Alles ging zoals gehoopt

Het ophalen na het overlijden gebeurde met veel respect. Dat vonden we erg mooi.

Respectvolle uitvaart

Fijn contact met uitvaartbegeleidster, prima locatie. De uitvaart is gegaan zoals voorgenomen. Het enige is dat het lichaam door een voertuig uit Amsterdam werd opgehaald om het te vervoeren van Heerhugowaad naar Alkmaar. In het kader v.d. CO2 reductie zou dat anders kunnen of moeten.

Mooi & waardig afscheid van mijn moeder

Wij hadden Helen van der Kuip als uitvaartbegeleider, vanaf het eerste moment hadden wij al een super goed gevoel bij Helen, en dat werd naarmate de uitvaart in zicht kwam alleen maar sterker. Een uitvaart van een dierbare is nooit fijn/leuk, maar door Helen heeft mijn moeder een super mooi & waardig afscheid gehad. Helen kende mijn moeder natuurlijk niet persoonlijk maar op de dag van de begrafenis leek het even “alsof ze bij ons hoorde”. De empathie, de mensenkennis, de deskundigheid en het zorgzame maken Helen tot een perfecte uitvaartbegeleider tijdens de periode van rouw tot aan de begrafenis. Ook de rest van het personeel is zeer professioneel en klantgericht, de dag van de uitvaart hebben de dragers uitstekend hun werk gedaan. Wij hebben veel respect voor de medewerkers van PC Uitvaart (Westgaarde) die ons door deze moeilijke dag hebben doorgeholpen. Liefs, Marinda & Hamza, en Marja

Respectvol

De ervaring was dat het zeer respectvol is gegaan. Op maat en betrokken. Wat jammer was is dat locatie nieuwe Ooster niet meer inzetbaar is voor condoleance waardoor wij naar Westgaarde moesten uitwijken wat niet onze voorkeur had. Overigens wel goed opgevangen. Daniel heeft het heel goed gedaan en waar stress was dit weggenomen. Hij is erg goed in zijn vak. Dank hiervoor.

attent, hartelijk, praktisch, precies wat wij nodig hadden

De uitvaartbegeleiders waren zeer attent, hartelijk en de rustige nuchterheid gaf ons enorme houvast. Wij verzorgden zelf de overledene. Ook daar werden we fantastisch bij ondersteund door die medewerker. Er werd alle tijd genomen om ons daarbij te helpen.

Een goede voor lichting

Een hele goede ervaring

Top!

Wij zij bij de uitvaart begeleid door Corina Steenmeijer, echt een topper! We hadden ons geen betere kunnen wensen, goed en fijn overleg, regelmatig contact kunnen hebben. Deze dame krijgt van mij 10 sterren :)

Perfect geregeld

Alles was in de puntjes goed geregeld en niets was teveel

Prima geregeld

Uitermate fijne begeleiding van Dennis Ganseij.

Betrokken en goede uitleg van het gebeuren

Hele vriendelijke en correcte mevrouw. Tot nu toe was alles prima geregeld

We hebben op een waardige manier afscheid kunnen nemen van onze vader

Vanaf het eerste gesprek met PC t/m de crematieplechtigheid hebben wij veel deskundigheid en betrokkenheid ervaren zodat het hele gebeuren voor het afscheid nemen van onze vader zeer goed is verlopen.

Uitstekende ervaring

We konden niet beter geholpen worden door afdeling Westgaarde. Alles ging heel soepel en er werd echt tijd genomen voor je om alles te bespreken. Ook de uitvaart zelf was prima geregeld. Erg prettig. Kan niet anders zeggen.

Prima geregeld

Prima geregeld en fijne begeleiding

Heel mooi en goed geregeld!

Heel goed geregeld. Geweldig!

PC doet precies waar ze voor zijn

Goed en plezierig contact

Heel goed

Heel goed

Betrokken en goed verzorgd

Uitvaartleidster was betrokken en heeft alles top verzorgd.

Goede begeleiding door medewerkers PC uitvaart

Door de goede begeleiding van PC uivaart heb ik mijn man een mooie uitvaart kunnen geven.

Vriendelijk en toegankelijk

Behulpzaam, bereikbaar en vriendelijk.

Een heel vriendelijke, betrokken uitvaartbegeleider, die ons goed begeleid heeft.

Irene de Vries heeft ons uitstekend ondersteund in het maken van de keuzes met betrekking tot de uitvaart. Wij hebben haar ervaren als een zeer prettige persoon, vriendelijk, rustig, betrokken en ook altijd goed bereikbaar. Met kennis van zaken heeft zij ons geïnformeerd over de verschillende opties mbt de uitvaart locaties, de rouwkaart, de kosten en overige zaken. Het hele proces voelde echter niet als een zakelijke overeenkomst maar als een warm bad. De gehele uitvaart is zeer naar wens verlopen en wij kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Een dergelijke uitvaartbegeleider is een aanrader in een moeilijke tijd.

Prettig

De voorbereiding van de uitvaart van mijn echtgenote, heb ik als prettig ervaren, in 'n ontspannen sfeer + zeer profesioneel, mijn dank naar alle medewerkers

Hele prettige hulp en goed begeleid.

Zeer plezierig en goed bijgestaan !!!

jammer dat alles zo duur is

mijn vader was niet goed verzekerd waardoor wij helaas niet van al jullie diensten gebruik konden maken omdat het achterlijk duur is, ik moet nu bv zelf de verzekering regelen wat een bijna onmogelijke opgave is, dit kun je er niet bij hebben in deze periode

Goed verzorgde uitvaart van onze man vader en opa

De familie was erg tevreden hoe wij begeleidt zijn door Dennis Ganseij. Niets was hem teveel en hij heeft ons goed bijgestaan.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.