gevoel voor betrokkenheid minimaal

Prima ervaring

Top gergeld

Een topper Corina luisterend oor voor alles wat gevraagd werd trachten te regelen en gelukt Dik tevreden Gr Piet Bevelander

Afscheid nemen van een dierbare doet altijd pijn. Op een verzorgde wijze afscheid nemen doet die pijn verminderen.

Goede begeleiding

Het contact met de uitvaartbegeleidster was dagelijks. Heb ik gewaardeerd! Verder was alles goed georganiseerd en in de puntjes verzorgd.

Heel goed.

Professioneel. Men neemt ruim de tijd om alles voor te bereiden en door te spreken. Alleztot in de puntjes geregeld.

Professioneel en zorgzaam.

Een hele fijne ontspannen begeleiding in een hele moeilijke periode.

Goede begeleiding

Meelevend en ontzorgend.

Alles was keurig verzorgd door astrid

Wij hebben een.mooi afscheid kunnen geven voor mijn lieve moeder

Een mooi intiem afscheid

Onze complimenten gaan uit naar Joan Broerse. Mijn zus en ik vonden het contact en de begeleiding van Joan erg fijn. Als een warme deken.

Professioneel en toch persoonlijk

Vanaf het moment van het melden van overlijden tot en met uitvaart (en zelfs nazorg) uitstekende en persoonlijke begeleiding.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.