Laden reviews...
2.143 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een soepele online ervaring met snelle verwerking en duidelijke updates. Ze waarderen de betaalbaarheid en eenvoudige stappen. De service wordt geprezen om betrouwbaarheid, communicatie en behulpzaam personeel.
Hans
Eersel
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening.
Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen!
Team LexNext
Doordat de uitvaartmaatschappij de optie gaf om digitaal de verklaring van erfrecht aan te vragen ging ik er vanuit dat deze website betrouwbaar zou zijn. Alles is goed verlopen we zijn erg tevreden.
Annie
Wouw
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat u tevreden bent over de afhandeling van uw aanvraag voor het opstellen van de verklaring van erfrecht.
Simpel en snel geregeld
R C Haster
Bovenkarspel
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u het proces als eenvoudig en snel heeft ervaren.
Team LexNext
Precies waar ik naar zocht, niet te veel rompslomp. Alles op het gebied van erfrecht werd stap voor stap helder gecommuniceerd, en binnen een paar dagen was alles rond.
Thomas
Soest
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat het proces stap voor stap helder is gecommuniceerd en dat alles binnen een paar dagen was afgerond, dat is uitzonderlijk snel.
Team LexNext
Zeer betrouwbaar. Snelle afhandeling.
N.v.t.
Wilma
Tilburg
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de afhandeling als snel en betrouwbaar heeft ervaren.
Team LexNext
Alles afgehandeld voor 1/3 van de prijs van mijn eigen notaris.
Conny Katuin
Capelle aan den IJssel
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u onze dienstverlening als voordelig heeft ervaren ten opzichte van andere notarissen. De volledige online dienstverlening zorgt voor zeer gunstige tarieven.
Team LexNext
Alleen een Verklaring van Erfrecht nodig en deze binnen een week mogen ontvangen (de makelaar bij ons in de stad had pas na 2 maanden tijd en we moesten per se langskomen). Dit gaat heel makkelijk met ID via de bank en je krijgt een getekende verklaring door een echte notaris! Helemaal top!!!
Alies
Wageningen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u de verklaring van erfrecht binnen een week heeft ontvangen. Wij werken volledig online en zonder wachttijd, waardoor het proces zo snel en voordelig kan worden afgerond.
Team LexNext
Mijn ervaring is positief, ondanks dat alles online gaat. Vooraf duidelijke uitleg over wat je wanneer kan verwachten. Er is snel en goede informatie aangeleverd. Ten opzichte van een 'niet online' notaris is er geen risico en tegen een zeer redelijk tarief. Uiteindelijke document is geaccordeerd door een notaris. Alle voorbereidingen volledig geautomatiseerd. Als het gaat om een eenvoudige zaken zoals een Verklaring van Erfrecht zonder bijzonderheden dan is Notariele Diensten een goede keuze, zonder risico, binnen 3 weken, tegen een zeer redelijke prijs. Gewoon doen.
Jan Willem
Soest
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u aanvankelijk twijfels had over de online werkwijze, maar dat de ervaring positief is geweest. Fijn ook dat de vooraf gegeven uitleg over het proces en de voordelige tarieven naar verwachting waren. Ook bij complexere zaken kan de verklaring volledig online worden aangevraagd.
Team LexNext
De aanvraag ging makkelijk. Duidelijke communicatie
Simone
Dordrecht
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de aanvraag makkelijk verliep en de communicatie als duidelijk is ervaren.
Team LexNext
Zeer tevreden (zouden het wel vlugger willen maar ook jullie zijn afhankelijk van derden waar je geen grip op hebben hoe lang het zal duren)
Beschier
Rilland
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent. Het klopt dat wij bij de afhandeling van een verklaring van erfrecht soms afhankelijk zijn van bijvoorbeeld een gemeente, waardoor de doorlooptijd kan variëren.
Team LexNext
Vanaf de eerste aanvraag op dinsdag is de akte op vrijdag al gepasseerd!
Hanneke
Reusel
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Dat is inderdaad wel heel snel, mede dankzij uw snelle medewerking.
Team LexNext
Goede uitleg, vriendelijke mensen aan de telefoon, ook geduldig en snelle afhandeling.
J. Krijgsman
Maarssen
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Ook telefonisch zijn wij inderdaad bereikbaar en staan wij u graag geduldig te woord.
Team LexNext
Snelle terugkoppeling en afhandeling. Duidelijke vragen
Marijke
Middenbeemster
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de terugkoppeling en afhandeling snel zijn verlopen in uw dossier.
Team LexNext
Ik ben zeer ter vreden over de snelle en correcte afhandeling. Je word na elke stap in het proces goed op de hoogte gehouden over wat de volgende stap word en wat je wel of niet moet doen.
Corelle
Lichtenvoorde
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat de afhandeling snel en correct is verlopen en dat u het waardeerde bij elke stap in het proces duidelijk geïnformeerd te worden over wat er van u werd verwacht.
Team LexNext
Betreft het opstellen van de akte e.d. zijn we zeer correct te woord gestaan We willen jullie bedanken voor de goede afhandeling.
9 July 2026
Anja Hage-Giljam
ST ANNALAND
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te lezen dat u correct te woord bent gestaan en dat de afhandeling naar tevredenheid is verlopen. Wij hebben dit graag voor u gedaan.
Team LexNext
Zeer prettige ervaring ging snel duidelijk en overzichtelijk.
9 July 2026
C Tuijl
Den Haag
Bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat u de ervaring met ons als snel, duidelijk en overzichtelijk heeft ervaren.
Team LexNext
Ik ben prima geholpen toen ik in verband met het overlijden van mijn vader een Verklaring van Erfrecht nodig had. Makkelijk online aangevraagd en vervolgens wanneer men er om vroeg de benodigde gegevens geüpload of gemaild. Op basis van mijn ervaring zou ik LexNext zeker aanraden.
André
Liempde
Bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat u het aanvragen van de verklaring van erfrecht als eenvoudig heeft ervaren. Fijn ook dat u ons op basis van uw ervaring aan anderen aanbeveelt.
Team LexNext
Het proces van vraag naar antwoord en het afhandelen van mijn vraag is vlot verlopen. Ik kan het een ieder aanraden om met LexNext in zee te gaan.
Corina de Groot
ALKMAAR
Bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat het proces vlot is verlopen en dat u ons aan iedereen aanbeveelt.
Team LexNext
snel proces, en "to the point" communicatie
Tonny
Boxtel
Bedankt voor uw reactie! Goed om te lezen dat u ons proces als snel en de communicatie als to the point heeft ervaren.
Alles online, helemaal goed
Jan
Haarlem
Dank u wel voor uw review! Goed om te lezen dat u ons volledig online dienstverlening als positief heeft ervaren.
Team LexNext
Duidelijk, snel en efficiënt een VVE verkregen. Continu goede terugkoppeling van de status en wat de volgende stap was.
Rob
Veldhoven
Dank u wel voor uw review! Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht snel en efficiënt is afgehandeld en dat u continu op de hoogte bent gehouden van de status en de volgende stappen.
Team LexNext
Prima partij om ‘eenvoudige kwesties’ vlot af te wikkelen. Heldere uitleg, directe opvolging van iedere actie en erg korte doorlooptijden.
Peter
Oijen
Dank u wel voor uw review! Goed om te lezen dat u de uitleg als helder heeft ervaren. Wij proberen aanvragen altijd zo snel als mogelijk in behandeling te nemen, zodat de akte snel opgesteld kan worden.
Team LexNext
Goed, snel, en niet duur
Jeroen
Kiebert
Dank u wel voor uw review! Goed om te lezen dat u de snelheid en het voordelige tarief als positief heeft ervaren.
Team LexNext
De online procedure is gebruiksvriendelijk. Snelle reacties, efficiënt het bespaart fysiek bezoek aan de notaris. Stapsgewijze instructies. En scherp geprijsde afhandeling. Telefonisch bereikbaar. Ik ben zéér tevreden over de gang van zaken.
Sjoukje
Hurdegaryp
Dank u wel voor uw review! Fijn dat de stapsgewijze instructies, de snelle reacties en het voordelige tarief naar wens zijn geweest.
Team LexNext
Helder en transparant over de kosten. Het geheel is snel en efficiënt afgehandeld.
Marc
HOUTEN
Dank u wel voor uw review! Goed om te lezen dat de kosten als helder en transparant zijn ervaren , transparantie over onze tarieven vinden wij namelijk heel belangrijk.
Team LexNext
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek.
Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening.
www.lexnext.nl
www.vaarwel.nl