Laden reviews...
2.145 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een soepele online ervaring met snelle verwerking en duidelijke updates. Ze waarderen de betaalbaarheid en eenvoudige stappen. De service wordt geprezen om betrouwbaarheid, communicatie en behulpzaam personeel.
Wij werden goed geholpen en werden op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aanvraag. Duidelijke richtlijnen wat wij moesten doen en doorgeven.
15 July 2026
Marianne
Capelle a/d IJssel
Via de uitvaartverzorger van mijn moeder kreeg ik jullie website verklaringvanerfrecht.nl door. Wat een verademing. Snel, duidelijk, geen gedoe en niet zo verschrikkelijk duur. Ik wist dat de afhandeling van hetgeen ik nodig had, niet moeilijk zou hoeven zijn, maar ik zag al op tegen het maken van een afspraak bij een notaris. Een vorige keer duurde het wel even voor er iemand tijd had en daarna duurde het weken voor ik uiteindelijk alle spullen had. Dus heerlijk dat het bij LexNext allemaal zo makkelijk en snel kon. Alles ging online, maar wel veilig. Als ik weer een notaris nodig heb, kijk ik eerst of jullie die dienst ook leveren!
15 July 2026
Jolanda
Arnhem
We werden per email goed op de hoogte gehouden van de voortgang en we hadden onverwacht snel de verklaring van erfrecht in de mailbox. Er werd helder gecommuniceerd.
Dynke de Boer
Noordwijkerhout
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u via e-mail goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang en dat de verklaring van erfrecht sneller dan verwacht in uw mailbox lag. Helder communiceren staat bij ons hoog in het vaandel.
Team LexNext
Het aanvragen, ontvangen van informatie en ontvangen van de documenten verliep eenvoudig en snel.
Margo Kirchner
Eindhoven
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat het gehele traject, van aanvraag tot het ontvangen van de documenten, eenvoudig en snel is verlopen.
Team LexNext
Het begon met de aanvraag van een Verklaring van Executele, al snel bleek een verklaring van erfrecht een betere keuze. Snel en vakkundig een aanpassing aanvraag volgde. Verder is alles vakkundig verlopen, ook vragen kunnen stellen via mail en telefoon, hier netjes antwoord gekregen op alle vragen. Zal zeker als ik weer een Notaris nodig heb LexNext/Notariële Diensten weer benaderen.
Hugo
Oegstgeest
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de omschakeling van de aanvraag snel en vakkundig is verlopen en dat u via mail en telefoon netjes antwoord heeft gekregen op al uw vragen. Fijn ook dat u aangeeft ons in de toekomst opnieuw te zullen benaderen.
Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen!
Snel. Goedkoop en vriendelijk
F. Etamadian
Hoofddorp
Bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat u de service als snel, voordelig en vriendelijk heeft ervaren.
Team LexNext
We vonden het wel spannend om alles online te doen. We zijn nog uit de tijd dat je iemand tegenover je hebt zitten. Gelukkig werd alles stap voor stap duidelijk uitgelegd . En het versturen van documenten ging ook goed. Voor ons was dit heel goed te doen
Marjolein
Terborg
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat, waarbij u aanvankelijk wat terughoudend was over het volledig online regelen van de verklaring van erfrecht, dit door de stapsgewijze uitleg en de duidelijke communicatie is weggenomen.
Team LexNext
Fijn contact en snel verwerkt.
Marja Verbruggen
Woerden
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u het contact als fijn heeft ervaren en dat de aanvraag snel is verwerkt.
Team LexNext
In de titel beschrijf ik eigenlijk al dat het ‘digitaal’ zakendoen, zeker in ons geval met meerdere erfgenamen welke verspreid over het land wonen, met hulp van IDIN snel en efficiënt kan worden gewerkt. Prima tevreden over hoe het traject van aanvragen verklaring van erfrecht is verlopen.
Rob
Harderwijk
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de volledig online werkwijze, ook met meerdere erfgenamen verspreid over het land, als snel en efficiënt is ervaren. Dat verificatie via iDIN zonder fysiek bezoek kan worden afgerond is precies het gemak dat onze digitale aanpak biedt, en dat tegen een scherp tarief.
Snel en gemakkelijk
M
Lochem
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de aanvraag als snel en gemakkelijk heeft ervaren.
Team LexNext
Lexnext notaris benaderd omdat ik al van drie notarissen had begrepen dat zij binnen 2-3 maanden geen tijd hadden! Bij de LexNext binnen 2 weken alles geregeld en tegen een scherpe prijs, echt een aanrader.
Dirk
Mook
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht binnen twee weken was afgehandeld, wij hanteren inderdaad geen wachttijden terwijl andere notarissen u maanden wachttijd voorspiegelden. Fijn ook dat u het tarief als scherp heeft ervaren en ons aanbeveelt.
Team LexNext
Ze reageerden heel snel en is allemaal supervlot geregeld.
Jacobine
Lunteren
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de communicatie snel verliep en dat de aanvraag voor de verklaring van erfrecht vlot is afgehandeld.
goedkoper en goed geholpen
Sjannie Weterings
Alphen
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling!
Team LexNext
Prima service, duidelijk en snel. Wel jammer dat dit nog steeds geld moet kosten.
Joke
Monnickendam
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de service als duidelijk en snel heeft ervaren. Gelukkig liggen onze tarieven voor een verklaring van erfrecht dus aanzienlijk lager dan die van een traditioneel notariskantoor, mede dankzij onze volledig online werkwijze.
Team LexNext
alles perfect geregeld, vooral de snelheid is heel erg fijn
Marianne
Rotterdam
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar snelle tevredenheid is verlopen.
Team LexNext
Prima service. Op emaol wordt snel en adequaat gereageerd. De mogelijkheid voor telefonisch contact zou nog een verbetering zijn.
Frank Levert
's-Gravenhage
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de service als prima heeft ervaren en dat er snel en adequaat op uw e-mails werd gereageerd. Wij zijn onder kantoortijden ook telefonisch bereikbaar.
Team LexNext
De dienst is netjes uitgevoerd en binnen korte tijd. Enige wat misging is dat ik al een verklaring had ingediend (digitaal) en vervolgens toch nog een ‘aanmaning’ kreeg dat ik dat nog moest doen. Gelukkig was dat ook snel opgelost.
Ingrid
Middelburg
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht netjes en binnen korte tijd is afgehandeld. Na controle bleek dat vanwege een storing met iDIN uw legalisatie in eerste instantie niet goed was doorgekomen. Gelukkig is het dossier alsnog in zeer korte tijd afgehandeld.
Team LexNext
Mijn aanvraag om een Verklaring van Erfrecht werd supersnel verwerkt. Het tarief dat door de Notariële Diensten voor deze verklaring gevraagd werd was bijna de helft van wat mijn lokale notaris hiervoor vraagt. Ik ben super tevreden over de geleverde service.
Harald
Elst
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de aanvraag supersnel is verwerkt en dat u het tarief als voordelig heeft ervaren ten opzichte van een lokale notaris.
Team LexNext
Ik werd via de mail geïnformeerd ivm de voort gang van mijn aanvraag en deze zijn prima afgerond.
Cor vd Linden
Amsterdam
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u via de mail goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang en dat de aanvraag naar tevredenheid is afgerond.
Team LexNext
Als contactpersoon na overlijden van mijn vader komt er veel op je af. Wij hadden een verklaring van Erfrecht nodig. Jullie hebben mij sturing en duidelijkheid gegeven. Wat moet/gaat/is er reeds gebeurd. Van alles werd ik op de hoogte gehouden waardoor het proces door kon gaan met succes. Bedankt daarvoor, Met vriendelijke groet Inge van Hoof-Besters
Inge
HELMOND
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u gedurende het gehele proces duidelijk bent geïnformeerd over de voortgang en de te nemen stappen. Wij proberen de aanvraag van een verklaring van erfrecht zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
Team LexNext
Makkelijk, duidelijk en snelle reactie. Betaling hoefde we pas te doen toen het concept klaar was.
Tanja
Eindhoven
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u het proces als makkelijk en duidelijk heeft ervaren en dat de snelle reacties naar wens waren.
Team LexNext
Aanvankelijk was het even zoeken naar de manier waarop de gevraagde informatie aangeleverd moest worden; deels ook omdat de procedure rond de aanvaarding van de nalatenschap al geregeld was. Ook was het aanvankelijk niet helemaal helder hoe gecommuniceerd kon worden. Nadat bovenstaande helder was geworden, is de afwikkeling bijzonder vlot en zonder problemen verlopen.
Jeannet Diteweg
Leiden
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de afwikkeling, nadat de communicatie eenmaal helder was, vlot en zonder problemen is verlopen. Het vragenformulier en informatie aan de start is erop ingericht dat er nog niet door erfgenamen is aanvaard. Zulke uitzonderingen kunnen wij ook altijd per chat of telefoon toelichten.
Team LexNext
Binnen 2 weken de verklaring van erfrecht binnen werken zeer snel en kundig.
Angelique
Herpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht binnen twee weken is afgehandeld en dat u de service als kundig heeft ervaren.
Team LexNext
Ik kan iedereen de Notariële Diensten aanbevelen. Binnen 3 weken de akte zonder problemen binnen. Alles eenvoudig online aan te vragen.
An
Bergen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht binnen drie weken zonder problemen is afgehandeld en dat u het online aanvragen als eenvoudig heeft ervaren. Fijn ook dat u ons aan iedereen aanbeveelt.
Goed en snel geregeld
N.v.t.
12 July 2026
Henk
Assen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de aanvraag als snel en gemakkelijk heeft ervaren.
Team LexNext
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek.
Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening.
www.lexnext.nl
www.vaarwel.nl