De uitvaartbegeleiding en uitvaart is naar onze volle tevredenheid gegaan.

De totale begeleiding vanaf het eerste telefoontje naar PC uitvaart tot en met de uitvaart hebben wij als positief ervaren. Ook de thuis opbaring was goed geregeld. Wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen van onze dierbare.

Persoonlijk, betrokken aan dacht voor ons als nabestaanden

Alles wat zowel telefonisch als in persoonlijk gesprek, de mailtjes, appjes en de afspraken die gemaakt zijn werden snel teruggekoppeld. Tussendoor de persoonlijke telefoontjes om even te informeren hoe het nu gaat met mij/ ons voelde erg fijn. Ik heb zowel de bespreking van de uitvaart, als de crematiedag zelf als heel fijn ervaren en heb daar een zeer goed gevoel aan over gehouden

Ervaren ondersteuning

Wij waren getipt dat “Astrid” een geweldige kracht zou zijn bij de heftige en geladen periode van het regelen van een uitvaart. Daar bleek geen woord van gelogen. Aan de rustige, meelevende hand van haar zijn we door het hele proces gegaan en hebben de uitvaart zelf als heel mooi ervaren.

Super fijn

Wij zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen. En alle lof voor Irene, wat een oprechte fantastische vrouw.

Een mooie verzorgde uitvaart zoals afgesproken

Héél prettig, praktische tips en respectvol.

Ik vond het contact met Ilonka heel fijn . Ze luisterde goed naar onze wensen. Het systeem van haar apoen en dat ze terug kan bellen oo een geschikt moment werkt prettig. Ik werd ook altijd snel teruggebeld. Het systeem van de dienst online invullen werkt ook eenvoudig. Het lichaam van mijn moeder begin al snel te 'lekken'. De verzorgers die 's avonds kwamen controleren hebben in overleg met mij moeder meegenomen. Ze hebben ook alle bebloede lakens en kussen meegenomen zodat wij dat niet meer hoeven te zien. Ik vond dat heel attent.

Prettig, respectvol, professioneel en hartelijk

Via uitvaartcentrum Alkmaar in contact gekomen met PC uitvaart. En die contacten waren vanaf 'voor' het overlijden van m'n schoonvader tot en met de uitvaart professioneel en fijn geregeld. Zorgen worden uit handen genomen en er wordt meegedacht met niet geplande wensen. Alles naar wens en opdracht uitgevoerd. Speciaal een hartelijk dank voor uitvaartbegeleider Nienke voor de fijne begeleiding en de organisatie van dit alles.

Mooi en waardig

Ik heb de crematie van mijn moeder als mooi en waardig ervaren. Alles is gegaan zoals van tevoren was afgesproken. Dus dat was heel fijn.

Mooi geregeld, meelevende, warme contacpersoon (Ilonka Dorrestijn)

Op een prettige manier geholpen, de uitvaart was mooi, precies zoals het bedoeld was

Goed geregeld

Heel goed geregeld

Heel fijne vriendelijke host hadden we! Alles goed bespreekbaar , denkt goed mee, is meelevend maar niet té… En zelfs toen we zeiden dat we graag dezelfde host hadden voor op de uitvaartdienst , kwam zij , ondanks dat ze al vakantie had! Top vrouw!

Heel goed

Fijn contactpersoon en goede begeleiding in de vele keuzes die je moet maken.

Hele fijne en goede begeleiding

Hele fijne en goede begeleiding. Altijd bereikbaar voor vragen en een goede samenwerking in mogelijkheden, tijdens een moeilijk en zwaar moment in ons leven.

Emotioneel maar erg mooi.

Ik ben heel goed geïnformeerd en geholpen door illonka, we hebben een mooi afscheid gekregen van mijn vrouw. Dank illonka.

Prima verzorgd.

Ik ben uitermate vriendelijk benaderd, en zijn de dingen prima geregeld. Ik zou het niet anders hebben gewild. Mijn complimenten aan mevr. Irene de Vries.

Perfect.

Was heel mooi verzorgd precies zo als wij het hadden doorgegeven. Warm en Intiem.

Heel netjes

Alles keurig gedaan, met veel ruimte voor eigen inbreng.

Prima verzorgd, goede opvolging en contact.

Prima uitvaart verzorging. Zeer goed contact en zeer respectvol.

Hele fijne ervaring. Irene wist heel goed de balans te vinden dus gevoel en zakelijkheid. De keuzes waren duidelijk en de uitleg van wat er ging gebeuren ook. Irene was een goede facilitator die niet heel aanwezig was en ruimte liet voor de ceremonie en de sprekers. Ze wist de grote groep goed te begeleiden. Ze was ook in de avond beschikbaar voor telefonisch overleg.

Rustig luisterde en beheerst!!! Mooi verzorgd!

Keurig netjes mooi verzorgd he kon de tijd nemen!

Goed geholpen

Alles is naar wens verlopen.

Ik heb de begeleiding door de mensen van PC Uitvaart als zeer prettig ervaren.

Ik heb de begeleiding door de uitvaartbegeleider als zeer prettig ervaren. Er was al snel een afspraak gemaakt en er werd alle tijd genomen om ons te helpen bij het bepalen hoe de uitvaart het beste zou kunnen verlopen. Ook het digitaal kunnen uploaden van muziek werkte goed. Ik kan me wel voorstellen dat dat voor sommige mensen met beperkte computer ervaring een drempel is, maar ik neem aan dat de begeleider dat dan doet. De locatie in Alkmaar is zeer prettig, licht en het uitzicht op een uitgestrekt weide gebied is geweldig.

Een heel persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleiding

We waren erg blij met de rust en betrokkenheid die Astrid uitstraalde. Ze heeft ons heel goed bijgestaan en geadviseerd. Helaas was het op Westgaarde enigszins behelpen door de verbouwingen. Het geluid was niet voor iedereen hoorbaar (bij de speeches) en niet iedereen had de beelden kunnen zien, door de opstelling van de banken en het kleine scherm. Dit heeft Astrid opgelost door de slideshow tijdens de borrel nogmaals te vertonen. En toen ging het alarm, tot tweemaal toe. Dat was wel verstorend, maar daar had ook Astrid het mee te stellen; overmacht. De situatie met de verbouwing was gewoon wel vervelend.

Goed geregeld

Aan al onze wensen voldaan.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.