Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
N.v,t,
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Een notaris die in staat is 'droge kost' op een simpele en ook leuke manier te presenteren.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijkheid groet, Notariskantoor Terheijden
Het kantoor is een mooi pand met een huiselijke sfeer, de notaris een vriendelijke vrouw met duidelijke verwoording voor wat de akte inhoud.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Duidelijke uitleg. Bij de noodzaak om zaken te verduidelijken was een telefonische afspraak snel gemaakt waardoor alle onduidelijkheden werden opgehelderd.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Gewoon goed afgehandeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Het is voor ons de 2de keer dat we bij jullie notariskantoor zeer fijn en adequaat geholpen zijn. Wat ons erg bevalt is de informele sfeer en eenvoudige uitleg van zaken. We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat u ons zou aanraden :-) Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Ik heb goede uitleg gehad over mijn nieuwe hypotheek en het tekenen van de stukken. In plaats van koffie of thee te schenken bij het doornemen van de stukken, ontving ik na het tekenen een zakje losse thee voor thuis. Ontzettend leuk gebaar was dat.
Van het begin af aan zijn we goed op de hoogte gehouden , goede uitleg voldoende tijd genomen om zaken toe te lichten kortom goed geregeld in Terheijden.
De lastige dingen bespreekbaar maken waren hier bijna moeiteloos en op een bepaalde wijze prettig. Duidelijkheid helderheid, kennis en kunde naast zeer mensgericht werken maken dat ik dit kantoor warm aanbeveel.
Notaris echt prettig, informeel en toch duidelijk. Medewerker van de geldverstrekker ( iig iemand die moest tekenen) stijf en met zekere afstand naar de klant.
Vriendelijk en efficiënt
Alles word je netjes in normaal Nederlands en erg duidelijk uitgelegd. Zeer kundige en menselijke notaris. Makkelijk parkeren ( en gratis) voor de deur. Erg mooie plek om iets belangrijks te tekenen. Ons eerste gesprek was erg fijn En met tekenen gingen met een zeer goed gevoel de deur uit!
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Snelle reactie. Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Extra informatie over andere producten.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet Notariskantoor Terheijden
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Notariskantoor Terheijden. Snel en goed geregeld in korte tijd.
nvt
duidelijke taal, niet te formeel, verstand van zaken
gewoon bijzonder en bijzonder gewoon.
Goed en vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw review! dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Lekker helder snel en geen poespas. Prachtige simpele geweldige man met humor die Notaris TOP
Prettige ervaring. Belangstellend.
Prima, accuraat en correct. Erg vriendelijke en niet al te formeel. Gewoon prettig van mens tot mens contact.
Snel, ter zake kundig, goede adviezen
Onze ervaring is gebaseerd op het opstellen van twee "levenstestamenten", dus akten waarin volmachten geregeld worden. Offerte kwam snel en bleek niet duur; afspraken werden stipt nagekomen en de uitleg was goed te volgen. Dat dergelijke akten vol jargon staan blijft onvermijdelijk, zo lang de notariële broederschap haar standaardteksten niet beter vertaald naar de gebruiker. En dat kan heel goed. immers hebben fabrikanten van medicijnen de bijsluiters totaal herschreven en betreft het niet alleen een juridische indekking van de fabrikanten, maar is de standaardtekst begrijpelijk gemaakt voor degenen die "er iets mee moeten". Mijn kritiek terzake richt zich du niet op dit notariskantoor, maar op de hele notariswereld. Zet eens een werkgroep op waarin dit probleem wordt aangepakt. Pas dan maakt het notariaat de benodigde switch naar klantvriendelijkheid.
Al zolang we getrouwd zijn (inmiddels 41 jaar) komen we al bij notariskantoor Terheijden dat zegt al genoeg denk ik Altijd netjes en zeer vriendelijk ontvangen
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!