Er wordt echt geluisterd en de tijd voor je genomen.
Zeer goed, vriendelijk en snel gehandeld. Wij raden Notariskantoor Terheijden echt iedereen aan.
Bij het samenstellen van het document is in een ontspannen sfeer gepraat over mijn wensen en ook over mijn teleurstellingen m.b.t. familieleden en vrienden, die een slechte band hadden met mij, voornamelijk in het verleden. Ik kon daarover vrij praten en mijn wensen aanpassen aan de nieuwe verwachtingen en nieuwe doelstellingen in mijn leven. Daar was ruim voldoende aandacht voor tijdens het bezoek. Er was begrip voor mijn standpunt voor het maken van een nieuw testament, ter bescherming van goederen van waarde die na mijn dood niet verloren mogen gaan.
Wij zijn uitstekend geholpen met de verkoop van ons huis en de testamenten. Prima geholpen met onze vragen en de uitleg was ook goed.
duidelijk, meedenkend en vriendelijk
We konden redelijk snel terecht en we zijn duidelijk geïnformeerd. Wij zijn erg tevreden.
Een gemeend welkom en een fijn gesprek.
Bij aankoop van ons huis snel en goed geholpen. Ook bij vragen snel te woord gestaan.
The Notary helped us in smooth transition on our first home purchase. The documents/deeds were read clearly and all the important points were highlighted for our reference. Overall we were happy with services provided by the Notary and the interpreter from Notary.
Heel fijn alles is duidelijk uit gelegd en hele fijne mensen
Bij de vaststelling van datum en tijd van het passeren van de leveringsakte is onvoldoende rekening gehouden dan wel geen overleg gepleegd met het feit dat ik uit Amstelveen moet komen. En derhalve geen kennis heb kunnen maken met de koper.
Duidelijke uitleg vriendelijk, meedenkend,
laagdrempelig en goed kantoor , prettig om mee samen te werken voor alle akten
Zeer flexibel en vriendelijk!
Goed advies bij eerste gesprek van Laura. Bij het ondertekenen duidelijke en fijne uitleg van notaris Geerse.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goede ervaring Voor de tweede keer Hier heb je het gevoel dat de klant nog koning is
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie op prijs en nemen uw verbeterpunt mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Vriendelijk ontvangen, moeilijke tekst duidelijk uitgelegd
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goede tekst en uitgebreide uitleg over het onderwerp in woorden en geschreven teksten
zie boven
Er was 1 identiteitsbewijs vergeten, maar men was zo flexibel onze afspraak uit te stellen tot wij dat opgehaald hadden. Verder werd goed doorgevraagd wat hoe de door ons gemeldde wensen precies waren bedoeld, en hoe deze te verwoorden in het testament. Daarbij was de sfeer heel plezierig en ontspannen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Er is heel goed geluisterd naar ons. En ook heel duidelijke uitleg gegeven.
Goede uitleg, duidelijke taal. Voldoende tijd gekregen om thuis de stukken te kunnen beoordelen.
Alle vragen zijn conform verwachting in behandeling genomen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs.
Heeft even geduurd maar dan is het in orde ook gaan wij vanuit
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!