Tevreden, duidelijk uitleg, goed voorbereid
Tijdens enkele persoonlijke gesprekken werd uitgebreid stilgestaan bij de te behandelen onderwerpen en werden we goed geïnformeerd
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Fijne snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
De afhandeling is correct verlopen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Alles moest op korte termijn geregeld worden en de notaris en zijn medewerkers hebben zich geweldig ingezet
Klant vriendelijkheid, meedenken, goed advies snelle afwerking. Al meer dan 20 jaar tevreden klant !!!
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Deskundig, snel, behulpzaam
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Prima,duidelijk,fijn en behulpzaam
Vlot , vriendelijk , betaalbaar en adequaat.
kennis van zaken,degelijk, begripvol.
Zie boven
Wij hadden 2 verschillende afhandelingen, Konden dat goed op 1 dag laten passeren. Erg prettig en duidelijk.
Je komt natuurlijk niet elke dag bij een notaris, maar dit was een wel heel prettige ervaring; met duidelijke tips hoe de zaken verder af te kaderen. Een persoonlijke noot in een zakelijke context werkt altijd uitstekend.
Dit is de 2de keer dat we dit kantoor benaderd hebben. De 1ste keer voor een hypotheek de 2de keer voor een testament. Beide keren hartelijk ontvangen en tijdens de uitleg tijd voor een praatje en persoonlijke belangstelling. Voor ons zeker in het 2de geval een belangrijk punt. Alles netjes en correct afgehandeld met de nodige uitleg.
Prettig en duidelijk gesprek gehad.
Vlugge afwikkeling van mijn hypotheek zeer tevreden.
Fijne communicatie...meedenkend...goed adviserend! Kortom een goed notariskantoor waar je al je zaken goed kan regelen.
Afspraken goed nagekomen
Snelle en goede begeleiding en duidelijke uitleg
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Uitermate netjes , duidelijke uitleg en begeleiding
Er heerste een vriendelijke, ontspannen en informele sfeer. De uitleg van de ingewikkelde materie vond plaats in begrijpelijke taal. Een wijziging en aanvulling van het testament werd in zeer korte tijd verwezenlijkt. Het prachtige oude kantoorpand ademt een bijzondere sfeer uit. De koffie smaakte uitstekend.
Erg vriendelijk personeel, snelle service en duidelijk uitleg van de stukken. Prijs/kwaliteit erg goed!
Ongedwongen in prettige sfeer uitleg en advies over uiteenlopende zaken duidelijk maken.
Als geheel prettig ervaren. Fijn gesprek met notaris Geerse. Hij gaf ons inzicht over de mogelijkheden voor onze Stichting. Bij de heer Segers hebben we de akte naar wens ondertekend voor onze "Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen". We hebben zelfs een foto gemaakt van de ondertekening, die gepubliceerd werd in het Carillon.
Vriendelijke ontvangst en er wordt ruim de tijd genomen voor duidelijke uitleg. Snelle toezending van de akten.
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!