Een waardige en goed georganiseerde uitvaart

Na goed overleg met de uitvaartleider, waarin alle aspecten van de uitvaart aan de orde kwamen, werd communicatief de uitvaart goed overgedragen aan de dienstdoende uitvaartleider. Daardoor verliep alles volgens afspraak en dat was prettig. Wij hebben als familie een heel goed gevoel en indruk van de uitvoering van de uitvaart. Wat niet goed was, was de onduidelijkheid in gebruik en de opzet van de online-ceremony software. Vooral de afwezigheid van een bibliotheek met muziek en de wijze waarop files ge-upload moeten worden maakte het nogal erg traag en omslachtig. Het up-loaden van foto-files liep goed en gemakkelijk. De uitleg onder het vraagteken is veel te summier.

Goed contact met de uitvaart leidster, goed overleg.

Positief. Aan onze wensen is grotendeels voldaan.

Sybrich Velzel Behulpzaam goed alles en rustig uitgelegd . Goed kunnen luisteren wat de nabestaanden wil Je kan haar altijd bellen top.

goed.

Onze familie heeft veel empathie gekregen van de Daniel Van Utrecht. Een geweldige vent naar mijn hart.

zeer goed

De begeleiding met de crematie is door mevrouw Joan Broerse van de pc was zeer goed Zij heeft ons ondersteund met het regelen van de crematie van mijn man zowel in de mogelijkheden, en hoe wij het wilde. Hartelijk dank daar voor.

Een persoonlijk afscheid om goed op terug te kijken.

Alle tijd en aandacht. Veel ruimte voor eigen ideeën duidelijke info over wat er mogelijk is. Irene nam de taak van Tineke goed over. Ze was invoelend en prettig in het contact. Van onze naasten kregen we veel positieve feedback oa over de informele toch waardige setting en de vriendelijke en professionele houding van Irene die de uitvaart begeleid heeft. Haar aanwezigheid gaf veel rust en vertrouwen.

Wij waren totaal onbekend met het regelen van een uitvaart. Na een telefoontje met pc uitvaart werd er een afspraak gemaakt met uitvaart begeleider. Het digitaal toezenden van informatie over kisten, kaarten en teksten maakte dat wij al enigzins voorbereid aan het gesprek deelnamen. Suus onze uitvaart begeleider was fantastisch. Alles was duidelijk en ze stelde ons gelijk gerust. Gaf tips en was betrokken.

Perfectie

Kort na elkaar 2 x een crematie geregeld door de pc alles klopte tot in de puntjes Nog bedankt voor het regelen van dit mooie afscheid mijn dank gaat uit naar: Sybrich van Hoboken en naar Jo-Ann Kamstra van Halderen Allebei uitvaartbegeleider van de pc. Nogmaals dank

Enige minpunt was dat bij de uitvaart een muziekstuk met foto's werd overgeslagen omdat de uitvaartbegeleidster dacht dat de dienst was afgelopen.

Geweldige begeleiding en uitvoering voor een waardig afscheid.

Geweldige begeleiding en uitvoering voor een waardig afscheid.

Professioneel maar wel menselijk en wenselijk

Fijne mensen die daar werken.Alles is mogelijk tot zover mogelijk kan zijn.Persoonlijk vind ik kon de uitvaart verzorging e.d. niet beter.Ik ben zo tevreden hoe alles is gegaan.Al vanaf het moment dat je belt dat een dierbare is overleden.Dank jullie allemaal.

Super goed verzorgd en prima begeleiding!

Heel goed geholpen met allerlei zaken die op dit gebied geregeld moesten worden. Kon altijd contact opnemen en werd snel geïnformaard. Heel keurig gedaan.

Zorgvuldig geregeld

De voorbereidingen op alsmede de crematieplechtigheid waren conform de afspraken geregeld.

Keurig geregeld

Op zondagmiddag alles goed door- en afgesproken met Margriet. Zij heeft vervolgens alles overgedragen aan Helen. Beide dames waren heel vriendelijk en voorkomend.

Alles ging met enorm veel respect

Vanaf het eerste moment dat ik contact had met de PC is alles met zoveel respect gedaan. De begeleiding, steun en adviezen waren nooit zakelijk maar heel persoonlijk. Tijdens het afscheid kreeg ik alle tijd.

Uitstekende service

Na het overlijden van mijn broer ben ik uitstekend opgevangen door uw maatschappij in het bijzonder door de uitvaartbegeleidster Meraud Huijbers. Wat deze dame heeft gedaan voor ons is geweldig.

Respectvol, begripvol en ondersteunend

Alle medewerkers waar wij mee te maken kregen waren even respectvol in hun zorg voor overledene en de familie. Diepe indruk maakte het respect waarmee de heren onze moeder thuis ophaalden en ons hierbij betrokken. Waarna de auto als afscheid, met een van de heren er vooruit lopend, stapvoets een rondje rond het huis reed. De uitvaart begeleidster deed in de voorfase haar best om de overledene en haar familie te leren kennen, was altijd beschikbaar en dacht op uiterst warme, bescheiden en behulpzame manier mee. Tijdens en na de uitvaart is zij een grote steun voor ons geweest

Fijne betrokkenheid

De samenwerking was fijn. Dachten goed met je mee.

Mooie uitvaart

PC verzorgde een prachtige uitvaart voor mijn vader, alle wensen werden zorgvuldig tegen het licht gehouden en waar nodig (of waar we het ook niet wisten) werd goed advies gegeven. Ik zou het zo nog een keer doen, maar mijn vader heeft geen plannen om nog een keer te overlijden :-) Dank Dennis en Robert!

Keurig nette uitleg, en zorg voor een mooie uitvaart

Perfecte en respectvolle verzorging

Het was mooi om te zien hoe respectvol jonge mensen onze moeder de laatste verzorging gaven.En wat een geweldige uitvaartbegeleidster hadden wij, niets was te veel. Het is mooi om op teug te kijken.

goed alles was netjes

Ik vind het alleen jammer dat het fout is gegaan met het condeleance boek . Tot vandaag nog niks gezien of gehoord over het condeleanceboek,en of ik het nog krijg?(het zou opgestuurd worden)

uitvaart was naar wens

uitvaart bij de ontvangstruimte was goed bevallen naar het graf lopen met de draag bar is ook goed bevallen kanttekening : graven zijn qua lengte te klein (staat op de voeten van overledenen )had beter gekund en de loop ruimte dient hier en daar opgevuld worden ( staat nu bol in sommige lanen )

super begeleiding

Goed inlevings- en medegevoel, adequaat gereageerd. Goede nazorg

Gewoon goed

Wij kregen het gevoel dat we de enige waren, als we naar mijn man gingen kijken. Zonder haast of aanwezig te zijn konden we in alle rust afscheid nemen. En iedereen was gewoon heel vriendelijk.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.