Netjes en vriendelijk.

Alles keurig geregekd en fijn begeleid.

Een liefde vol afscheid

Het was een moeilijk jaar voor ons eerst me schoonvader en toen me schoonmoeder binnen een half jaar moeder had vertrouwen in Irene en wilde graag dat ze meeging naar de crematie plek toen mijn schoonmoeder kwam te overlijden was dit het eerste verzoek van mijn dochters pap vraag je of Irene het doet ik had haar mobiele nummer nog in me telefoon staan het was net of het zo moest wezen ik sta nu weer met tranen in me ogen zo als het weer geregeld was het ophalen uit het verzorgingshuis en de crematie wij zijn blij dat we Irene hebben leren kennen ze was zo liefde vol en begrip PC bedankt voor alles zo mooi

Alles goed geregeld, crematie is naar onze wens uitgevoerd.

Goed contact gehad met de uitvaartbegeleider, konden altijd bellen als er wat te vragen was en zelf gebeld door uitvaartbegeleider om te vragen of alles goed ging en of er ergens nog hulp voor nodig was. Locatie vooral zomers heel mooi, in de winter is het koud in de aula. Crematie verliep keurig netjes naar wens.

Alles werd goed geregeld en verzorgd

uitvaart netjes en zeer goed verzorgd nazorg een dikke -10

alles gaat per mail uitvaart perfect verzorgd spelen ruim in op de wensen alles top ook de na service is top een vergeten factuur kon na goed overleg gewoon zonder incasso kosten betaald worden

Vanaf het allereerste contact verliep alles volledig naar wens.

De contacten met diverse medewerkers verliepen in een prettige, open en constructieve sfeer. Alle medewerkers wisten precies waar ze het over hadden en alles kon geregeld worden zoals wij dat voor ogen hadden. In het bijzonder veel lof voor onze uitvaartbegeleidster Petra Boel. Fantastisch mens!

We zijn zeer tevreden

Alles was tot in de puntjes verzorgt.Veel empathie!

De uitvaartbegeleidster heeft haar werk goed gedaan.

Keurig verzorgd

professioneel

Wij raden PC uitvaart absoluut aan omdat alles tot in de puntjes goed wordt verzorgd. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar de klant.

prima geregeld

wij zijn in die verdrietige tijd heel fijn geholpen door Dennis Ganseij, Zowel ik als mijn zonen Jeroen en Maarten hebben dit zo ervaren.

geheel zoals gewilt

top

Erg tevreden

Van het begin tot einde,, alles goed verlopen.

Hartverwarmend

Van het begin tot einde super begeleid. Een uitvaart zoals wij het voor ogen hadden werd gerealiseerd.

Alles perfect gegaan

Alles is precies gegaan zoals we het ingedachten hadden. Moeder thuis zelf afgelegd samen met uw medewerkers zo rustig en bekwaam was prachtig.

Perfect geregeld

In een hele moeilijke tijd met het verlies van mijn vader hebben mijn gezin en ik een hele fijne begeleiding gekregen vanuit Robert de aangewezen uitvaartbegeleider. Ondanks de huidige corona situatie hebben wij op een hele mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen. Dankjewel Robert! Fijn dat jij ons zo goed hebt geholpen.

Alles goed geregeld

Van begin tot het einde was de verzorging top

Soepele en naadloze organisatie

De kennis en ervaring van de mensen die het eerste contact met je maken helpt enorm met het maken van keuzes in een moeilijke tijd. De acties en zorg in aanloop naar de dag van de ceremonie als ook de dag zelf zijn soepel en naadloos verlopen.

Goed verzorgd; en een zeer vriendelijke en adequate begeleidster die er echt voor mij was

Er wordt zoveel geregeld, uithangen genomen dat is zeer waardevol en een enorme steun. Ik had niet zonder gekund.

Heleen is een topper

Voor de tweede keer heleen gehad. Wat een topper is dat. Overigens vind ik ze allemaal aardig en top in hun vak. Maar heleen heb ik echt een klik mee. Hoop haar alleen voorlopig niet meer tegen te komen alleen als het privé zou zijn maar niet meer via pc nu

waarom

waarom

Geweldige uitvaart

Zowel bij het gesprek thuis als bij de uitvaart word er met je mee gedacht over de verschillende mogelijkheden en hoe je de dag zou willen laten verlopen. Goede begeleiding gehad.

alles prima geregeld

Prima begeleiding en verzorging.

Goede begeleiding door m.n. Daniel van Utrecht. Jammer alleen dat bij het begin van de plechtigheid de microfoon het aanvankelijk niet deed, omdat de batterij ervan op was, hoewel mijn oom al gewezen had op het feit dat er een rood lampje brandde ten teken dat de batterij aan vervanging toe was.

Klasse, vriendelijk, eerbiedig

Als een dierbare overlijdt, dan is dat altijd erg pijnlijk. De medewerkers van PC Uitvaart zijn erg respectvol, vriendelijk en eerbiedig. De uitvaartbegeleider Daniel van Utrecht weet uiterst goed om de juiste snaar te raken, binnen enkele minuten een band op te bouwen, heeft veel aandacht voor detail en wensen van de nabestaanden. Ik kan niet anders zeggen, het was ondanks het verdriet een mooie uitvaart.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.