Keurig en snel afgehandeld!

Duidelijk en goed gecommuniceerd en snel voor elkaar

Professionele afwikkeling.

Heel goede ervaring met be/afhandeling akte van erfrecht.

Positief

Goede en snelle reacties!

• Gemak

Snelle behandeling, makkelijk stap voor stap te doorlopen, heldere communicatie

Stap voor stap wordt aangegeven wat je moet aanleveren, binnen een veilige omgeving. Ik vind het heel prettig om dit online te doen en het scheelde mij tijd. De afhandeling ging sneller dan verwacht.

zeer goed

ik ben heel goed geholpen bij de aanvraag voor een Verklaring van Erfrecht

Snel en gemakkelijk geregeld

Zoals hierboven al aangegeven; het verliep vlot en zonder poespas. Duidelijke communicatie.

Duidelijk en betrouwbaar

Nooit met online notaris te maken gehad Ik denk,dat persoonlijk contact fijner is. Maar toch is alles vlot verlopen en werd er duidelijk gecommuniceerd. Het geeft ook minder rompslomp. Je kunt alles thuis afhandelen. Dus tevreden, ik ga, indien nodig weer naar LexNext

• Gemak

Duidelijk en snel, fijne manier van werken. De aanvraag was eenvoudig en werd zorgvuldig en snel verwerkt.

• Communicatie N.v.t.

goed verlopen

Fijn dat het in deze toch al droevige tijd online aangevraagd kon worden

• Gemak

Perfect resultaat met weinig inspanning

Ik ben prima geholpen door Notariële diensten en heb enkele honderden euro’s uitgespaard voor een verklaring van erfrecht, die nodig was om een geblokkeerde bankrekening weer te kunnen gebruiken. Men zegt dat je alles zelf moet doen, maar dat valt reuze mee. Je wordt door de helpdesk via mail gestuurd en de informatie die je moet aanleveren is ook allemaal goed te doen. Kortom een een zeer positieve ervaring tegen een zeer concurrerende prijs ten opzichte van een notaris in je woonplaats.

Wel tevreden.

Kreeg een vraag of ik een melding in het trouwboekje kon opzoeken, dit gedaan en opgestuurd, was het toch niet goed, dit bevreemde mij en daarop een reactie gevraagd, echter niet terug gereageerd op mijn reactie.

Snel, correct en prettig

Vanaf het begin van de vraag duidelijke communicatie en informatie.

Zeer professioneel en snel

Zeer goede ervaring. Prijs kwaliteit verhouding erg gunstig. Veel goedkoper als bij andere notarissen. De links om je te identificeren werken goed en makkelijk, scheelt opsturen en met.post versturen. Als je het iets snapt, loodsen ze je er gemakkelijk doorheen. Een aanrader!

Snel en netjes

Heel snel geregeld, bij locale notaris zou het 5 à 6 weken duren, zeiden ze. Via LexNext was het binnen 1,5 week netjes geregeld.

Prettig

Werd goed op de hoogte gehouden van de stand der zaken.

Snel en voortvarend

Hele snelle afhandeling, zeer tevreden.

!

Verklaring van Erfrecht (VvE) duurt langer dan verwacht, en moest zélf met gemeente bellen voor finale afgifte --> Volgens een eerste en snelle nette reactie van Notariële Diensten was men afhankelijk van de medewerking van de gemeente. De gemeente had inderdaad fouten gemaakt (in de overlijdensdatum) en moest in een papieren archief moest duiken. Echter, de gemeente had al een tijd een juiste reactie in een 'beveiligde omgeving' klaar staan waar ik Notariële Diensten op moest attenderen. Vereniging van Eigenaren (VVE) is niet ingelicht over wijziging eigenaarschap (naar 3 eigenaren (kinderen)). ---> Volgens een eerste en snelle en nette reactie van Notariële Diensten valt het inlichten van de VVE niet onder het opstellen van de VvE scheelt dit ook kosten voor de VvE. Ik ga dit opnemen met de VVE die beweert ingelicht te moeten worden, en dit overigens verbindt met kosten van wijziging van eigenaarschap (w.s. in de veronderstelling dat ieder woning een hypotheek heeft én de veronderstelling dat iedere geërfde woning verkocht wordt, beide is niet van toepassing in ons geval. Overigens gaat de belastingdienst óók van het laatste uit in de aangifte IB/PVV 2025 van de overledene, wat op papier een F-formulier is en online een verplicht veld 'Verkoopwaarde van de verkochte woning' bevat van een woning die niet verkocht is. Bij navraag bij Belastingtelefoon wordt aangegeven dat de taxatiewaarde op datum overlijden wordt bedoeld. Nog los van de verandering van erfbelasting in 2026 die niet van toepassing is maar waarin de taxatiewaarde ipv WOZ-waarde komt). Een VvE zit op het kritieke pad voor de financiële afhandeling van de erfenis. Zonder VvE zit alles op slot! Mijn aanbeveling is niet geheel negatief maar blijft NEE. Er valt nog e.e.a. te doen rond communicatie (o.a. verouderde prijs op website, geen voorbehoud bij en overschrijden van tijdslijnen op website, en nu blijkbaar inlichten van VVE (wat ook aan de VVE kan liggen), dit alles kom je spontaan tegen).

Bijna helemaal perfect

Via ABN Amro bij Notariële Diensten terecht gekomen. Tot aan de factuur ging alles snel en voorspoedig. Helaas werd bij de factuur de 10% korting van ABN Amro vergeten en toen dit eenmaal rechtgezet was en de juiste factuur werd toegestuurd ging de iDeal betaling blijkbaar niet goed in hun systeem. Inmiddels waren we op de kalender van 1 april naar 22 april gegaan. Verder dus prima en qua prijs denk ik één van de scherpste in de markt!?

• Gemak

Netjes afgehandeld en zeer vlot

Netjes afgehandeld en zeer vlot verlopen.

supersnel en correct

Aangenaam verrast door de hoge mate van geautomatiseerde afwikkeling. Eenvoudig en snel.

• Gemak

Zeer snelle en goede service, weinig doorlooptijd en goede communicatie over voortgang

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en accuraat

Het doorgeven van de benodigde informatie is goed geregeld en eenvoudig te volgen. Heel weinig werk en maximaal resultaat

• Gemak

Super makkelijk en met vertrouwen

Ik woon niet (meer) in Nederland en dus was het een enorme klus om als enig kind alles te regelen rondom het verlies van mijn moeder. Opeens had ik een verklaring van erfrecht nodig en in mijn online zoektocht kwam ik bij LexNext/Notariële Diensten terecht. Het was voor mij de beste oplossing. Er bleek ook nog eens een testament van decennia geleden te zijn waar niemand eerder vanaf wist en waar LexNext me ook ontzettend snel en duidelijk mee heeft geholpen. Alle communicatie was helder, snel en effectief. Ik raad deze dienst van harte aan.

• Gemak

Snelle service voor een goede prijs

Standaard verklaring van erfrecht ging prima. Toen er nog iets uit het verleden geregeld moest worden was het te specifiek en liep ik vast

Snel en goed service

Heel makkelijk om te doen, fijne begeleiding en snel geholpen

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl