alles top geregeld en netjes behandeld. prijs is ook goed, in vergelijk met andere
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hele duidelijke instructies en nagekomen beloftes!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u al onze documenten en instructies als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor mijn klanten is dit de ideale manier van aanvragen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening zo kunt waarderen en daarom al vaker een aanvraag heeft gedaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en eenvoudige manier om verklaring van erfrecht te krijgen zonder naar de notaris toe te moeten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij u het snel en eenvoudig vond om de verklaring van erfrecht te krijgen. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring met notariële diensten is heel positief. Alles verliep heel vlot en zonder problemen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ze helpen je goed en het is sneller dan bij de notaris in de buurt daar duurt het 2 tot 6 weken.en hier is het binnen 2 weken ...ik raad het ook iedereen aan .
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u ons aanraad bij andere. Wij doen ons best om iedere aanvraag zo snel als mogelijk af te ronden, omdat wij begrijpen dat erfgenamen niet onnodig willen wachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gelukkig werd ik door de uitvaartverzorgster gewezen op de mogelijkheid om gebruik te maken van notariële diensten. Alles ging vlot, eenvoudig en soepel. Geen onnodige vrije dagen opnemen om naar de notaris te gaan voor een intake en vervolgens weer voor het ophalen van het resultaat. In het geval van een verklaring van erfrecht is dit voor mij een prima alternatief
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening. Wij werken volledig digitaal en daarom is het niet nodig om bijvoorbeeld vrij te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In het verleden goede ervaring gehad met opstellen van Statuten voor de vereniging. Daarom nu gevraagd om erfrechtverklaring op te maken. Ook nu weer is dat heel prettig afgewerkt. Zojuist heb ik een opdracht gegeven om de Aangifte Erfrechtbelasting op te maken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u een vertrouwd gevoel heeft gekregen van onze dienstverlening! Bedankt voor het vertrouwen om ook de aangifte Erfbelasting voor u te mogen verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij moesten een verklaring van erfrecht hebben, maar omdat mijn broer in Duitsland woont, was dit wel een dingetje. Notariële diensten hebben dit super opgelost, zodat de verklaring snel geleverd kon worden. Zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Bij ons is het inderdaad geen probleem als een erfgenaam in het buitenland woont. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden om online te legaliseren. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 2 weken was alles geregeld. Top!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat de verklaring van erfrecht snel en eenvoudig te regelen vond. Wij werken inderdaad volledig online en daardoor is het niet nodig om langs te gaan bij een kantoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Online Notaris is echt goed gegaan. Alles verliep vlot. En fijn dat T ook duidelijk was welke stappen er elke keer ondernomen zouden worden.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u alles duidelijk vond en daardoor wist wat er van u werd verwacht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag, die zeer eenvoudig in te vullen is, van de verklaring van liep en het verdere traject verliep zeer vlot, maar is vooral zorgvuldig afgehandeld door www.notariëlediensten.nl.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u het gemakkelijk vond om de aanvraag in te vullen en dat u onze dienstverlening als zorgvuldig, accuraat en eenvoudig heet ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
er kwamen extra kosten bij die ik eigenlijk niet had verwacht. er moest een nabestaandenonderzoek gedaan worden. toen ik belde kreeg ik duidelijke informatie hierover. ik werd heel persoonlijk behandeld.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Vaak kunnen wij alle informatie halen uit de digitale gegevens, maar soms is het nodig om de gemeente aan te schrijven. Fijn dat wij dit u hebben kunnen uitleggen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goede service
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alkes prima verlopen en mn benodigde stukken snel geregeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij doen ons best om de documenten begrijpelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Fijn dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima service, goede opvolging en duidelijke communicatie. Het gevraagde juridische document werd conform de planning opgeleverd.
Originele beoordeling
Prima service, goede opvolging en duidelijke communicatie. Als niet alle mails alleen naar mij als intermediair waren gestuurd, had ik een tien gegeven.
Eerste aanvraag was Verklaring van Executele. Door meerdere erfgenamen moest dat een Verklaring van Erfrecht worden. Hierdoor proces opnieuw doorlopen, wat mijns inziens onzinnig is. Door de vraag te stellen doorgaan met Verklaring van Erfrecht zou het al voldoende moeten zijn. Dat de tarieven dan anders zijn, het zij zo.
Hartelijk dank voor uw review! Als er erfgenamen bij naam zijn genoemd, dan bieden wij het inderdaad aan om een verklaring van erfrecht op te stellen. Ik begrijp dat u denkt dat het hiermee is geregeld, maar wij moeten hen wel aanschrijven. Iedere erfgenaam moet namelijk zelf doorgeven of hij/zij de erfenis wil aanvaarden. Dit mag een andere niet voor hem/haar doen. Gelukkig kan dit allemaal online waardoor dit snel kan gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een erfrecht verklaring nodig. Nadat ik de gegevens ingevoerd had kwam er een snelle reactie met telkens een duidelijke vervolgende stap. Alles was goed gedocumenteerd en goed beschreven. De prijs was alleszins redelijk. Liefst moet wel een beetje met een computer kunnen omgaan, omdat om stappen te versnellen alles digitaal afgehandeld word. Papieren communicatie kan trouwens ook, maar daar heb ik geen ervaring mee.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u alle verwachtte stappen duidlelijk vond. Wij versturen inderdaad alles online, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om documenten uit te printen en bij bijvoorbeeld een gemeentehuis te tekenen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer snel de akte geregeld. Contact verliep via e-mail.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij versturen inderdaad alles per email, maar het is ook altijd mogelijk om met ons telefonisch contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring was goed
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u een goede ervaring heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles keurig geregeld. Van elke stap een terugkoppeling. Ik heb alleen positieve ervaring.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat wij u goed en snel hebben kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat we duidelijk zijn in de stappen die er worden verwacht. Fijn dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De interactie tussen Notariële Diensten en mij was direct, per ommegaande en adequaat. Ik kan geen spoor van kritiek leveren!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat wij u snel en efficiënt hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles keurig tot in de puntjes geregeld. Van elke stap een terugkoppeling tot aan het passeren.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren. Wij willen dat alles duidelijk is en daarom geven wij aan wat iedereen kan verwachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
dienstverlening is duidelijk en zonder omhaal.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl