Heldere communicatie en hee snel geleverd
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel goede en snwlle communicatie. Voirspelbare kosten.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat we al genoeg aan ons hoofd hebben, is het fijn dat de verklaring die we nodig hadden eenvoudig te regelen was.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie en gemak van online gegevens verwerking zodat mijn verklaring snel geregeld was.
Goede service! Zeker een aanrader
Dank u wel voor uw beoordeling! Mocht u nog tips hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Dat alles makkelijk per mail gaat.. Heel goed geholpen.. Snel in behandeling genomen..en binnen een week afgerond..Top!
Online wordt het goed geregeld
Snel en professioneel geregeld. Erg tevreden over de service.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De notariële diensten via de digitale weg is zeer efficiënt, in begrijpelijke taal en snel. Bovendien zijn de kosten aanmerkelijk goedkoper. Ik ben zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling en eenvoudige werkwijze.
Mijn ervaring met Notariële Diensten is zeer goed. Stap voor stap doorloop je het proces. Het is eenvoudig en de communicatie verloopt zeer goed en vlot. En niet onbelangrijk: de prijs is aanzienlijk lager dan wanneer je dit bij een ‘fysiek’ notariskantoor laat doen.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle reactie en in een paar dagen alles geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie en alles snel geregeld. Ideaal om alles vanuit thuis te kunnen regelen
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlug, veilig en voordelig, dus.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles netjes en snel voor correcte prijs
Goede ervaring, vlot en snel afgehandeld Niet te moeilijk,ook voor minder ervaren mensen.
Originele beoordeling
Er is een resultaat gekomen waar we verder mee kunnen
Originele beoordeling
Na aanvankelijk wat strubbelingen is er toch een resultaat gekomen waar we verder mee kunnen
Door het digitale proces dat gebruikt wordt, goedkoper en sneller dan bij een reguliere notaris. Identificatie via IDIN werkt niet geheel vlekkeloos bij een persoon met Nederlandse nationaliteit, Nederlandse bankrekening en een buitenlands adres. Ik begrijp dat dit buiten de bevoegdheden van Notariële Diensten ligt.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het online aanvragen van een verklaring van erfrecht ging voor mij, mede door mijn vergevorderde leeftijd, nog wel eens fout. Jullie hadden echter alle geduld met mij en is alles binnen afzienbare tijd toch goed gekomen waarvoor mijn dank.
Vooral het verzamelen van historische informatie is even een klusje. Maar dan gaat het geautomatiseerde proces in een prettig tempo op het doel af.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik heb mijn notaris in Rijssen een offerte gevraagd en nooit gekregen. Toen de Notariële Diensten ingeschakeld en prima geholpen.
Originele beoordeling
Een verklaring van erfrecht aanvragen doe je niet voor de lol. Eerder heb ik dit via mijn eigen notaris gedaan: Dat was een black box (welke stappen, waarom), duurde lang en wat veel duurder. Hier ging het proces vlot, waren de mails to the point en duidelijk en hoefde ik me niet fysiek te komen identificeren. En kostte het 1/3 van wat mijn notaris rekende. Heel erg van deze tijd en efficient!
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn eerste ervaring met Notariële Diensten verliep online en beviel uitstekend. Snel,correct en duidelijke informatie/terugkoppelingen. En qua kosten(verklaring van erfrecht nodig) ook nog eens de goedkoopste En ondanks dat alle communicatie online verliep had ik wel een prettig gevoel bij de geboden service
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goede begeleiding snel ben er blij mee
Snelle en direct communicatie en opvolging met duidelijk vervolgstappen.
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het invullen van de benodigde gegevens werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden. Kreeg de benodigde informatie om de aanvraag voor de Verklaring van Erfrecht. De aanvraag werd vlot in behandeling genomen en afgehandeld met uiteindelijk de ontvangst van de Verklaring van Erfrecht.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl