We werden vriendelijk ontvangen door de notaris. Alle stukken waren correct en volledig. We werden in duidelijke taal door de stukken geleid waarin ruimte was voor het stellen vragen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Perfect geholpen Perfect afgewerkt.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Uitstekende begleiding door mevr. Peters. Goede voorlichting. Mevr. Peters denkt op alle fronten met haar cliënten mee. Zij heeft echt een bloemetje of naar mijn mening een lintje verdient.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Duidelijke informatie vooraf, afspraken werden bevestigd, goede service in totaal. Het pakje thee vond ik erg attent.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Al bij telefonisch contact fijn meegedacht. Ik kon snel terecht voor de passering hypotheek. Vriendelijke benadering tijdens het daadwerkelijke passeren, er werd alle tijd genomen om zaken uit te leggen. Door corona geen theetje, maar wel een lekkere thee meegekregen, extra plusje!
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Zoals we door de mensen van het Notariskantoor zijn geholpen hebben we al lang eigenlijk nergens meer meegemaakt. Duidelijk in communicatie, vriendelijk, behulpzaam, bereikbaar. En dan ook nog eens voor normale prijzen.
Hartelijk dank voor uw review. Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Wij hopen dat u geniet van de thee! Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Geen langdradige verhalen of voorlezen van delen van de akte. In gewone taal goede uitleg en snelle afhandeling.
We zijn netjes en hartelijk ontvangen. Het dossier werd in Nederlandse taal toegelicht en uitgelegd. Alles netjes volgens de corona regels en toch werden we hartelijk en vriendelijk ontvangen.
Een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat en alles relaxed overbrengt! Geweldig hoe dit kantoor overkomt!
Goede uitleg door de notaris in begrijpende taal. Plezierig gesprek voor toch al een zwaar onderwerp.
Prima ervaring. Via Trustoo bij Notariskantoor Terheijden terecht gekomen en contact gelegd. Gratis adviesgesprek inzake samenlevingscontract is zeer gewaardeerd!
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunt nemen wij mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Jammer dat het tijdstip niet aangepast kon worden dan was ons moeder er ook bij geweest.
Zie hierboven
We werden goed ontvangen en de betreffende personen hadden volop tijd voor ons. We voelden ons meteen op ons gemak op kantoor. Bij vertrek kregen we een cadeauzakje thee mee naar huis. Een heel aardig gebaar!
Snel en efficient met een persoonlijke touch.
De tijd en aandacht die aan de uitwerking en toelichting van onze verzoeken is besteed, voelde super oprecht, duidelijk en fijn.
Persoonlijke aandacht voor een redelijke prijs
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Ook dank voor uw verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ontspannen en betrokken sfeer. Edoch zeer professioneel.
Netjes ontvangen , goed uitleg gekregen.
Goed ontvangst, vlot en keurig verder geholpen. Gezellige mensen.
Vriendelijk, duidelijk en komen afspraken na. Door vakantie kwamen voorstellen wel vrij laat voor de afspraak om de documenten te ondertekenen
We waren weer eens toe aan een modernisering van ons testament. Via Notariskantoor Terheijden zijn we uitstekend geïnformeerd en geadviseerd over ons testament. We hebben een aanvullend levenstestament (volmacht) toegevoegd waarin al onze wensen zijn opgenomen. Notaris Carla Peeters heeft ons goed uitgelegd welke keuzes we konden maken en ons hierin in onze ogen correct geadviseerd. Ze gaf goede voorbeelden en maakte heldere vergelijkingen om haar antwoorden toe te lichten op de vragen die wij stelden. Ook in de corona tijd via Teams overleg gehad en dat werkte goed.
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Uw verbeterpunt nemen wij mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Super uitleg en advies gehad in klare taal. Duidelijke antwoorden op onze vragen en daardoor prima keuzes kunnen maken. Ik kan deze notaris echt aan iedereen aanbevelen.
Onze hypotheek laten passeren was een prettige gebeurtenis. Zeker als je bedenkt dat een notaris dit heel vaak doet. We werden hartelijk ontvangen met een gezellig praatje en daarbij een duidelijke uitleg over wat we gingen doen en waarom en wat daarbij belangrijk is. Dus dit kantoor maakt waar waar ze voor staan: persoonlijke aandacht en transparantie staan hier centraal,
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!