Goed geregeld

Alles was tot in detail uitstekend geregeld. Het was een waardig afscheid, maar ook een afsluiting die nodig is, om opnieuw weer verder te gaan.

Gevoel bij situatie

Goed geregeld en verzorgd. Door prive situatie moest er veel geregeld en verzet worden. Dat werd zo goed opgepakt door de uitvaartbegeleidster (Astrid). Ook in het uitvaarthuis in Purmerend was verzorging heel goed. Goede begeleiding en wat aangepast moest worden was meer dan goed geregeld.

Goed verzorgd

De verzorging van de nabestaande is keurig netjes gegaan. Mijn tante is respectvol vanuit het verzorgingshuis in Boskoop naar Alphen gebracht. Op de afgedekte brancard hadden de mannen zelfs een bloemetje gelegd dat ze uit de kamer van mijn tante hadden meegenomen. Klasse! De dienstverlening kwam traag op gang, omdat degene die met ons de afspraak heeft gemaakt voor het 1e gesprek wel aan ons de tijd had doorgegeven, maar niet aan Suus. Zij kwam daardoor te laat. Het gesprek ging goed. Suus begreep goed wat we wilden. Het inplannen werd gelijk geregeld. Een ritueel begeleider vinden was wel een probleem. De kerk was onbereikbaar en Suus had niet iemand beschikbaar waarmee wij contact konden opnemen. Uiteindelijk is het ons gelukt om iemand te vinden. Deze vrouw woont ook in Alphen en voor P.C. Uitvaart wel een naam om te onthouden. Alles is verder naar wens verlopen en wij zijn daar tevreden over.

Zeer aan te bevelen!

Zeer respectvol, prettig in contact en alles was gegaan zoals besproken.

Gewoon goed

Gewoon goed dus

Zeer netjes en goede begeleider

Top gegaan

Was perfect geregeld ik het weer op nieuw bij jullie laten regelen

Goede begeleiding

De medewerkers zijn heel empathisch, ik heb veel steun gehad

op alle fronten prima geholpen

Door begeleidend personeel geweldig geassisteerd, zowel thuis, telefonisch etc.

mensen die hun vak verstaan

Vanaf de melding van overlijden tot het laatste contact hebben we als zeer prettig ervaren. De vakundigheid en passie staat hoog in het vaandel

Goede professionele mensen .

Ik heb 1 dec 2021 mijn vader gecremeerd en er is naar alle wensen voldaan . Het waren vriendelijke top jongens die ons hebben bij gestaan .

dankbaar

Mariette was de ideale uitvaartverzorgster. Betrokken, begripvol, invoelend, en vriendelijk.

Netjes gedaan

Goed en waardig geregeld, dank daar voor.

Goed geregeld

Prima geregeld

Alles was prima geregeld en de begeleiders zeer behulpzaam

mijn ervaringen waren gewoon goed en prettig

Mijn ervaringen met P C waren erg prettig ,, alles werd snel en goed geregeld

Goed verzorgd

Allemaal meelevend en alles goed verzorgd

Alles keurig geregeld

Alles keurig geregeld met goede begeleiding.

Eerder telefonisch kenbaar gemaakt dat het E-mail adres gewijzigd moet worden, nl. [email protected] Verder alle lof voor de uitvaartlijdster , Esther Post, zowel thuis als bij de plechtigheid heeft zij ons geweldig en vakkundig bijgestaan.

Goed en duidelijk begeleid

Ik ben goed en duidelijk begeleid Stap voor stap Alle tijd gekregen Duidelijk uitleg Goede adviezen Maar vooral, aan onze eisen voldaan

De laatste reis van de overledene was in goede handen bij PC Uitvaart

De nabestaanden werden door de mensen van PC Uitvaart met bijna alles bijgestaan en daar werd ook veel moeite ingestoken. Ook met de wensen van de overledene werd zorgvuldig rekening gehouden, waarbij out of the box denken zeker mogelijk was. Er was slechts een minpunt, maar dat te wijten aan Post NL, het zoekraken van rouwkaarten. Ook hier heeft PC Uitvaart uitstekend geholpen om alsnog de kaarten bezorgd te krijgen. Ook de nazorg ben ik tevreden over.

Goede verzorging van het geheel

Jo-Ann heeft ons goed begeleid in het hele proces. Alles werd met de mogelijke rust genomen, wat voor ons heel fijn was. Veel aandacht voor de kleine details, die het hem juist doen. Dus overall zijn wij zeer tevreden.

Netjes

Alles netjes

Secuur en attent persoonlijke benadering

Hele fijne ervaring gehad met Astrid! Een rustig persoon die ons goed begeleid heeft.

Uitstekend geregeld

Vlot doch niet gehaast, empatisch maar tevens doortastend.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.