Een warm welkom, professionele en persoonlijke benadering.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Er wordt de tijd genomen en het contact is erg prettig.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Duidelijke uitleg en goede begeleiding
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Een notariskantoor waar je geen nummer bent. Begrijpelijke taal en dienstverlenende medewerkers. Aanrader!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat ons zou aanraden :-) Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Persoonlijk, professioneel en helder
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Waren netje ontvangen en alles verliep lekker vlot en accuraat.
Vriendelijk en prettig ontvangst. Geen formele aangelegenheden.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Notaris en kantoor hebben ons goed geïnformeerd en ruim de tijd genomen om ons voor te bereiden op het afsluiten van onze (levens)testamenten.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Erg prettige en snelle communicatie. Leuk contact met de notaris op locatie, deskundigheid in het advies.
Op een rustige manier te woord gestaan.
Hartelijk dank voor uw review. Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goed.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Na een fijne ontvangst een prertige en vlotte, eenvoudige afhandeling van hypotheek gehad
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ondanks alle ophef over coronagedoe heel vriendelijk en netjes te woord gestaan en alles netjes afgehandeld.
Notaris C. Peters heeft de kunst om ingewikkelde zaken, heel simpel en duidelijk uit te leggen. Naast het zakelijke verhaal weet zij, naast het serieuze, met de nodige humor en luchtigheid e.e.a. te verduidelijken en je aan het denken te zetten. Ik zou Notaris Peters aan iedereen aanbevelen. Sterker nog. Dat doen we al!
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Uw verbeterpunt nemen wij mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Hypotheek overgesloten, na 15 minuten was het geregeld. Hartelijke ontvangst.
De notaris heeft alle documenten heel duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op al mijn emails werd ook altijd snel gereageerd.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij nemen uw verbeterpunt mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
nette ontvangst duidelijke uitleg van het gehele proces je voelt je op je gemak
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Vriendelijke ontvangst en goede sfeer ondanks de corona maatregelen. Reden van ons bezoek was het oversluiten van onze hypotheek. Een Notaris die de tijd nam en op een vrolijke en duidelijke manier de voorwaarden doornam en ook nog een aantal goede tips voor ons had. Geen stijf gedoe maar echt op zijn Brabants. Helaas geen koffie vanwege de corona maatregelen. In plaats daarvan een presentje meegekregen.
Zeer vriendelijk mensen meedenkend duidelijke uitleg en komen geinteresseerd over. En leuk bedacht ivm carona thee mee te geven.
Keurig geholpen en afgehandeld
Alles was keurig en vriendelijk. Werd duidelijk uitgelegd.
Kan alleen maar positieve zaken aanhalen. Mag ook blijken uit de waardering en hoge score
Ondanks Corona nemen ze de tijd voor je. Geïnteresseerd en zeer vriendelijk.
Klacht vriendelijk en heel vriendelijk personeel
Geen stijf en formeel gedoe.
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!