Top geregeld!

Erg blij met de snelle en vakkundige behandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Er werd snel gehandeld en duidelijk gecommuciceerd

Mijn aanvraag voor een Verklaring Van Erfrecht is voorspoedig verlopen en naar wens verlopen.

Snel en makkelijk

Je hoeft niet te wachten tot dat er een notaris is die tijd voor je heeft. Je levert de gevraagde gegevens aan en binnen 1-2 weken heb je de benodigde documenten in huis. Bovendien scheelt het ook nog eens in de kosten. Zeker een aanrader dus !!

Klantvriendelijk

Service conform wens. Informatief degelijk en tijdig

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles snel en eenvoudig geregeld

De te zetten stappen waren erg duidelijk. Ik zag er van te voren erg tegenop maar het bleek heel eenvoudig. Na elke stap een duidelijke mail en uiteindelijk alles binnen een paar weken afgerond.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Wees vooraf transparanter over de kosten.

In de offerte werd mij voorgespiegeld dat de kosten rond 329eu zouden zijn en dat daar misschien nog wat extra kosten bij zouden komen voor bepaalde handelingen. De eindafrekening was echter bijna het dubbele, 622eu. Ik begrijp dat het per geval verschilt welke extra handelingen er moeten worden verricht maar ik was onaangenaam verrast door de eindafrekening.

uitstekende communicatie

van elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden.

Fantastische snelle service

Goede snelle service !

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De opdracht is redelijk snel afgehandeld

Via mail contact werden de stappen duidelijk doorlopen. Kwam er geen reactie van mijn kant dan werd er nog een mail verstuurd ter herinnering. Helaas kwam 75% van de mail in de ongewenste e-mail. Het was dus maar goed dat ik daar in keek omdat ik op zoek was naar een andere mail Ik denk dat dit vooral aan de provider ligt. Dit was wel vervelend De opdracht werd vrijwel meteen opgepakt Een notaris hier in de buurt die ongeveer het dubbele vraagt voor hetzelfde vertelde me dat het dan meestal maanden zou duren voordat de opdracht uitgevoerd zou worden; dat is dus nonsens. Puur om mij als cliënt te willen hebben Op de site staat iets van €350 voor verklaring van Erfrecht alleen kwam er nog een kleine €40 bij voor een beoordeling van een testament; die €40 vind ik wel ietwat misleidend, aangezien dat bij de aanvraag niet duidelijk werd aangegeven Bij de notaris hier in de buurt ben ik ongeveer €699 kwijt voor hetzelfde. Waarschijnlijk zullen er dan ook nog wel beoordelingskosten bij komen :-) De werkzaamheden stellen nauwelijks iets voor dus vul zelf maar on

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Dat je de gevraagde akte geheel digitaal op kunt vragen is wat mij betreft een geweldige ontwikkeling. Dat voorkomt onnodige vertraging en gereis.

snel en efficiënt geholpen

We hadden een verklaring van erfrecht nodig. Online konden we deze aanvragen. De site was duidelijk en we wisten goed welke documenten we moesten aanleveren. De verwerking ervan ging snel, professioneel en efficiënt. We werden dmv email goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Jammer dat de voortgang niet op de site te volgen was.

Super snel geregeld

Vanaf het aanvragen tot aan de verklaring van erfrecht is alles duidelijk en goed geregeld. Ik raad iedereen dit aan.

Snel geregeld

Super snel verklaring van erfrecht geregeld. En niet duur. Volgende keer weer deze notaris

Probleemloos

Prima online geregeld, werd goed op de hoogte gehouden, hele proces kon via mijn telefoon.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Helder duidelijk goed en snel.

Prima communicatie, werd bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de Voortgang.

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening

duidelijk en prettig

zie boven

Snel en communicatief helder

Snelle afhandeling en goede communicatie. Dus prima te doen online .

Eerste hulp en dienstverlening

Ik had verklaringen van erfrecht nodig voor de nalatenschap van mijn ouders. Daar zat meer werk in dan ik van te voren gedacht gehad, maar ik ben erg goed voorgelicht en geholpen en het is prima voor elkaar gekomen. Mijn vader is al 7 jaar terug, maar de bank had nooit iets opgevraagd, dus nooit iets gekregen. Bij het overlijden van mijn moeder werd plotseling allerlei zaken gevraagd plus de rekeningen werden geblokkeerd. De belasting aangifte van mijn moeder moest wel nog in orde gemaakt worden en dat zonder toegang tot de basis van mijn gegevens, de rekeningen. Zelfs de bank jaar overzichten had ik nog niet gedownload, dus dat werd wel erg moeilijk. Uit eindelijk bij de belastingdienst uitstel gevraagd. De notariele diensten hebben veel werk moeten verzetten, maar alles is voor elkaar gekomen met uitleg van het hoe en waarom en nu kan ik gelukkig verder. Veel dank voor deze mensen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Goed gestroomlijnd

Goed gestroomlijnd. Met name identificatie met iDIN is handig en modern. Geen gedoe met langs een notariskantoor of gemeente moeten.

Aanvraag ging niet vlekkeloos

Meerdere malen geprobeert om meer dan 1 erfnaam toe te voegen. Echter was dit niet mogelijk via de site. Waardoor alles vertraging opliep. Mijn broer die woonzaam is in het buitenland kon enkel zijn adres invoeren (straatnaam) Er werd niet gevraagd naar stad en land. Waardoor er weer vertraging opliep

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

conform afspraak en redelijke prijs

doordat contact gemeente met notariële diensten vertraagd was duurde het proces lang

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel afgehandeld, goede informatievoorziening.

Snelle afhandeling, duidelijke en volledige informatievoorziening.

Uitstekend geregeld

Snelle reactie en via de mail alles goed uitgelegd. De Akte van Erfrecht was binnen drie weken geregeld. Ik was zeer tevreden.

Snelle en professionele dienstverlening

Gegevens aangeleverd en verder werd alles keurig verzorgd. Duidelijke procedure en constante updates over de aanvraag. Prima.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl