Heeft een totaal van 145 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten melden steeds een hoog niveau van bekwaamheid en professionaliteit. Ze waarderen snelle reacties, duidelijke begeleiding en goed voorbereide stukken. Empathie en betrouwbaarheid kenmerken de ervaren dienstverlening, wat tot positieve resultaten leidt.
Sterke punten
Zeer bekwaam en professioneel
Snel en duidelijk advies
Betrokken en empathisch
Gebaseerd op 14 reviews
Zorgvuldig hulp
Ik ben heel erg goed geholpen door Mr. Hoogerwerf, ze is heel kundig en stelt je gerust.
Altijd netjes te woord gestaan en al mijn vragen zijn altijd heel snel beantwoord.
Ook snel reactie gehad altijd via mailcontact.
Nogmaals bedankt voor alles !
23 January 2025
mevrouw Kelpetin
Dordrecht
Zo goed en fijn geholpen
Een aanrader,
18 January 2025
Amanda
Papendrecht
Dé beste advocaat!
Mevrouw Hoogerwerf heeft mij/ ons reeds in verscheidene zaken bijgestaan en steeds opnieuw met succes! Zij heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt met haar strijdlust voor mijn gezin en mij. Mevrouw Hoogerwerf is scherp, daadkrachtig, schrijft de beste pleidooien, strijd met hart en ziel en bezit een enorm empathisch vermogen. Ik gun iedereen in een moeilijke strijd een advocaat zoals mevrouw Hoogerwerf, waarbij je je zó gesteund, gehoord en veilig voelt.
6 January 2025
Fe
Dordrecht
Super advocaat mr hoogerwerf ze staat me altijd geweldig bij is altijd eerlijk aardig kortom geweldige advocaat
3 January 2025
Wilma
Zwijndrecht
Eindelijk gerechtigheid!!!
Mr. Dill, heeft mij ontzettend goed geholpen met een executiegeschil.... wat voor mij vooral het verschil maakte is dat hij de tijd neemt om de zaak maar ook mij als persoon/situatie te begrijpen, punctueel is en vooral veel kennis heeft. Daarbij altijd goed bereikbaar en ook nog de moeite nam om na sluiting van het dossier, de tegenpartij op mijn verzoek meerdere malen te contacteren om de administratieve zaken te organiseren zodat ik niet meer tegen administratieve procedures zou aanlopen. * doorgeven door tegenpartij aan het RDW dat het beslag was opgeheven. Mr. Dill nogmaals hartelijk dank!
20 December 2024
Fabiola Tijssen
Dordrecht
Deskundig en vriendelijke advocaat gehad
Ik kan mr Dill warm aanbevelen
17 December 2024
Hennie Scheerhoorn
Sliedrecht
Zeer tevreden over de werkwijze van Mr. Hoogerwerf
Een advocaat die weet waar ze het over heeft, goed voorbereid ter zitting verschijnt.
Kan Mr. Hoogerwerf erg aanbeveling ten aanzien van het stuk familierecht.
13 November 2024
Saskia
Hoogvliet
Er is goed geluisterd naar mijn wens, en het is vlotter gegaan dan gedacht. Mocht er in de toekomst weer een advocaat nodig zijn dan is mevrouw Hoogerwerf de eerste die ik zou contacteren!!!!
24 October 2024
mevrouw yasmina
Dordrecht
Adequaat, discreet, daadkrachtig, zeer kundig!
Ik ben zeer tevreden over dit advocatenkantoor. Van A tot Z zeer goed geholpen door Mr. M.G. Hoogerwerf.
8 October 2024
Anoniem
Onbekend
Top advocaat!
Heel goed begeleid door mevrouw Hoogerwerf. Aardige vrouw en fijn in het contact met haar klanten. Ik zou haar iedereen aanbevelen!
17 September 2024
Sandra
Dordrecht
Onze zaak werd heel serieus en correct behandeld en zorgvuldig mee omgegaan.
Met veel respect is er met onze zaak om gegaan, heel open en meedenkend.
9 September 2024
A
S
Dank u wel mr. Dill !! Gelukkig vandaag een mooi Vonnis. !
De woningcorporatie van mijn volwassen zoon, eist in kort geding per direct ontbinding van de huurovereenkomst. Hij zit in voorlopige hechtenis, in afwachting van zijn hoger beroep.
Moeilijk, want hij wacht al ruim een jaar in detentie. Hij kan geschorst worden en kan ook zijn hoger beroep winnen. En dan heeft hij zijn woning nodig.
Mr. Dill heeft een sterk verweer gevoerd, waarin hij wees op de ernstige gevolgen van inwilliging van de eis van de woningcorporatie. Mijn zoon zou dan dakloos worden, zonder uitzicht op goede woonruimte, de komende jaren. Dan staat hij meteen weer met 10-0 achter.
Het Vonnis luidt vandaag gelukkig dat de eis van de woningcorporatie is afgewezen. Knap gedaan, mr. Dill !!
13 August 2024
Bep
Arnhem
Strijdbare advocaat met veel empathie
Ik had een voor vele kansloze zaak. De heer Dill was als enige bereid te luisteren, hoewel het zijn vakgebied niet was. Dat iemand je serieus neemt is al een verademing. Een week voor de hoorzitting is er een goede schikking getroffen. Dus zeer tevreden.
26 July 2024
Ingrid
Dordrecht
Altijd netjes en goed bijgestaan top advocaat
Ik heb een hele goede ervaring met mijn advocaat. Streng maar aardig en een top vrouw in haar werk ik heb altijd het volste vertrouwen in haar en weet waar ik aan toe ben
24 July 2024
Wilma
Zwijndrecht
Michael Dill is een deskundige in zijn vak. Michael heeft me ongeveer een maand begeleid, ondersteund en geadviseerd tijdens een heel onprettig en onterecht ontslagproces. Voor het eerste gesprek met Michael had ik veel onzekerheid over mijn werksituatie en hoe we die zouden oplossen zodat ik al mijn rechten zou krijgen... Eindigend met het behalen van alles dat hoort bij een eerlijke VSO.
15 July 2024
Luisa
Van A tot Z perfect!
Van A tot Z goed geholpen! Zeer kundig en oprecht. Kortom een aanrader.
9 July 2024
A.
Niemandsland
Fijne advokaat om mee te werken
Met lastige vechtscheiding in contact gekomen met mr Hoogerwerf en nu inmiddels aantal zaken met wisselend succes gedaan.
Zij ziet ook echt de fouten in van jeugdbescherming en dergelijke waardoor je je gehoord voelt.
1 May 2024
Arjen
Papendrecht
Betrokken advocaat met een goed inschattingsvermogen.
M.Hoogerwerf heeft mij bijgestaan in een zaak betreffende beschermingsbewind van mijn moeder. Het is een betrokken advocaat met een goed inschattingsvermogen. Iemand die verder gaat waar andere advocaten stoppen.
29 April 2024
Paul
Breda
Super advocaaten!!!!
29 April 2024
Dennis
DORDRECHT
Prima bijgestaan altijd
Ik ben op me 13de voor het eerst in contact gekomen met mr dill en ben nou 38 kan wel zeggen dat hij me in die 25 jaar tijd altijd uitstekend heeft geholpen hoe ie het doet vraag ik me af maar ook al zat ik in een diep dal dr dill heeft me er altijd uitgekregen en waar ik genees op rekende wist mr dill toch weer de winst voor mij te pakken als ik ergens hulp bij nodig heb is mr dill er altijd voor me geweest zou geen betere advocaat kunnen wensen
19 April 2024
Paul
Tilburg
Snelle reactie goed contact zaak snel opgelost.
Zeer tevreden. goed contact. Zaak snel opgelost.
13 April 2024
Mike
Dordrecht
De beste Advocaat. De Heer:Dill.
Kort: De beste die ik hebt gekend.
Blijft zou door gaan de heer Dill.
20 March 2024
Ludwin
Dordrecht
Mij twee maal goed bijgestaan!
Ik ben twee maal geholpen door mevrouw Hoogerwerf betreft scheidingsproblematiek/omgangsregeling en alles wat erbij komt kijken.
11 March 2024
M.E
Uitstekend werk verricht
De opdracht was goed begrepen, werd goed naar mijn kant van het verhaal geluisterd, reageert vrij snel en natuurlijk dat het doel is behaald. Ontzettend tevreden over Mevrouw mr. M.G. Hoogerwerf.
20 February 2024
mevrouw R.R.