Complimenten

Wij hebben ervaren als zeer deskundig. Alles werd duidelijk uitgelegd en wij werden enorm geholpen. Sybrich heeft ons uitermate goed geholpen.

We vonden het erg goed geregeld.

Het was een mooie uitvaart en alles was goed geregeld.

Het was redelijk maar dan ook niet meer dan dat.

De ontvangst bij de uitvaart van de groep voor de familiekamer verliep rommelig en er was niet gevraagd welke van de gasten tot de intimi behoorden. Dit had tot gevolg dat hier gasten kwamen die er niet bij hoorden te zijn. Over de bloemen hebben we niet de vraag gekregen of deze naar het algemene strooiveld mochten worden gebracht. Helaas was dit zonder toestemming wel gedaan. Positief was de aandacht die er is geweest door de uitvaartleider voor de voordrachten van de diverse mensen hetgeen kon worden opgemerkt door de afsluitende woorden. De overige zaken zijn netjes afgehandeld.

Zeer nette en professionele uitvaartonderneming.

Kan niet anders zeggen dat ik zeer netjes en professioneel ben behandeld, alles wat besproken is in het voorgesprek is ook nagekomen ondanks deze moeilijke periode wil ik zeggen dat alles naar wens is afgehandeld ik ben dan ook zeer tevreden.

Liefdevol

Nooit verwacht dat ik zo jong mijn liefde,mijn maatje weg moest dragen. (Niet letterlijk) Afscheid nemen van iemand is heel zwaar,je wil het niet maar je moet. En dan komt PC uitvaart je begeleiding geven. Nog nooit zoveel liefde van (vreemde) mensen gehad. Respectvol,begripvol,aardig, en professioneel. Hoe raar het ook klinkt de medewerkers maakte het dragelijk. En als je het even niet meer weet dan staan ze meteen voor je klaar. Ik zit nog midden in mijn rouw,maar wat ben ik dankbaar dat ik hier de dienst van mijn geliefde kon doen. Helaas moet ik de rest nu zelf doen. Bedankt voor het dragen van een zeer zware en moeizame last, die op dat moment geregeld moet worden.

Empathische en tevens efficiënte interactie met de nabestaanden

Uitstekende begeleidster en een sensitieve benadering in de te nemen beslissingen van nabestaanden. Goede en vakkundige toelichting op alle relevante vraagstukken. Hilversum/Baarn is een prachtige uitvaartlocatie - een goed voorstel en keuzemogelijkheid.

Ervaring uitvaart uitgewerkt zoals gevraagd was.

Overledene thuis begeleid zoals was gevraagd en naar mogelijk was. Uitvaart uitgevoerd zoals mogelijk was en was gevraagd.

De uitvaart was perfect geregeld

Complimenten voor de uitvaartbegeleidster Corona Steenmeijer. Wat een verademing, dat zij de uitvaart heeft begeleid.

Zeer vriendelijk

En alles goed geregeld

Positief en zorgvuldige aandacht

Van aanvang af (eerste gesprek) tot en met uiteindelijke uitvoering van wat besproken was werd prima verzorgd.

Professioneel en klantvriendelijk en emphatisch

Zeer positief

Een mooi afscheid met een warme, persoonlijke begeleiding.

Mijn tante werd opgehaald in het hospice met veel respect en zorg. De voorlichting was heel goed en er was tijd en aandacht voor een mooie uitgeleide uit het hospice. De uitvaartleider (locatie Purmerend) kwam bij ons thuis en ze voelde goed aan wat onze wensen waren. Ook nu was de uitleg heel duidelijk en de uitvaartleider nam alle tijd. Tussendoor hadden we contact, zodat het afscheid zelf heel mooi en goed verliep. De muziek konden we zelf uploaden en de uitvaartleider controleerde voor ons of alles goed was gegaan. Zo hadden wij geen stress en konden we ons volledig richten op de gasten en onszelf. Veel mensen hebben de uitvaart via de livestream bekeken en we hoorden terug dat het beeld en geluid van goede kwaliteit waren. Ze hadden echt het gevoel dat ze er bij waren. Het samenzijn na afloop was ook prima verzorgd. We konden met alle vragen terecht en er was goede nazorg. Dank jullie wel voor alle goede zorgen!

Zeer waardige uitvaart, dank jullie wel

Zeer waardige uitvaart, erg goed verzorgd, uitvaartbegeleidster heeft ons erg goed begeleid, geadviseerd. Dank je wel Astrid ten Oever. Uit ervaring ben ik zeer tevreden over Uitvaartverzorging PC.

Alles werd uit handen genomen.

De dood van je moeder verwerken is natuurlijk altijd moeilijk, ook al is ze 90 jaar. Je bent totaal van slag en juist dan moet je zoveel zaken regelen en aan zoveel zaken denken. Aan alles werd gedacht door Dennis Ganseij. Alles werd zo veel mogelijk uit handen genomen en overal werd over mee gedacht. Hij regelde organisatorisch de begrafenis zoals ik op mijn werk de internationale conferenties organiseer, tot in de puntjes. Maar hij nam ook af en toe de rol als "hulpverlener" op zich en had waar nodig oor/oog voor ons verdriet. Hij deed dit professioneel, maar wel met warmte en aandacht. Aan een kille organisator heb je geen behoefte als nabestaanden. Wat hij deed wat precies goed, niet te veel en niet te weinig. Wees maar zuinig op zo'n werknemer.

Supergoed geregeld volgens gemaakte afspraken

Mooie locatie, goed verzorgd, alles gedaan volgens afspraak en zeker geen moeilijk “gedoe” top

Alles top geregeld

Vriendelijke, lieve, behulpzame mensen. Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en alles is verlopen als gewenst. Meer nog dan verwacht. Ik zou Pc uitvaart iedereen aanbevelen.

Enorm goed voorgelicht!

Heel prettig contact gehad! Er werd goed meegedacht.

Groot in oplossingsgerichtheid

Mw E Post heeft ons zeer goed begeleid, geadviseerd en meegedacht in onze wensen, goed advies wat er mogelijk was om de uitvaart zo mooi/warm mogelijk te maken.

Met name de uitvaartverzorgster, Astrid, heeft ons op voortreffelijke wijze begeleid in het gehele proces.

betrokken en professioneel

Betrokken en professionele opvang bij intake en in overleg bepalen van de wijze waarop de uitvaart vorm kon krijgen. Meedenken, opties aanreiken en dit zonder enige koopdruk o.i.d. Er wordt gewerkt vanuit respect. Bijzondere dank aan: - uitvaartleidster Margreet Boendemakers voor haar hulp bij het meedenken bij de inventarisatie van onze wensen en haar betrokken houding bij e.e.a. - het optreden van uitvaartleidster Astrid ten Oever bij de uitvaart zelf; zeer goed aanvoelen en timen wat wanneer nodig is; e.e.a. in prima samenwerking kunnen regelen en vormgeven.

Goed contact en duidelijke afspraken.

Het contact verliep goed, ook na de uitvaart. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en alles was goed uitgevoerd. Minpunt was een fout met de livestream die helaas pas laat kon worden hersteld. Over het algemeen tevreden over PC Uitvaart B.V..

Gepast en stijlvol

Vol begrip in deze moeilijke situatie en met alle aandacht voor mijn kleinkinderen waarvan twee met een verstandelijke beperking hulde voor Corina Steenmeijer en jullie medewerkers.

Persoonlijk en professioneel

Bij Esther Post waren wij in meer dan goede handen; zij heeft ons op een prettige, persoonlijke en professionele wijze aan de hand genomen. Ook de dame en heer die mijn vader af kwamen leggen, waren professioneel en warm. Wij zijn van A tot Z volledig en correct geïnformeerd en het proces is verlopen zoals dat van tevoren werd geschetst. Wij hebben geen moment het gevoel gehad dat wij een van de velen waren. Dank jullie hartelijk voor alles.

Uitstekende begeleiding

Alles goed verzorgd

adequate hulp en steun

zie boven

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.