Goed op alle vlakken

Uitvaartleidster heeft alles keurig geregeld, veel hulp gekregen met muziek en foto's via internet bij de uitvaart te krijgen. De tijd dat mijn vader thuis lag kwam men langs voor controle.

veel ruimte voor onze eigen wensen en daarbij goed met ons meedenken

Het was erg plezierig dat we ons, voorafgaand aan het gesprek over onze wensen rond de uitvaart via de link naar de website goed konden oriënteren. Het hielp ons om scherp te krijgen wat we wel en niet wilden, waardoor onze uitvaartbegeleider gericht suggesties kon doen die helpend waren. De uitvaarbegeleider zelf was heel prettig om mee samen te werken, ze dacht goed met ons mee en was heel makkelijk bereikbaar als we vragen hadden. Het inplannen van rouwbezoeken ging soepel en de bezoeken zelf waren goed georganiseerd. Ook de uitvaart zelf verliep heel goed, de livestream werkte prima waardoor ook de mensen die er (onder meer vanwege coronabeperkingen) niet bij konden zijn toch het gevoel hadden dat ze er deel van uitmaakten. Dat heeft veel voor ons betekend. Kortom, heel goed georganiseerd door mensen die ons met veel empathie hebben bijgestaan.

De crematieplechtigheid was mooi en ontroerend

De plechtigheid was mooi en ontroerend, echter bij de dankbetuigingen ging het niet naar wens (niet juiste formaat en slechte communicatie). Op mijn verzoek is de uitvaartbegeleider langs geweest en hebben we dit uitgesproken, en is dit netjes opgelost.

heel fijn gevoel

2 dagen na het overlijden van mijn broer een afspraak met Helen van der Kuip. Ik was nog in shock en in stress. Zij was zo vriendelijke, rustig en heel geduldig. Ook zeer creatief en meedenkend. Ik heb haar tig tallen mails gestuurd en prompt kwam ze met oplossing, Prachtig kaart en de aula was met kaarsen heel mooi. Helen sprak een inleiding en later nog een keer. Zij deed dat heel goed. Gehoord van andere dat zij dat ook vonden. Ook daarna was allemaal heel goed geregeld. Kortom ik heb een heel fijn gevoel over het afscheid van mijn broer.

Een zeer respectvolle uitvaart

Van eerste kontakt moment tot laatste kontaktmoment alles zorgvuldig en plechtig geregeld

zeer behulpzaam

De uitvaartbegeleidster die thuis kwam heeft alles goed uitgelegd. De uitvaartbegeleidster die de uitvaart zelf leidde was zeer persoonlijk, heel praktisch en heel behulpzaam. Iedereen was vol lof. Met de dankkaart heeft zij me ook nog zeer goed geholpen. Allbei waren ze goed bereikbaar en wat ik zeer waarderen kan: totaal niet opdringerig. Hartelijk dank.

Afscheid blijft verdrietig, maar met de prettige, heldere ondersteuning mijn papa een mooi afscheid

Ondanks dat afscheid verdrietig blijft heel erg blij geweest en veel steun gehad aan jullie (en met name van Tineke) begeleiding. Stap voor stap overal bij meegenomen, luisterd oor voor de situatie en mee gedacht in alles wat we wilde of hoe voor ogen zagen. Bedankt!

Perfecte begeleiding.

Prima adviezen en tot in de puntjes geregelde uitvaart.

Heel netjes geregeld

Heel goed geregeld niks is een probleem en Esther Post heeft ons heel goed begeleid. Dank hier voor nog.

Respect voor de overledenen staat voorop

Zeer professioneel vriendelijke beleeft en begripvol.

geweldig. ze namen echt de dingen uit handen

Een zeer goede samenwerking waarbij ik aan kon geven wat gebeuren moest. alles liep perfect, zelf konden we het nodige invullen. ik kan alleen maar zeggen dat het heel goed verliep.

Alles was tot in de puntjes geregeld

Voor mij was het een dikke tien, maar er waren een aantal mensen die de toespraak niet konden horen.Er was een nieuwe installatie heb ik begrepen!!!

PC staat je bij & ontzorgt en biedt passende, persoonlijke en individuele uitvaartzorg

PC is laagbenaderbaar, persoonlijk en betrokken. De uitvaartmedewerkers zijn ongelooflijk goed in staat om zonder dat je er moeite voor hoeft te doen uitstekend aan je behoeften te voldoen. Ik ben echt verrast geweest door de goede zorg die door hen geleverd is. Tijdens de uitvaart heeft de collega die de uitvaart leidde zo goed en passend de opening en afsluiting van de ceremonie gedaan. Zonder dat ik haar ook maar iets hoefde te vertellen of voor te bereiden. Dan versta je echt je vak!

Goed verzorgd in alles

Wij vonden het een mooie locatie en de mensen waren erg vriendelijk en gaven je de tijd.

PC Uitvaart heeft ons snel op weg geholpen om de uitvaart goed te regelen

Omdat mijn broer plotseling was overleden kwam er onverwachts veel op ons af. Het was daarom erg welkom dat de uitvaartverzorgster zeer snel contact met ons opnam en ons verder begeleide. Ze deed dat met het juiste gevoel, liet ons de keuze wanneer dat kon en gaf advies wanneer dat nodig was. Ook de uitvaart zelf heeft ze heel goed begeleid.

Een uitstekende organisatie

Het was binnen de familie de 5e keer dat PC een uitvaart voor ons regelde. Het was integer, keurig netjes, verzorgd tot in de details. Woorden schieten tekort om dit te beschrijven. Zo fijn geregeld.

Persoonlijk en respectvol

Ik was erg onder de indruk van de zeer respectvolle manier waarop mijn moeder na haar overlijden werd opgehaald in de hospice (Oostergouw Zaandam), ook hoe 1 van de medewerkers voor de bus uitliep totdat ze op de grote weg kwamen. En ook de begeleiding door Helen van der Kuip was perfect, ze legde alles goed en duidelijk uit en nam steeds even contact op om te kijken of alles goed ging. We vonden het heel fijn dat zij op de dag van de uitvaart een soort regie functie had en iedereen kijkt met een goed gevoel terug op de ceremonie.

prima,

persoonlijk, to the point, meelevend

Nog niet helemaal afgerond.

Respectvol, keurig en correct Wat moeite gehad met inlogcodes die niet werkte. Zit nu nog op bedankenvelopjes te wachten die jullie vergeten hadden bij de kaartjes.

fijn

goede begeleiding en geen gepush

Ik ben uitstekend geholpen door de uitvaartbegeleidster. Zij luisterde goed naar de wensen en kwam met goede raad zowel gevraagd als ongevraagd. Het maakte het contact laagdrempelig en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Ook achteraf heeft zij nog contact met mij opgenomen, dat vond ik erg sympathiek.

Tijdens een lastig tijd volkomen naar tevredenheid geholpen worden.

Vanaf het eerste, telefonische,contact is een prettige relatie ontstaan met Helen. Vanwege de afstand kon de hele crematie per telefoon geregeld worden. Jullie website heeft daarbij ook een rol gespeeld m.n. bij het uitkiezen van de kist. De wensen van de overledene,mijn moeder, werden volledig gerespecteerd.

Goede uitvaartbegeleiding

Ik ben in alle opzichten heel tevreden, maar miste toch de opbaring en condoleance in Oost. Heel jammer dat deze mogelijkheid is verdwenen.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.