Blijft nog steeds gelden de juiste man op de juiste plaats. Het eerste bezoek was voor ons onbegrijpelijke taal en te snel. 2 de bezoek was bij een andere medewerker, zij gaf duidelijke uitleg in begrijpelijke taal en gaf tevens goede aanvullingen op het gevraagde advies. TOP. Bij ondertekenen werd alles nog een keer in duidelijke taal doorlopen, TOP geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Wij hebben het goed ervaren goede uitleg zo dat je het ook begrijpt..vriendelijke ontvangst heel gemoedelijk...en alles netjes afgehandeld...
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Duidelijke uitleg maakt het maken van juiste keuzes gemakkelijker. Ons testament en levenstestament is geheel naar wens opgemaakt. Zelfs in de avonduren is er tijd voor ons gemaakt.
Zeer fijn mee samen te werken
Wij gast vrij ontvangen en er is een duidelijke uit leg in begrijpen de taal geweeat
Zeer prettig gesprek. Heel hulpvaardig. Duidelijke uitleg eer we gingen tekenen. Voelde goed met het gesprek.
Erg vriendelijk en professioneel en duidelijke taal.super geholpen,raad dit kantoor iedereen aan
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat u ons zou aanraden :-) Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Rustige , aardige en in duidelijke taal sprekende mensen .
Super kantoor Geen moeilijke praat Super aardige mensen Aanrader
Idem
Zie hierboven
Wij wilden controle van ons bestaande testament en informatie over levenstestament. Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd. Via mail werd alles in concept toegestuurd. Zo konden we thuis op ons gemak alles nalezen en, daar waar nodig, wijzigen. Is allemaal perfect gelopen. Dank voor jullie goede zorgen.
We zijn uitgebreid en zorgvuldig geïnformeerd. Konden onze eigen voorkeuren passend toevoegen. De stappen werden vlot afgestemd. Met de verschillende medewerkers was het contact prettig professioneel.
Het contact vooraf aan het bezoek waren vlot en duidelijk. De documenten die toegezonden werden, waren begrijpelijk leesbaar. Het ontvangst en de de afhandeling van de sleuteloverdracht vond in een ontspannen sfeer plaats.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goede informatie ontvangen, duidelijke uitleg van de mogelijkheden
Fijn dat wij onze wensen in een prettig gesprek op tafel konden leggen. Daarna met een duidelijke uit leg het resultaat besproken en met een goed gevoel weer naar huis.
Goede ontvangst, duidelijke en snelle afhandeling
Zeer prettige ontvangst/ afhandeling, alle tijd voor uitleg en vragen in alle rust.
Reeds meerdere malen met Notariskantoor Terheijden zaken gedaan. Ook dit keer weer keurig verzorgd. Duidelijke en snelle communicatielijnen, goede service, afspraken zijn concreet en op korte termijn te realiseren.
Ze hebben het kopen van een nieuw huis met hypotheek voor ons eenvoudig gemaakt. Ze hebben ons alles duidelijk uitgelegd. Het zijn zo vriendelijke en aardige mensen.
Net ontvangst door vriendelijke dame
Tevreden, duidelijk uitleg, goed voorbereid
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!