Zie volgend veld

Joan Broersen heeft gevoel voor de omstandigheden in de situatie voor deze aparte uitvaart, complimenten.

begeleiding en ondersteuning uitstekend

eerste contact en verdere begeleiding duidelijk en behulpzaam. uitstekende begeleiding vanaf melding t/m afronding. contact met uitvaartbegeleidster uitstekend.

Mooie uitvaart

Bij bezoek aan kantoor om uitvaart te regelen vond ik de administratieve kant nogal rommelig gaan. Moest zelf punten naar voren brengen die normaliter door u moeten worden aangebracht. Tijdens ceremonie moest de uitvaartleidster even improviseren i.v.m. onverwacht optreden pianist. Dit is prima opgelost. En de afsluiting in koffiekamer is gegaan zoals afgesproken.

Zeer vriendelijk en duidelijk en hulpvaardig.

Ik kan alleen maar positief zijn over deze organisatie met name over Astrid ten Oever onze begeleider. Astrid was heel duidelijk en heel vriendelijk tijdens het proces naar de uitvaart toe maar ook de nazorg , ik kan deze organisatie aanraden in de periode die voor iedereen toch al heel moeilijk is. Dus mijn dank is groot!

Zeer goede en persoonlijke begeleiding

Het is bijzonder prettig dat zoveel zaken op een bijzonder prettige en professionele manier voor ons zijn geregeld.

Goede ervaring

Vriendelijk, duidelijk, allert

Onze ervaring met pc dat jullie een persoonlijke en vriendelijke benadering hebben

Alle contacten vanaf het eerste telefonische moment tot en met de contacten na de uitvaart zelf hebben wij als zeer prettig ervaren. Ondanks dat pc een groot bedrijf is, vinden wij iedereen erg persoonlijk en betrokken. De reden voor keuze pc staat niet bij de standaard antwoorden. Wij kozen voor jullie vanwege het totaalpakket inclusief crematorium.

Helen van de Kuip onze Uitvaartbegeleider heeft ons uitstekend geholpen. In deze hectische periode was zij voor ons een enorme steun. Door de rust en duidelijkheid die ze uitstraalde. Alles goed door genomen iedere dag een belletje hoe het met ons was en of alles klopte wat wij hadden afgesproken. Zelfs op de dag van de Crematie was haar blik al genoeg voor ons van het komt goed. En na afloop een mooi afscheid boeketje gemaakt voor ons van de bloemen van de gasten. En de nazorg was ook uitstekend!

Prettig en correct

Najoni heeft ons op een hele plezierige rustige en professionele manier geholpen bij de uitvaart van onze oom. Hartelijk dank daarvoor!

Alles was goed geregeld

Mijn ervaring was positief alleen de link voor de muziek was niet zo handig

Van ontzorgen hebben ze nog nooit gehoord

Voor de crematie van mijn vader kwam dame 1 het eerste gesprek doen, zij kon echter niet bij de crematie aanwezig zijn dus zouden we op Hemelvaartsdag door dame 2 gebeld worden. Afijn vrijdagmiddag zelf de organisatie maar eens gebeld waar en hoe ik de muziek en de foto’s moest gaan sturen. Er was iets fout gegaan en dame 2 bleek vrij te zijn dus kregen we tijdelijk dame 3 die overigens probeerde te helpen waar ze kon. Maar ook dame 3 zou de crematie niet leiden.. dus zaterdag mijn ongenoegen geuit aan dame 4 . Het vertrouwen was al zo geschaad dat ik iemand anders gevraagd heb de plechtigheid te leiden.. nooit meer PC uitvaart voor ons !

Hele goede begeleiding.

Wij hebben geen ervaring om een uitvaart te regelen en vonden dat we heel goed op de hoogte werden gehouden en kregen een prima advies.

Bijna alles was prima geregeld.

Het was een simpele uitvaart met minimale wensen van de overledene. Aan al die wensen is voldaan op respectvolle wijze, maar helaas beschikte PC Uitvaart niet meer over het door de overledene in 2013 ingevulde formulier waarop hij die wensen had genoteerd. Dat was bij de overdracht aan Ardanta verloren gegaan. Jammer. Gelukkig had ik nog een kopie.

Fijn en meelevend

Zeer ervaren en liefdevol

Prima geregeld.

Alles was goed geregeld en fijn contact met de uitvaartbegeleidster.

Flexibel, meedenkend en respectvol

Door de corona regels moesten wij mijn vaders uitvaart "digitaal" regelen. Ondanks dat was de uitvaart zelf heel goed geregeld.

ik voel mijn ont zorgt en gesteund

mijn ervaring is zeer positief ik ben zeer professioneel en respectvol ondersteunt en waar nodig geholpen en begeleid ik kon met al mijn vragen en twijfels bij jullie terecht en hebben jullie alles prima geregeld daar door is alles perfect verlopen wij hebben mede daar door alles goed kunnen afsluiten onze dank gaat speciaal uit naar Rosan Fafiani zij heeft een heel moeilijke dag een beetje makkelijker gemaakt met vriendelijke groet Familie Wustenhoff

Zeer goed met veel.respect

Zeer goed met veel respect.

Zeer goed geregeld

Zeer goed geregeld ....aan alle wensen voldaan .....

Geweldig dat naar alle wensen wordt gewerkt.

Er wordt volledig met alle wensen rekening gehouden. Dat maakt dat wij ook aldoor terug keren bij PC uitvaart. Ik vind het bewonderenswaardig dat het personeel ook zo goed de rust brengt bij de nabestaanden!

In iedere traan van verdriet glinstert een herinnering

Mijn dank gaat uit naar de medewerkers, voor hun fijne samenwerking en betrokkenheid bij het afscheid van mijn broer,

Alles was goed en naar wens

een hele warme en lieve ervaring gehad met pc uitvaart.

zo blij met pc uitvaart. super goed geregeld allemaal. warme en lieve mensen die precies weten hoe ze moeten omgaan met mensen die een dierbare verloren hebben. super bedankt voor jullie inzet.

Prettig geregeld bij PC uitvaart

Prettig geregeld bij PC uitvaart

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.