Alles is vlot en correct afgehandeld.
op een klein hikje na ging alles feilloos en zonder problemen
Ze zijn goedkoper dan een reguliere notaris E. Ze reageren ook veel sneller. Ik had de akte van erfrecht binnen een week.
Heel erg handig en super snel het document wat ik nodig had om de erfenis af te handelen. Alles online kunnen afhandelen en binnen een week de benodigde papieren via de mail ontvangen. Geen gedoe met een kantoor te moeten bezoeken en wachttijden. Goede prijs en korting via ABNAMRO.
Makkelijk te regelen via internet
Makkelijker kan bijna niet en voor een schappelijke prijs
Snelle afhandeling en een goeie prijs t.o.v.een fysieke notaris
Erg goed
Aanvraag verklaring van erfrecht was binnen 5 dagen geregeld. Daarnaast waren de kosten ca € 300,00 goedkoper t.o.v. de de gevestigde notariskantoren.
Prima online dienstverlening. Communicatie kan wat sneller. Als je vaak reminders blijft sturen hou je de snelheid erin. Totale doorlooptijd was ruim 5 weken
Duidelijke informatie op de website. Duidelijke vragenlijst voor de akte. Goede communicatie over wat te verwachten en wat te doen. Snelle afhandeling van de akte. We hadden ook niks bijzonders maar daarom fijn dat het snel kan en tegen een betere prijs.
Zo gemakkelijk om te doen en je hoeft niet naar een notaris toe
Er wordt goed, tijdig en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken die worden gemaakt worden keurig en tijdig nagekomen. Ook niet onbelangrijk, de prijs is meer dan concurrerend!
Wij hadden vrij eenvoudige afwikkeling. Testament aanwezig en twee erfgenamen. Geen probleem met aanvaarding. Enig minpuntje was een herhaalverzoek om kopie testament terwijl 1e verzoek hiervoor niet was ontvangen. Hierdoor had het proces nog sneller kunnen verlopen. Doorlooptijd nu 3 weken.
Het onderzoek van de gemeente zou 6 weken duren, maar duurde uiteindelijk anderhalve week langer. De nota viel €78,00 hoger uit dan ik had verwacht.
De website is zeer duidelijk en geeft voortdurend de juiste informatie en aanwijzingen. Op deze wijze is het verkrijgen van, in ons geval, een verklaring van erfrecht, zeer eenvoudig. Overigens zijn de kosten ook lager dan gemiddeld, alhoewel dat waarschijnlijk wel verschillend kan zijn naarmate de complexiteit van het gevraagde document. Voor de meer ambtelijke notarispraktijken is deze online-mogelijkheid wat ons betreft de duidelijkste en meest snelle wijze, zonder dat je verplicht een gang naar een notaris hoeft te gaan.
Alles werd goed en snel geregeld. Makkelijk dat de handtekening via i-DIN geregeld kan worden. Anders moet je allemaal persoonlijk naar een notaris, dus dat scheelt tijd en kosten Hadden tijdens het proces nog een vraag, deze werd telefonisch netjes beantwoord.
Erg fijn om op deze wijze met de notaris te werken. Duidelijk. Overzichtelijk en snel.
Vond het fijn, dat er over iedere gedane stap duidelijke communicatie was. Er direct actie werd ondernomen toen de gemeente traag was met het verstrekken van de gegevens. Dank u voor uw goede service.
Notaris nodig voor verklaring erfrecht t.b.v. bankafhandeljng rekening na overlijden. Snelle en duidelijke afhandeling, waarbij geweldig geïnformeerd over de genomen stappen en voortgang van het proces. Natuurlijk niet vergeten te vermelden dat het ook nog eens kostentechnisch een aanrader is.
Toen mijn moeder overleed ging ik op zoek naar “hoe krijg ik een verklaring van erfrecht”, zo kwam ik bij LexNext. Je wordt goed per mail begeleid doordat de stappen die je moet nemen helder uitgelegd worden en het digitale systeem fijn werkt, de kosten zijn helder inzichtelijk en uitlegbaar, plus ik had al na 8 dagen m’n Verklaring van Erfrecht - dat zelfs de bank zei “goh dat is snel, bij de meeste notarissen duurt het 6 tot 8 weken”. Al met al een prettige ervaring.
Stap-voor-stap word je begeleid door het proces. Heel goed te volgen. Mag wat mij betreft wel iets sneller gewerkt worden.
De eerste ervaring met online notariële diensten was erg goed. Je vraagt je vooraf af of alles zonder persoonlijk contact goed verloopt maar dat was het geval. Bij vragen was via de chat snel en duidelijk contact mogelijk. De "laagste prijsgarantie" werd ook netjes toegepast. Kortom: aan te bevelen om eenvoudige notariële producten op deze manier af te nemen.
De bevestigingmails en de opvolgingsactie zijn onduidelijk in het hoe waarom wanneer. Sommige zaken moesten dubbel, of zelfs vaker, met name het geven van bevestiging opdracht. En het gebruik van DigiID als ik al vele documenten heb gestuurd ervaar ik als onlogisch en onjuist.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Omdat de eerste versie van het testament dat u uploadde niet leesbaar was hebben wij u gevraagd deze nogmaals te uploaden. De informatie die wij vervolgens meestuurden, als bijlage, bij de keuze maken over het aanvaarden van de nalatenschap is zeer uitgebreid. Mogelijk heeft u deze niet of niet volledig gelezen? Dat zou ook uw tussentijds aangepaste keuze verklaren die u vervolgens weer moet bevestigen door een legalisatie uit te voeren. Wij bieden de mogelijkheid aan om dit via een kosteloze en digitale manier via iDIN uit te voeren, mogelijk bedoelt u dit? DigiD wordt namelijk niet gebruikt in onze dossiers. Mocht u op basis van bovenstaande info onze dienstverlening toch hoger waarderen, dan staat het u vrij dit aan te passen.! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
aanbevelen
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl