Snel, goed en voordelig!

Ze maken het echt waar. Heel transparant. Geen verrassingen. Ze houden je goed en snel op de hoogte van de voortgang. Je weet van tevoren wat het gaat kosten.

goed en snel af geadeld

Netjes en duidelijk op de hoogte gehouden via de mail. En ook telefonisch goed te woord gestaan.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles snel en correct geregeld

Ik vindt dat alles snel en correct is geregeld. Ook was het makkelijk online in te vullen. Dus naast een goede prijs vindt ik het gemak ook top.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Uitstekend. Communicatie is goed. D.w.z. Transparant, duidelijk en snel.

Communicatie is goed. D.w.z. Transparant, duidelijk en snel. Kosten zijn redelijk, zeker in vergelijking met andere notarissen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles zeer snel en degelijk geregeld

Heerlijk praktisch en toegankelijk

Onze ervaring is dat alles stap voor stap geregeld wordt met een goede uitleg. En alles digitaal. Heel handig als familie verder weg woont. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Uitstekende service

Per stap word je op de hoogte gehouden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Geweldige service in moeilijke periode

Na het overlijden van mijn moeder heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Notariële Diensten. Ik had nodig een Verklaring van Erfrecht . Van begin tot eind ben ik via de mail perfect op de hoogte gehouden van alle stappen. Daarbij was er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen voor eventuele vragen. Alles ging snel en de inhoud van de mails waren duidelijk en goed te begrijpen. Met recht 5 sterren !

Online alles ingevuld en binnen een paar dagen was het geregeld

Online alles ingevuld en binnen een paar dagen was het geregeld

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik kan t iedereen aanraden.

Snelle doorlooptijden, proces is helder. Waarom betalen voor een duur pand en op maat gemaakte aktes als er ook veel gestandaardiseerd kan worden. Dit is de toekomst!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De verklaring van erfrecht was eenvoudig en snel geregeld!

De procedure verliep voortvarend. Iedere stap ging vergezeld van een duidelijke toelichting.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima info over procedure, voortgang en afwikkeling

Eerste kennismaking met digitale notariele dienstverlening was even een stap. De kennismaking is goed verlopen en als het zo uitkomt voor herhaling vatbaar. Eén verbetersuggestie: vraag aan de aanvrager van doorhaling om - zo mogelijk natuurlijk - het meest recente reele of digitale adres van de hypotheekverstrekker aan te geven.

Zeer goed. Prima communicatie

Hebben een hypotheek laten doorhalen dit ging soepel, zonder probleem en met goede communicatie van elke stap. Top!

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

wilde dat het sneller ging

Vlot en probleemloos

We waren wel wat aarzelend maar het hele proces is uitstekend verlopen. Goede communicatie en afhandeling. We wisten niet dat dit bestond maar zijn er heel tevreden over.

alles zonder gezeur

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Uitstekende dienstverlening met persoonlijke touch

Uitstekende dienstverlening ten tijde van verdrietige periode. Empatisch, persoonlijk, altijd bereikbaar voor vragen en keurige afhandeling. Meedenkend!

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Goed, efficiënt.

Goede afhandeling, prima communicatie en een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Er is regelmatig gemaild met hoe de situatie stond, wat zeer duidelijk was en fijn zo op de hoogte te blijven.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Positieve ervaring met de verzorging van de aangifte erfbelasting

In een periode van rouw hebben we onze moeder en onszelf belastende bezoeken aan de notaris kunnen besparen door alle notariele zaken online/digitaal te laten verzorgen. Deskundige en transparante diensverlening waavan we zeker opnieuw gebruik willen maken.

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Snelle en adequate reacties en antwoorden op vragen van klanten

Snelle en adequate reacties op vragen van de klanten en familie en ook telefonisch bereikbaar voor informatie. Dat is prettig bij onduidelijkheid. Zeer tevreden over de afhandeling.

Vlot en netjes afgewerkt

Correcte afhandeling

Vlotte en adequate afhandeling

Opstelling van Verklaring van erfrecht is op een vlotte manier gedaan. Heldere communicatie en alles digitaal afgehandeld. Ook geen verborgen extra kosten. Zijn we erg tevreden mee.

Met recht fantastisch!

Prijsopgave heel duidelijk. Meenemen in alle stappen heel fijn. Snelle afwikkeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Doeltreffend, makkelijk en niet te duur

Dat een verklaring van erfrecht honderden euro's moet kosten is echt bijzonder. Notariële Diensten kan het ook verzorgen en hun prijsstelling is daarbij alleszins redelijk. Er is geen persoonlijk contact geweest, maar alles ging via mail en beveiligde omgevingen. En dat werkte prima!

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl