Deskundig en ontspannen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Hartelijke ontvangst ,plezierige sfeer en zeer deskundig advies in begrijpelijke taal en op menselijke maat. Chapeau !!
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Afspraak kon snel gemaakt worden, ontvangst heel vriendelijk, snelle afwerking ter plaatste kon bijgesteld worden. Leuke thee attentie !
Bedankt voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Geniet van de thee! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Naar de notaris gaan doe je niet elke week. Vind het dan ook wel spannend. Goed ontvangst en even een sociaal praatje. Voelt niet als gehaast tekenen en wegwezen maar weer. Ben afgelopen 2,5 jaar 2 x geweest en beide keren met goed gevoel. Beveel deze notaris dan ook van harte aan bij anderen
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs. Heel fijn om terug te horen hoe u onze dienstverlening en bezoek aan kantoor heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Bij dit notariskantoor laat ik altijd mijn notariële zaken afhandelen. Vriendelijke open sfeer, en zakenkundig
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons allen zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
2de keer inmiddels. Heerlijk informeel en een vriendelijk vrolijke notaris. Toppers, en krijgen van ons een Dikke 10!
Hartelijk dank voor uw review! Super om dit te horen! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Voor de overschrijving van mijn huis ben ik geholpen door notariskantoor Terheijden. We zijn fijn geholpen en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. De notaris in kwestie was begaan en persoonlijk iets wat ik als fijn heb ervaren.
Bedankt voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prettig telefonisch contact gehad en snelle reactie op onze vraag. Ook bij de afspraak zelf met de notaris was het een fijne sfeer en werd netjes gevraagd of alles duidelijk was uitgelegd.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Mede dankzij jullie snelle dienstverlening is het allemaal goed gekomen met mijn huis. Ik vind het alleen jammer dat ik de stukken zelf moet printen en je deze niet meer netjes ingebonden krijgt, zoals in het verleden wel was.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Ook dank voor uw verbeterpunt. Het klopt dat er in de loop der tijd een verschuiving is geweest van papier naar steeds meer digitaal. Hoewel dit nu de standaard is geworden, is het indien gewenst zeker ook nog mogelijk om een papieren versie te ontvangen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Zoals eigenlijk altijd, opnieuw erg tevreden over de service en altijd gastvrije ontvangst van Niels, ook tijdens Corona.
Dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u uw ervaring met ons deelt en heel fijn om terug te horen dat u opnieuw tevreden bent over de service. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
We hebben een fijn gesprek gehad voordat we de officiële documenten tekende. We voelde ons op ons gemak en genoten van het feestelijke moment.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs en fijn om terug te horen hoe u het bezoek hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goed geholpen, zeer tevreden
Dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ik heb het als zeer prettig ervaren.
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen dit zeer. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Vanaf de ontvangst tot en met het vertrek een bijna huiselijke; uitstekende sfeer waarin het afronden van eerder genomen beslissingen (oversluiten hypotheek) prima is verlopen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
We zijn al een aantal jaren klant bij dit Notariskantoor. Destijds is dit kantoor aanbevolen door vrienden. We hebben er beiden een goed gevoel bij. Zeer klantvriendelijk, laagdrempelige en informele sfeer, duidelijke en heldere uitleg van ambtstaal en een goede service en communicatie.
Bedankt voor uw review! Fijn om terug te horen hoe u uw bezoek aan ons kantoor heeft ervaren. Nogmaals dank voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij hadden voor de aankoop van ons nieuwe huis uiteraard een notaris nodig. 4 jaar eerder hadden wij ook, eveneens voor aankoop huis, met hen contact. Ook nu weer heel snel, duidelijk en op een heel prettige manier geholpen. Ik kan dit notariskantoor zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent. Wij hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn en bieden u dan uiteraard graag weer een kopje koffie aan! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prima ervaring waarin meegedacht is omtrent de moeilijkheden die we tegen kwam omtrent de overdracht (significant lagere verkoopprijs dan marktwaarde op valuation date).
Hartelijk dank voor uw review! Het delen van uw ervaring wordt door ons zeer gewaardeerd. Ook dank voor uw verbeterpunt. Wij gaan uw feedback intern bespreken. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Hebben zeer goede uitleg gehad over een moeilijke materie.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Maatwerk en empathisch
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Inmiddels voor de derde keer een bezoek gehad aan dit kantoor en wederom even vriendelijk en correct behandeld. Duidelijke uitleg en betrokkenheid.
Bedankt voor uw review! Het delen van uw ervaring stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ons bezoek bij notariskantoor Terheyden was lastig i.v.m. de coronacrisis. We waren het grootste gedeelte van de tijd alleen met de notaris, die heel erg vriendelijk was en alles goed geregeld had met machtigingen voor zowel de verkopers als de vertegenwoordiger van de financieringsmaatschappij. Ook legde hij bepaalde passages in het contract in normale mensentaal uit. Prima.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te horen dat wij u, ondanks de coronacrisis en daardoor andere gang van zaken, naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
De materie werd heel helder aan ons uitgelegd. Ook werd alle tijd voor ons genomen!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u ondanks de moeilijke periode naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
De notaris nam goed de tijd om alles uit te leggen met een persoonlijke touch.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen hoe u de professionele en persoonlijke aanpak die wij hanteren heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij hadden notaris Peters en we zijn uitermate tevreden over de manier waarop we geholpen en geadviseerd zijn. Ze heeft alle tijd genomen die wij nodig hadden. Vragen stellen was geen probleem. Het voelde heel laagdrempelig, vriendelijk en deskundig. Dat hadden we wel eens anders ervaren. We gingen voor een levens- en gewoon testament en zijn erg tevreden over de afwikkeling en de onderlinge communicatie.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Heel fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Als zeer goed en deskundig .
Bedankt voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!