Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt goed naar mij geluisterd om een goed product af te leveren.
Snelle behandeling, snelle afwikkeling, misschien wel te snel. Dit is mijn eerste en enige ervaring, dus kan niet goed oordelen. Heb volgens mij geen telefoontje gehad terwijl daar wel een afspraak voor gemaakt was. Mijn klacht is over maar voel verder geen verbetering.
In alle opzichten geweldig
Werd er op gezellige manier doch professioneel ontvangen. Maken tijd voor je en nemen die tijd dan ook voor je.
In alle opzichten goed. Denken goed mee en zijn ook erg meegaand. GA ZO DOOR.
prettig en mi.nauwkeurig geholpen
Altijd volgens afspraak en correct geholpen
Keurig en vlot geholpen
Wordt er super geholpen,dus zeer tevreden!!
Ben altijd correct geholpen door jullie.
1 maal last van steunzool gehad. Voor de rest tevreden
Zie boven
Uitermate vriendelijke benadering en behandeling.
Schoenen die goed passen zonder knellende Plekken die goed zitten zonder pijn
Er word goed naar je geluisterd. Oog voor de klant. Meedenkend. Professioneel en men neemt alle tijd voor je. Goede oplossing om de klacht weg te nemen zodat je geen beperking meer hebt. Ook is men met je begaan.
Door makkelijk een afspraak te maken ,en daarnaast vakkundig geholpen.
Personeel is zeer betrokken en gepassioneerd. Denken in mogelijkheden, en gaan geen uitdaging uit de weg. Zeer klantvriendelijk en denken in de mogelijkheid van de cliënt.
Prima service Prijzen vergelijken eigenlijk onmogelijk
Er kon iemand bij mij thuis komen. Deze persoon was heel kundig en vriendelijk. Gaf goede adviezen. Termijn van levering van de steunzolen vond ik lang duren. Maar dat kwam vanwege dat het zo druk was.
Goed geholpen bij de keuze van mijn schoenen. Een aanrader!
Ik heb nieuwe steunzolen laten aanmeten later een kleine bijstelling. Later een 2e paar besteld. Ik ben zeer tevreden met de gelverd service.
Heeft geen nadere uitleg nodig.Als ik te vroeg ben voor mijn afspraak is een kopje koffie wel heel lekker .En wordt door mij erg gewaardeerd.
gOEDE ONTVANGST EN BEHANDELINGVAN DE AANVRAAG