Ons ervaring met Smit en de Wolf is zeer goed

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 9

Prima!

Correct.

Altijd door Leo geholpen!

Nadat ik belasting zelf invulde, maar iets niet juist de km vergoeding van 19 cent ,een straf van 900 gulden . Ton Smit kende ik en zei dat ik zaterdags op kantoor geholpen kon worden, veel vrienden zijn daarna ook bij uw kantoor gekomen !

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 10

Outstanding

I found Smit en de Wolf very professional in every stage of contact

• Would you recommend us? Yes
  • On a scale of zero to ten, how likely are you to recommend our business to a friend or colleague? 10

Ik wordt prima geholpen.

Mijn belastingaangifte wordt voor mij en mijn vrouw ingevuld en dat wordt al jaren heel goed geregeld.

uitstekend

zeer kundig en top en erg behulpzaam

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en op de vragen die er zijn krijg je een duidelijk antwoord en alles is steeds goed geregeld, dus zeer tevreden

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 8

Er word snel en duidelijk gecommuniceerd en alles word altijd goed behandeld.

Smit en de Wolf verzorgen al jaren mijn belastingaangifte. Prima

Zeer tevreden over Smit en de Wolf. Ik hoop dat ze zich ook actief bezig houden met de teruggave van mijn al jaren teveel betaalde belasting over de spaarrente. Zou prettig zijn al zij namens al hun klanten bezwaar indienen bij de overheid.

Vriendelijk en leveren kwaliteit

Wij komen er al ruim 20 jaar en altijd vriendelijk geholpen en altijd zeer tevreden geweest

Heb ik al eerder ingevuld.

Zijn goed.

heel goed

altijd goed geregeld

Altijd zeer goede service gehad alleen dit jaar vond ik het tegenvallen.

Al meer dan 12 jaar klant, altijd zeer tevreden geweest en altijd snel geholpen alleen dit jaar vond ik het onpersoonlijker geworden en duurde veel langer voordat ik resultaten kreeg dit ben ik helemaal niet gewend.

Snelle afhandeling voor alle vragen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat u ons zult aanbevelen aan een vriend of collega op een schaal van 0 tot 10? 6

Ik kom al jaren bij jullie om mijn IB in te laten vullen en ben altijd zeer correct en fijn te woord gestaan. Vind het jammer, maar wel begrijpelijk, dat er geen persoonlijk contact mogelijk is geweest tijdens de afgelopen 2 jaar tijdens de pandemie. Ik hoop dat het in de toekomst wel weer mogelijk wordt.

Vanaf het begin sinds 1975 ongeveer goede ervaringen

Het klopt altijd met wat zij voor ons gedaan hebben! Alleen maar goede ervaringen, en we blijven klant!

Goede hulp voor jaarlijkse belastingaangifte

Al vele jaren verzorgt Smit en de Wolf mijn belastingaangifte, zeer tot mijn tevredenheid.

Altijd op tijd met relevante informatie.

Altijd goede ontvangst, vriendelijke sfeer. Ze staan voor je klaar als het nodig is.

Prima werk geleverd.

nooit wachten gehad.

N.v.t.

Deskundig, klant gericht en empatisch. Je weet dat het goed komt.

Correcte afhandeling maar niet geheel foutloos.

Toch nog even contact gehad i.v.m. het niet geheel verwerken van alle toegezonden gegevens. Na contact klopte het wel.

Prima ervaringen

Ik heb goede ervaringen met Smit en de Wolf.

Mijn ervaring snel en goed

Goede communicatie

Scheveningseweg 10

2517KT Den haag

Over Smit en de Wolf Accountancy en advies

Smit en de Wolf overziet alles wat met de cijfers van je onderneming te maken heeft. Om te beginnen automatiseren en controleren we je complete administratie, dat is vanzelfsprekend. Maar we gaan nog veel verder. Van het verbeteren van je solvabiliteit tot het vinden van alternatieve financieringsvormen - van het bepalen van de waarde van je bedrijf tot Due Dilligence onderzoeken - van hulp bij overnames tot superslim belastingadvies. Bij Smit en de Wolf denken we met je mee. Smit en de Wolf is er voor elke ondernemer die wel een CFO kan gebruiken. Scheveningseweg 10 | 2517 KT Den Haag | 070-3560795 | [email protected]