Fijn contact, correcte afhandeling van zaken. Altijd goed advies
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goed uitgelegd en begrijpelijk .Dank u.Het levenstestament eindelijk goed geregeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Van a-z goed begeleid, dossier met inlog perfect! Dank!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goed geholpen duidelijke uitleg prettig advies
Wij zijn goed geholpen met het passeren van onze nieuwe woning en het opstellen van het samenlevingscontract. Eventuele aanpassingen in de documenten werden snel doorgevoerd en de communicatie was duidelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prettig geholpen met een duidelijke uitleg tijdens de overdracht van onze nieuw woning.
Prettige ervaring gehad! Prima uitleg gehad over het levenstestament. In gewone taal heel duidelijk uitgelegd. Communicatie is erg goed. Fijne mensen ontmoet!
De eerste kennismaking, aanvraag, en de daarop volgende snelle reactie was voor ons van groot belang. Er werd direct telefonisch contact opgenomen waarbij de mogelijkheden, werkwijze en verwerkingstijd werden besproken. Het was voor ons noodzakelijk dat de akte binnen 2 weken opgesteld kon worden, dus er werd ook gelijk een, (optie) datum en tijd, gepland voor de ondertekening. Alles verliep zoals afgesproken, en dat was aangenaam en prettig. Waarom geen 10? Geen koffie bij onze afspraak, al waren we hiervan op de hoogte gesteld (ivm Corona) anders was het super perfect.
Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Teleurstellend en onvoldoende en onpersoonljik en heeft veelte lang geduurd
Hartelijk dank voor uw review. Feedback, positief of minder positief wordt door ons op prijs gesteld. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde diensten. Onze excuses hiervoor. Fijn dat wij u inmiddels persoonlijk gesproken hebben om te horen hoe uw ervaring is geweest en welke verbeterpunten wij hieruit kunnen meenemen. Mochten wij u in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn, dan bent u uiteraard van harte welkom. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Hypotheek akte is duidelijk uitgelegd
Wie er ook de telefoon aannam: iedereen bleef beleefd en correct en gaf adequate antwoorden op de door ons gestelde vragen die mogelijk niet alle goed overkwamen vanwege de taaiheid en ingewikkeldheid.
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prettig gesprek en vooral heldere voorlichting.
Zeer duidelijke uitleg notaris. Hij was zeer geïnteresseerd.
Mensen hebben geduld, hebben humor en zijn zeer vakbekwaam
zeer goed kantoor
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Het heeft wat voeten in aarde gehad voor alles was afgerond. Maar dit lag niet aan het notariskantoor. Vanwege Corona met daarbij alle beslommeringen binnen onze familie, is alles netjes, correct, kundig, vriendelijk en met geduld afgehandeld. Een hele dikke pluim is op zijn plaats.
Ik heb zeer aangename gesprekken gehad met zowel Dhr. Segers als Mw. Peters. Ze waren erg duidelijk en behulpzaam.
Goede uitleg gehad
Alles professioneel en vlekkeloos - en niet onnodig afstandelijk
Duidelijke uitleg
Via deze weg wil ik jullie kantoor en alle medewerkers nog bedanken voor de prettige wijze voor het afhandelen van de hypotheekakte.
Gastvrij
In een keer goed conform afspraak. Dat is fijn!
Geholpen door notaris Geerse. Hele prettige samenwerking
Goed kort maar krachtig
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!