Grandioos

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 10

Always feel reassured after a call, or process we go through. Thank you.

Over the years we have often been in touch with Smit en de Wolf. This has reduced over time - in large part because of tools suggested, and guidance provided in using them effectively in an organisation that is not entirely 'straightforward' in its processes, given its form and function.

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 8

Maximaal betrouwbaar

Fantastisch

Uitstekende service

Ik ervaar de service en professionele begeleiding van Smit en De Wolf als uitstekend

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 9

Smit en de Wolf, is mijn rechterhand, voor al mijn vrgen.

Prettige samenwerking !

Altijd makkelijk contact te krijgen, tijd wordt genomen om zaken goed uit te leggen. Alles netjes op tijd geregeld !

Supersnel verwerkt.

Bas heeft mijn gegevens op vrijdag aangeleverd en maandag was alles in concept klaar. Fijn en snel schakelen en goed advies!

Professionele jongens

Prettig

Al zoveel jaren word mijn boekhouding vakkundig en keurig verzorgd, proficiat!!

Snel en overzichtelijk

Ik weet wat ik onderteken en heb er verder geen ingewikkelde dingen bij nodig, dat is fijn en geeft een betrouwbaar gevoel.

zeer goede ervaring

top

Zeer goede ervaring, altijd bereikbaar en goed advies.

Uitstekend.

Al jarenlang fijne samenwerking.

Deskundig

Deskundig advies en service

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 7

Zoals altijd uitstekend

Henk Jan en Amy hebben fantastisch werk verricht

Professioneel en toegankelijk

We kunnen met alle vragen terecht en die zijn vaak door een simpel telefoontje al beantwoord.

Uitstekende service!

Altijd bereikbaar voor advies en informatie. Wordt altijd super geholpen.

Prima geregeld

Online documenten tekenen is fijn. Geen onnodig papier meer versturen. Bij Smit en de Wolf hebben ze hun zaakjes op orde.

Altijd Top

ok

Zijn vakbekwaam, jammer dat ik zo veel belasting moet betalen

Deskundige en vooral ook betrokken accountants

Al sinds jaar en dag onze adviseurs. Niet alleen in accountancy maar ook in het inleven op zakelijke situaties en waar nodig adviseren.

Staan altijd voor je klaar en doen hun uiterste best

Uit de kunst

Zeer kundige financieel specialisten en dhr Garnaat heeft mij fantastisch geholpen

Scheveningseweg 10

2517KT Den haag

Over Smit en de Wolf Accountancy en advies

Smit en de Wolf overziet alles wat met de cijfers van je onderneming te maken heeft. Om te beginnen automatiseren en controleren we je complete administratie, dat is vanzelfsprekend. Maar we gaan nog veel verder. Van het verbeteren van je solvabiliteit tot het vinden van alternatieve financieringsvormen - van het bepalen van de waarde van je bedrijf tot Due Dilligence onderzoeken - van hulp bij overnames tot superslim belastingadvies. Bij Smit en de Wolf denken we met je mee. Smit en de Wolf is er voor elke ondernemer die wel een CFO kan gebruiken. Scheveningseweg 10 | 2517 KT Den Haag | 070-3560795 | [email protected]