Netjes verzorgd

Goed geregeld

Netjes en correct

Duidelijk en correct. Wensten een eenvoudige uitvaart. Aan onze wens is voldaan.

Goed gelukt; prettig begeleid

Er werd meegedacht met de ideeën die ik naar voren bracht. De duurzaamheid was nog onvoldoende doorgevoerd vond ik. Bijvoorbeeld papieren verpakking om de broodjes heen. En voor de as wilde ik graag een natuurlijke container om het in af te halen, maar er is alleen pvc beschikbaar. Dat moet kunnen van hout of karton.

Zo heeft mijn vader het gewild

Ondanks dat ik zoveel pech had ,dat ik niet in Hoorn kon vanwege de Corona maar 50 mensen mochten hebben ze dat toch weer even voor ons op gelost zijn wij bij de pc in Alkmaar beland Alles was perfect gegaan De broodjes waren erg goed verzorgt Was hier erg blij mee Lieve groetjes yvon

Goed gegaan

Prima gegaan alles

Heel netjes georganiseerd.

Heel netjes geregeld, zowel het thuis gesprek, als de uitvaart zelf. Ik ben zeer tevreden. Bedankt.

Vriendelijke begeleiding.

De uitvaartbegeleidster Margreet heeft alle zaken rond het afscheid goed uitgelegd aan ons. Alle mogelijkheden aangedragen en ons de ruimte gelaten om te kunnen kiezen. Wel een minpuntje: (maar daar kon Margreet niets aan doen) Op de dag van de uitvaart stonden twee vrienden klokslag 11 uur voor een dichte deur. Zij hebben de uitvaartceremonie niet mee kunnen maken, omdat niemand de deur voor hun open deed. Ze hebben nog getelefoneerd maar degene kon hen niet helpen. Dat vind ik vreemd dat mensen die- vanwege welke reden dan ook- wat verlaat zijn, het gebouw op slot aantreffen. Verder was de catering prima, behalve voor de mensen met speciale wensen. Toch vreemd om "speciaal apart" broodjes te gaan maken voor een vegetariër en die dan te beleggen met carpaccio. Maar ook daar kon Margreet niets aan doen. We kunnen naar tevredenheid terugkijken op een gepaste uitvaart.

Super begeleiding

Van begin tot eind heel goed verzorgd en begeleid

Zeer goede ,zorgvuldige organisatie

Bij de crematie was er vanaf het begin Goed overleg over alle wensen. Ook via ceremonie online konden wij de gehele plechtigheid,naar alle wensen vorm geven.

Onze moeder wilde een heel eenvoudige crematie en dat heeft ze gekregen

Alles is naar wens en rustig verlopen.

Alles mooi geregeld

Wij vonden dat alles goed is geregeld naar onze wensen

Zeer teleurstellend

Gekozen voor de compact-variant, wat op zich een prima dienst is. Maar het lijkt erop dat PC deze dienst nog niet heeft ingeregeld in haar processen. Dat geldt zelfs voor de enquete die jullie sturen, staan vragen in die niet van toepassing zijn en omdat je dat niet kunt aangeven die hetzelfde aantal sterren gegeven als het totaaloordeel.

Warm en betrokken

Esther Post heeft ons goed begeleid. Een warme persoonlijkheid. Wij hadden een klacht over de catering en daar heeft ze goed op in gespeeld.

---

Respectvol

Voor het eerst een uitvaart moeten regelen van mijn vader. Ik ben blij dat ik in alles werd geïnformeerd wat mogelijk was. Wat helaas wel jammer was dat ik eerst met Helen te maken kreeg maar die het moest overdragen aan Astrid, dit omdat Helen niet de uitvaart dienst kon bijwonen. Maar beide dames hebben mij goed gesteund en kon ik met al mijn vragen en wensen terecht. Ook de heren die mijn vader na zijn overlijden hebben opgehaald deden dit met heel veel respect en gaven mij alle ruimte om nog even alleen te zijn met mijn vader. Ook gaven deze heren omdat ik wilde dat de uitvaart in Haarlen moest plaats vinden advies en ben ik met dit advies heel erg blij geweest. Sterrenheuvel zou ik ook iedereen aanraden die in de buurt van Haarlem wonen.

Keurig verzorgd

Betrokken en vriendelijke, lieve hulp om alles te regelen voor mijn oma.

Prima begeleiding

Tineke heeft goed meegedacht en prima geadviseerd tijdens het gehele proces.

Vriendelijk, integer en bekwaam.

Betrokken en warm

De introductie en begin-informatie was hartelijk en inlevend. Er werd behoorlijk de tijd genomen om tot een afgerond advies en invulling van de begrafenis te komen. De ontvangst op de begraafplaats was ingetogen. De begrafenis zelf werd ervaren als warm, aangenaam en conform afspraak.

Alles goed geregeld

Keurig netjes

Mooi en goed geregeld!

Ook al is het alweer een paar weken. geleden, we zijn nog steeds blij dat we zo enorm goed en fijn geholpen zijn door Irene de Vries. Irene nam overal de tijd voor, legde alles goed en duidelijk uit en nam bijna dagelijks contact met ons op voor diverse vragen van onze kant of om te helpen bij het digitale draaiboek. Daarbij is Irene een leuke jonge vrouw en zorgt zij voor een verfrissende verandering in het beeld dat men vaak heeft bij een begrafenisondernemer. Irene, bij deze namens ons allemaal, nogmaals dank je wel dat je ons in die verdrietige dagen zo goed gelopen hebt.

Correct en prima geregeld

Gesprek vwb het uitvaart programma is rustig en respectvol verlopen. De hulp was erg goed, niets was te veel. Nauwkeurige en tijdige communicatie en vastlegging van besproken punten.

Ten alle tijden bereid voor een gesprek of vraag.

De persoonlijke benadering van Mevr. Mala Angna wordt door ons zeer op prijs gesteld. Komt in aanmerking voor loonsverhoging. Nogmaals enorm bedankt voor alles.

uitstekende uitvaartverzorging

Vanaf het eerste gesprek goede ervaringen. Professionele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Goede suggesties en meedenken.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.