Snel, duidelijk en voordelig

Van begin tot eind een duidelijke stapsgewijze begeleiding om online de verklaring van erfrecht op te stellen. Snelle afhandeling, ook als er informatie van externe bronnen nodig is. Aanrader!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Wat een soepel proces, top.

Het gaat in mijn ogen om een redelijk eenvoudige vraag maar de achterliggende redenen zijn natuurlijk belangrijk. Dit gedigitaliseerde proces is erg prettig en gaat super fijn.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle, duidelijke en adequate afhandeling.

Snelle en duidelijke offerte via verklaringvanerfrecht.nl. Na opdrachtverstrekking een reeks van duidelijke vragen. Bij de beantwoording van de vragen steeds een nette ontvangstbevestiging. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. In twee weken tijd had ik mijn verklaring van erfrecht binnen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima diensten geleverd. Snel en accuraat gewerkt (kreeg zelfs op zaterdag een mail). Stavaza duidelijk verwoord in de mailwisseling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Erg betrouwbare, deskundige en accurate organisatie

Er werd snel en deskundig geanticipeerd op ingediende en ontbrekende stukken. Notariële diensten bereid de verklaring van Erfrecht compleet voor zodat de notaris deze kan ondertekenen. Dit gaat allemaal digitaal. Digitale kennis is naar mijn mening noodzakelijk. Vervolgens is de akte snel gepasseerd bij de notaris. Ze houden zich aan de afspraken waarbij zij een goede prijs-kwaliteitsverhouding hanteren. Echt een aanrader.

strak georganiseerde, snelle dienstverlening

De te nemen stappen zijn duidelijk, de informatie na het indienen van documenten is snel en ook weer duidelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De VVE is een officieel notarieel nederlands document, maar het kan niet gebruikt worden voor de verandering van de tenaamstelling bij het Kadaster. Het behoort in de VVE deze handeling,als dit alleen door een notaris verricht kan worden. Het is geen verplichting en daarom zijn alle statistieke verzamelgegevens in nederland een farce,want vele mensen zijn hiervan niet op de hoogte en de kosten zijn te bizare voor alleen het aan/doorgeven hiervan bij eenVVE. Kadaster kan gewoon via een IDIN het VVE opvragen bij de persoon die deze aanvraag verzoekt.

Verklaring van erfrecht

Had snel een verklaring van erfrecht nodig in verband met het verkopen van de woning en dat hebben ze netjes geregeld voor me

Heel tevreden

Mijn schoondochter heeft mij heel fijn geholpen , mijn digitale kennis schoot tekort. Al met al was het met een paar weken geregeld. Dus niet schrikken van alle handelingen die digitaal moeten gebeuren maar laat je ondersteunen door iemand met verstand van zaken. En niet onbelangrijk, ik was nu aanzienlijk minder geld kwijt dan wanneer ik het op kantoor bij de notaris zou hebben geregeld

• Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Zeer tevreden!

Voor een verklaring van erfrecht online alles ingevuld. Proces verloopt heel soepel. Binnen acht dagen de verklaring binnen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Snel en vakkundig

Elke stap wordt goed gecommuniceerd. Het is duidelijk wat wij moeten doen wat er door hun gedaan wordt. En ook wordt steeds aangegeven wanneer we een volgende stap kunnen verwachten. Alles zeer goed en snel in 4 werkdagen geregeld voor ongeveer de helft van de prijs tov een notariskantoor.

Goede duidelijke communicatie.

Alles wijst zich vanzelf.

Slim geautomatiseerd traject

Heldere uitleg, snelle (geautomatiseerde?) respons.

Supers

Alles zeer snel en goed verlopen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het was snel. Ik werd op De hoogte gehouden wat er allemaal gebeurde

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle service en goed bereikbaar

Goede website en er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan moet worden. Klein puntje.....de volgorde van de gestuurde mailtjes klopt niet altijd. Een volgende keer zou ik zeker jullie inschakelen.

Heel accuraat

Ik ben heel tevreden over de afhandeling en ook de snelheid van reageren.

Snel, goed, keurig

Het is merkwaardig dat de bank niet vertelt dat de afgeloste hypotheek nog uitgeschreven moet worden bij het kadaster. Fijn dat dit via deze digitale notaris snel en niet duur geregeld kon worden. Ook netjes dat ze uitgezocht hadden dat er meerdere hypotheken op het pand rusten (die tegen betaling ook uitgeschreven konden worden).

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Supersnel afgehandelde verklaring van erfrecht

Binnen 2weken de verklaring afgehandeld. Supersnel en zonder veel extra vragen voor ons, zonder extra kosten afgerond

Wat een geweldige service

Wat ik fijn vond is dat je van iedere stap op de hoogte werd gebracht. Bij de gewone notaris betaal je twee keer zoveel en je begrijpt niet waarvoor je betaald. Nu begreep ik waarvoor ik betaalde.

Duidelijke communicatie

Een goede, duidelijk communicatie, voor alle stappen/benodigde informatie die genomen moet worden. Snelle afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Extreem traag, de ergernis is het mogelijke voordeel absoluut niet waard

Dossiers worden mijns inziens niet op de voet opgevolgd. Als er ergens een complicatie optreedt gebeurt er niets, tenzij je er zelf met grote regelmaat achteraan zit. En dan nog kan een simpele benodigde handeling tot (minimaal) een week extra vertraging leiden. De bijbehorende ergenis, het extreem lage tempo en de eventuele gevolgschade wegen wat mij betreft absoluut niet op tegen de ogenschijnlijk gunstige tarieven.

Uitstekende service

Alles zaken die na een overlijden moeten worden afgewerkt worden uitstekend door hen afgewerkt. Je wordt steeds op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en zonder poespas en moeilijk gedoe

Na moeizame ervaring met een andere notaris die geen duidelijke antwoorden kon geven en wel de hoofdprijs vroeg, overgestapt naar Notariële Diensten. Zonder poespas, snel zaken geregeld. Bij onduidelijkheden kon ik telefonisch contact hebben waarbij ik duidelijke antwoorden kreeg, zonder gedoe of extra kosten. Erg tevreden :)

Super en snelle service

Na wat langdurige en soms onbeantwoorde aanvragen voor een verklaring van erfrecht bij andere notarissen, kreeg ik van een kennis het advies om DHZ notarissen te proberen. Ik werd even gebeld voor het adres van de juiste site en de rest wees zich vanzelf. Supersnelle en correcte communicatie: TOP!

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl