Mooi gedaan

Alles was goed gedaan en ook de belangstelling na de crematie je word zelfs dagen later nog gebeld .

Ontzorgd en inlevingsvermogen

De familie is enorm verrast m.b.t. het feit dat PC uitvaart een groot inlevingsvermogen heeft getoond. Zowel gepland en niet gepland werden wij ontzorgd. Juist in deze tijden wordt dit verwacht van een uitvaartonderneming.

Een waardig afscheid

Een prettige, vriendelijke en deskundige begeleidster van de uitvaart,

Op alle gebieden prima geholpen.

Al snel contact met de uitvaartbegeleidster die volop meedacht, ons goed informeerde wat er allemaal mogelijk was en tot het laatste moment toe oprecht belangstelling had of alle voorbereidingen god gingen. Alles werd op de dag van de uitvaart door haar in goede banen geleid. Nam ons een hoop zorgen uit handen. Vond na de uitvaart, de tijd in de koffiekamer wel wat aan de krappe kant ingepland.

Ik ben goed opgevangen

Ik heb geen ervaring met de uitvaart, dit is de eerste Keer dat ik gedaan heb.

Empathisch en professioneel

Esther heeft ons geweldig gesteund en heel professioneel geholpen de uitvaart te organiseren. Altijd stond zij klaar voor ons.

Heel goed geregeld

Goed begeleid en goed geregeld

Een echte steun!

Er is veel ruimte om de uitvaart te organiseren zodat de nabestaanden er een fijn gevoel aan overhouden.

een mooie uitvaart

een warme begeleiding , Margreet Boendermaker heeft ons goed voorgelicht over de mogelijkheden en het was prettig met haar de uitvaart van mijn moeder te doen

Respectvol, zorgzaam en ondersteunend

We werden op een zeer respectvolle en prettige manier benaderd. Onze uitvaartbegeleidster was altijd beschikbaar voor vragen en heeft de uitvaart op een mooie manier begeleid. Maar ook het ophalen van mijn vader vanuit huis was tot een plechtige gebeurtenis gemaakt dankzij de medewerkers van PC. Ook fijn we voelden ons niet gedwongen tot keuzes maar kregen wel alle opties voorgelegd. Onze dank voor de goede begeleiding!

Super goed

Dennis ganseij heeft van af de eerste dag dat laaste dag van de crematie goed begeleid en paar keer gebeld hele goede uitvaartbegeleider van af de eerste tot laaste minut.

Voortreffelijk

Zeer tevreden ben ik met het contact wat ik ervaren heb tijdens de uitvaartdiensten van mijn beide ouders.

Erg prettig vanaf het eerste contact het was niet de eerste keer dat we gebruik van de diensten moesten maken en dat was wederom goed. Door de link konden we kaarten en teksten vooraf al uitzoeken in overleg met de mensen die niet mee konden naar de bespreking.

tot nu toe vind ik dat ze het goed doen.

tot nu toe goed, alleen is het nog niet helemaal afgehandeld.

Wij waren zeer gelukkig met de rustige, meelevende en accurate verzorging van de uitvaart

De begeleiding door Jo-An was persoonlijk en ter zake. Alles verliep zoals afgesproken was , geheel volgens onze wensen. Jo-An was te allen tijde bereikbaar voor advies en assistentie. Ook de andere personen die voor de diverse handelingen zorgden, verdienen onze waardering: zij traden persoonlijk en rustig op. Wij zien terug op een troostrijke uitvaart

Keurig verzorgd

Alles was prima geegeld en verzorgd

Goed!

Goed geregeld prima!

Begin negatief maar eindigde positief.

De 1e dag na het overlijden van mijn moesten wij naar het kantoor van Amsterdam, deze sessie heeft 3 uur geduurd en hadden geen gevoel/ klik met de uitvaartbegeleidster, erg afstandelijk en dat was erg jammer. Maar met de uitvaart kregen we een nieuwe begeleidster, zij was veel toegangkelijker, maar we zagen haar voor het eerst op de uitvaart. Heeft als einde nog mooie boeketjes gemaakt. Al met alhad ik wat meer persoonlijke aandacht fijn gevonden.

Uitstekende begeleiding door uitvaartleidster

Ondanks dat alles via telefoon geregeld moest worden, zijn wij als nabestaanden zeer tevreden.

De plechtigheid is precies zo verlopen als dat wij gewenst hebben

Al onze wensen zijn tot op de details vervuld

Een warm bad

De uitvaartverzorger Irene de Vries is echt geweldig. Ze was erg betrokken en nam de tijd om mij aan te horen, hielp mij met keuze te maken over de rouwkaart van mijn moeder. Mijn moeder hield van Fresia bloemen, ze zocht meteen een foto van deze bloem en plaatste die op de rouwkaart. Ze belde een paar keer hoe het met mij ging en of ik nog vragen had. De avond voor de uitvaart nog de laatste dingen door gesproken. Tijdens de uitvaart was Irene ook de kalme rustige factor. Iedereen die op de uitvaart was zei ook, wat een lieve en betrokken dame was de uitvaartverzorgster. Doordat Irene goed luisterde naar mijn verhaal tijdens kennismaking, wist zij tijdens de crematie ook de juiste woorden te zeggen. Mijn vader is 26 jaar geleden ook gecremeerd via PC bij westwaarts. Ik heb niets anders dan lof voor PC.

Hele fijne goede begeleiding.

Tineke heeft ons goed geadviseerd.Goed geluisterd en geholpen.

Fantastische lieve (en ook ‘vrolijke’) begeleiding & organisatie-talent!

Vanaf het overlijden, op een vroege zondagochtend, van mijn moeder heeft Mariëtte de algehele organisatie en begeleiding richting crematieplechtigheid in gang gezet. Wij voelden ons daardoor, in die hectische verdrietige week, enorm gesteund! Op de dag van de crematieplechtigheid was Mariëtte lief, en toch ook vrolijk aanwezig, en was zij er voor ons zonder al teveel aanwezig te zijn, waardoor alle dierbaren hun eigen verdriet konden beleven. Hartelijk dank lieve Mariëtte, een dikke grote pluim voor jou en je collega’s. Liefs van onze hele familie xxx

Alles was zeer goed geregeld.

Zeer vriendelijk ontvangen. Het was alleen niet prettig om een uitvaart te moeten regelen, via de computer. We snappen dat het niet anders kon, gezien de coronamaatregelen, maar dat maakt het onpersoonlijk.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.