Zeer goed verzorgde uitvaart

De gehele uitvaart vanaf melding tot de uitvaart zelf is perfect verlopen. We kunnen terug kijken op een mooie en goed verzorgde uitvaart, mede dankzij de uitvaartbegeleiders.

Verdriet verzachtende begeleiding

Vanaf het ophalen van mijn vader in het ziekenhuis, het bespreken van de uitvaart, de verzorging welke wij persoonlijk hebben kunnen doen, van afscheid kunnen nemen tot aan het vertrek vanaf Westgaarde naar de Nieuwe Noorder en de uitvaart op de dag zelf zijn wij heel warm en persoonlijk geholpen en bijgestaan door Robert Peterse. Hiervoor onze dank, ook voor het telefoontje na een korte tijd met de vraag hoe het ons verging en dat wij altijd nog kunnen bellen voor vragen of problemen.

Heel goed verzorgd

Vooral de uitvaartbegeleider sprak mij heel erg aan. Zeer begripvol en nam ook echt de tijd voor ons. Ook de broodjes bij de koffiekamer waren erg goed. Een verdrietige dag maar ook een mooie.

Jullie hebben ons uitstekend ondersteund bij alle acties rond de uitvaart van mijn tante Beppie.

Zeer goede, plezierige en begripvolle ondersteuning bij het regelen van haar uitvaart.

Positief, voelde mij gehoord.

Uw medewerkers hebben met alle geduld geholpen. Ik voelde mij gehoord en er werd meegedacht. Bedankt!

Goed invoelend

alles perfect geregeld

zeker goed

Alles goed geregeld door Joan.

Joan heeft t heel goed gedaan onder de voor ons zeer moeilijke omstandigheden. Ook het contact na de uitvaart ervaar ik als zeer prettig.

Ondanks ons verdriet kijken wij vanaf het moment dat mijn vader werd klaargemaakt voor de opbaring t/m het afscheid met een heel tevreden en warm gevoel terug aan hoe PC op een respectvolle en zeer prettige manier de verzorging en uitvaart hebben verzorgd.

zeer tevreden

wij kunnen met een goed gevoel terugkijken op een mooie uitvaart met uitstekende en warme begeleiding van Dennis en medewerkster

Zeer fijne begeleiding en goede adviezen.

Stapsgewijs nam Sybrich ons mee door alles wat geregeld moest worden. Geduldig en met goed advies. Ook tijdens de plechtigheid was alles heel goed voor elkaar. Dat gaf mij en familie rust.

professioneel en servicegericht

Perfect en prettig geregeld

De uitvaart begeleider was vakkundig en prettig en alles wat we hadden afgesproken is ook zo verlopen

goed verzorgd

De uitvaart van mijn vader is netjes verzorgd. Enig puntje van kritiek is dat we eerder dan afgesproken uit de aula moesten. Verder prima.

Is goed

Alleen afstand openbaar vervoer erg ver.0

Dat het een mooi afscheidt was

Dat het allemaal goed geregeld was

Correct, netjes, respectvol en liefdevol.

Het is een keurig nette uitvaartzorg organisatie. Zeer respectvol, netjes, luisterend en goed georganiseerde organisatie. Wij zijn ontzettend tevreden.

Goed geregeld.

Ondanks de covid perikelen en switch van begeleiding goed opgepakt en mooie uitvaart gehad. Onze dank daarvoor.

Goede en prettige uitvaartbegeleiding

De voorbereiding werd goed begeleid en geregeld. Op vragen werd snel en vakkundig geantwoord. Dit gaf een goed gevoel. En als er iets nog niet helemaal goed ging, werd dit in samenspraak snel hersteld. De uitvaartdag zelf is ook prima georganiseerd en op fijne manier gegaan.

Mijn ervaring met PC uitvaart in totaal is zeer goed geweest.

Snelle en goede actie, prettig gesprek

Zeer goede service, goede adviezen en gevoel voor de situatie.

zeer tevreden

Professioneel. Fijne begeleiding. Rustig de tijd nemend. Behulpzaam. Goede informatie. Perfecte afhandeling.

Prima verzorging

De begeleiding was heel goed. Onze wensen werden gerespecteerd en voor meer informatie konden we altijd bellen. Ook het telefoontje van de uitvaartbegeleider na 14 dagen heb ik zeer op prijs gesteld

Top geregeld.

Zeer adequate afhandeling van A tot Z, Jo-Ann ( onze begeleidster) was echt helemaal geweldig. Zeer professioneel . Alles binnen het uur geregeld, en ook de nazorg was top. Ben zeeeeer tevreden over gang van zaken. Hoop snel eindafrekening van u te mogen ontvangen want als verzekering niet volledig dekkend is zal ik met alle plezier restant binnen een dag aan u overmaken. Met vriendelijke groet. Alex de Graaf. 0611486901

heel erg goed

Helen heeft echt met heel veel zorg en aandacht en begrip de uitvaart van mijn moeder begeleid. Alles liep echt zoals ik het wilde en het was ontspannen en mooi

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.