top

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 10

kwaliteit!!!!!!!

vbn

een top kantoor

Goede ervaring met smit en de wolf

Zij zorgen dat ik slaap met rust op gebied van financiën

Mijn onderneming is al 12 jaar klant bij Smit en de Wolf. Wij zijn zeer tevredenen over hun dienstverlening en de professionaliteit maar ook over de persoonlijke relatie die wij hebben ontwikkeld. Zij zijn altijd voor bereikbaar, geven zeer accuraat advies en zorgen voor alle financiële details. Kortom zij vervullen de rol van de CFO (en zijn afdeling) binnen onze onderneming.

prima ervaring en al jaren lang een trouwe partner

nvt

uitmuntend

super kantoor, goede communicatie, vriendelijk, zo blijven aub.

Goed gevoel

Al jarenlang een betrouwbare ondersteuning

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 8

Fijn en snel!

Het gevoel dat je met mensen werkt die zeer ter zake deskundig zijn!

prima en eenvoudig te ondertekenen

prima en weinig gedoe

goede werzaamheid

permanent reactievermogen en creativiteit

Good

Good

Zeer snelle, efficiënte en professionele partij. In een woord, TOP!

Prettig contact Reageren snel en adequaat Handelen meteen en goed Pragmatische houding Digitale ondertekening Kortom, alles wat voor een klant belangrijk is heeft Smit en de Wolf in huis.

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 9

Tevreden van de dientsten

Professioneel

Uitstekende kennis, correct en klantvriendelijk.

top

ze hebben altijd antwoorden.

prima geregeld

prima geregeld!

Helder en deskundig

Volg hun advies van uit ervaring over de afgelopen 20 jaar met positief effect.

Super goed

Mijn consultant is zeer professioneel en deskundig

Altijd fantastisch geholpen.

Prima, dienstbaar

Prima, dienstbaar, professioneel

Alle afhandelingen zijn correct.

De fiscale behandelingen van ons zijn altijd correct en de informatie betreffende mogelijkheden actueel en de juiste voorzorg.

Erg tevreden

Al heel lang ben ik heel tevreden!

Al heel lang ben ik heel tevreden!

Scheveningseweg 10

2517KT Den haag

Over Smit en de Wolf Accountancy en advies

Smit en de Wolf overziet alles wat met de cijfers van je onderneming te maken heeft. Om te beginnen automatiseren en controleren we je complete administratie, dat is vanzelfsprekend. Maar we gaan nog veel verder. Van het verbeteren van je solvabiliteit tot het vinden van alternatieve financieringsvormen - van het bepalen van de waarde van je bedrijf tot Due Dilligence onderzoeken - van hulp bij overnames tot superslim belastingadvies. Bij Smit en de Wolf denken we met je mee. Smit en de Wolf is er voor elke ondernemer die wel een CFO kan gebruiken. Scheveningseweg 10 | 2517 KT Den Haag | 070-3560795 | [email protected]