Zeer prettige ervaring met notaris Peters. Zij en ook haar ondersteunende collega's aan de telefoon: gaven heldere antwoorden op onze vragen, hoe gedetailleerd ook. Geen wollige taal, maar helder, to-the-point en persoonlijk. 100% tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! Uw reactie wordt door ons zeer gewaardeerd. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ondanks de restricties door COVID is het proces heel warm en persoonlijk verlopen. De notaris herinnerde ons aan belangrijke zaken die wij, buiten het notariële proces om, ook nog moesten regelen. Daarnaast legde hij duidelijk de aktes en nota uit, en creëerde hij een warme, laagdrempelige sfeer, en zorgde ervoor dat dit voor ons een onvergetelijk moment was.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat fijn om terug te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ondanks corona een snelle en heldere afspraak met goede inhoudelijke begeleiding. Zaken worden begrijpelijk uitgelegd en er is ruimte voor informele gesprekken
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Op een fijne en persoonlijke manier geholpen, aardige medewerkers en snelle reactie via de mail en telefoon!
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
x
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij hebben ons bezoek als prettig ervaren. Lekker ongedwongen.
Hartelijk dank voor uw review! Uw beoordeling wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
In eerste instantie was ik niet zo tevreden maar de fout bleek bij de bank te liggen dus vandaar heb ik mijn beoordeling bijgesteld
Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat we naar aanleiding van uw eerdere review contact hebben gehad over de totstandkoming hiervan en waar de fout bleek te liggen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Originele beoordeling
Wij hebben 29-12-2020 een hypotheekakte getekend waarbij de notaris vertelde dat er niets meer afgeschreven zou worden van de oude hypotheek na het ondertekenen, wij waren al blij omdat ik er vanuit ging dat er nog eenmaal afgeschreven zou worden, nee zei de notaris er word niets meer afgeschreven. Dus toch!, in januari nog 1500 euro afgeschreven! Wij vinden dit zeer slecht ,hij moet dit niet zeggen als er niets van klopt
Wij moesten op korte termijn worden geholpen. Dit was voor het kantoor geen enkel probleem. De zaak werd snel en voortvarend opgepakt. Het contact was buitengewoon plezierig.
Duidelijke uitleg,vriendelijk en geduldig met de uitleg naar aanleiding van de vragen
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
-parkeerplaats naast het kantoor. -je wordt er normaal behandeld. -normaal krijg je koffie of thee. -de hypotheek wordt in normale mensen taal voorgelezen. -je krijgt duidelijk van te voren emails wat je nog moet regelen of wat je niet mag doen in tijden van de corona. -als je daar binnen komt ,dan voelt het alsof je daar al jaren binnen bent.
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen. Ook dank voor uw verbeterpunt. Wij nemen dit mee. Overigens is het voor bezoekers niet verplicht om een mondkapje te dragen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goed en snel geadviseerd.
Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Alles goed en snel afgehandeld. Goede ontvangst en gezellige sfeer.
Duidelijke uitleg bij wat er notarieel word vastgelegd.
Fijne deskundige uitleg. Persoonlijk, professioneel contact
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goede ontvangst met de strikte regels van covid 19.toch zeer gemoedelijk en met alle vragen die we nog hadden zeer goede uitleg en gesprek gehad.
Ondanks een 2e corona golf, erg vriendelijk, gastvrij ontvangen en geholpen. Daarbij ervaarden wij de menselijkheid, het vertalen van een akte naar begrijpelijke uitleg, als heel erg ontspannend en down-to-earth.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Vriendelijke mensen, die mijn vragen goed beantwoord hebben voorafgaand aan het bezoek. Tijdens het bezoek nam de notaris ook nog de tijd om naar mijn persoonlijke verhaal te luisteren. Kortom, een zeer toegankelijk notariskantoor.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
We hebben recent een huis gekocht en via Arsibel in Breda werd notaris Geerse aangeraden. Alles was goed geregeld, mailcontact prettig en punctueel. Mochten we andere notariële zaken moeten regelen gaan we zeker terug.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij u in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij vonden de afhandeling prettig ook zeker de persoonlijke behandeling. We hadden het gevoel dat we "géén nummer "waren.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen hoe u uw bezoek aan ons kantoor hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Kundig bedrijf met juist advies. Eventueel 's avonds of op zaterdag geopend. Informele sfeer.
Er werd alle tijd genomen en was ook in andere dingen belangstellend. De koopakte op een begrijpelijke manier besproken. Nadat de akte was ondertekend nog tijd om vragen van ons te beantwoorden die niets met de akte te naken hadden.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prettige werksfeer, duidelijke begeleiding.
Dit notariskantoor is aanbevelingswaardig.
Prima service met persoonlijke aandacht, snel en accuraat
Kundig en absoluut niet stijf
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!