Makkelijke online hulp

Duidelijke afspraken over het erfrecht. Hulp bij opvragen en beoordelen van het testament. Uiteindelijk de Verklaring van erfrecht snel ontvangen.

Zeer tevreden!!

Na het overlijden van mijn vader moest er veel geregeld worden, en dat zijn zeker niet de fijnste taken om te vervullen. Sommige dingen zijn dan onvindbaar, maar wel vaak noodzakelijk. In heb dus online Notaris benaderd voor hulp met eea. En ik kan oprecht niet anders zeggen dan dat ik het een heel prettige ervaring heb gevonden. Sommige dingen kostten wat tijd (en uiteraard geld), maar alles is netjes en zo snel als mogelijk afgerond. Ik raad dit zeer zeker aan, en overweeg er ook eventuele belastingaangiften daar te laten doen.....

Duidelijk, overzichtelijk, snel

Hele goede service gehad. Duidelijke uitleg. Snel antwoord op vragen ook telefonisch. Prettige ervaring.

Goed en vakkundig geholpen

Inhoudelijk 5 sterren. Een paar keer reminder moeten sturen over gebrek aan voortgang. Einde jaar speelt hier natuurlijk wel een beetje mee. Toen het eenmaal weer liep, ging het vlot.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima ervaring. Het is heerlijk dat je het allemaal online thuis kan regelen.

Prima ervaring. Het is heerlijk dat je het allemaal online thuis kan regelen. Soms was de instructie wat verwarrend, maar nooit dat je echt vastloopt. Komt ook omdat je als 'amateur' niet geheel thuis bent in de notariële termen en werkwijzen. Het duurde wat langer dan gehoopt, maar gezien de periode met alle feestdagen mag ik zeker niet klagen. Alles ging toch gestaag door.

Snel, duidelijk

Bij mijn lokale notaris moest ik 2 maanden wachten op een afspraak. Bij Notariële Diensten heb ik mijn verklaring binnen een maand in mijn mailbox.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heldere communicatie en uitstekende procesvoering

Ondanks dat het pad naar de verklaring van erfrecht van onze moeder een tikje ongebruikelijk was, was het voor ons elk moment van het proces duidelijk waar we stonden. De uitzonderlijk heldere communicatie zorgde ervoor dat we precies snapten wat er aan de hand was en hoe aan een oplossing werd gewerkt. Elke stap werd aangekondigd en ging vergezeld van een goede uitleg. Het voelde als zeer persoonlijke dienstverlening, terwijl het volledig online plaatsvond.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De digitalisering van uw notariele service is goed, overzichtelijk en betrouwbaar.

Snel geregeld

We hebben online heel makkelijk en snel alles geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het duurde even maar alles is correct verlopen

Het hele proces heeft zich middels de digitale weg afgewikkeld. Geen gezicht erbij. Alles kwam profesioneel over. Vandaar dat ik in vertrouwen de verschillende stukken aan u toevertrouwde.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en goed geregeld en niet te duur!

Tijdens mijn verdrietige periode toch àlles goed geregeld!

Snelle service.

In der communicatie een pijnlijk foutje gemaakt, maar dat werd direct excuses voor gemaakt. Dat was heel correct.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles top snel en goed geregeld

• Communicatie N.v.t.

Snel, duidelijk en goed

Goed bereikbaar voor vragen. Snelle verwerking van aangeleverde formulieren. Blij dat het zo allemaal geregeld kon worden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles werd zeer gemakkelijk en vlot geregeld.

Mijn ervaring heb ik al aangegeven in de zin hierboven.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle uitvoering, goede communicate.

Snelle uitvoering, goede communicatie.

Duidelijke communicatie en snel

*Perfecte afhandeling van de akte van erfrecht. Duidelijke communicatie, snel geregeld en tegen lage kosten. Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van deze organisatie.*

Makkelijk en snel

Goede communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Er wordt duidelijk uitgelegd wat van jou wordt verwacht, maar ook wat je van hen mag verwachten. Heldere informatie over de kosten. De aanvraag is eenvoudig te doen met duidelijke verwijzingen naar formulieren en toelichtingen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles is simpel, duidelijk en ze nemen gewoon de telefoon op.

Ik had een verklaring van erfrecht nodig en het geërfde huis moest in het kadaster op naam van de erfgenamen komen. Was zo geregeld, binnen twee weken wel denk ik. Ik had hier en daar een vraag en dan belde ik even. Er werd altijd meteen ogenomen en degene die aan de lij was kon de vragen goed beantwoorden. Echt een aanrader voor dit soort zaken!

Snelle goed afwikkeling

Zeer makkelijk om alles digitaal aan te leveren Goede duidelijke communicatie. En dat voor een nette prijs.

snel en gemakkelijk

snel en gemakkelijk

Was duidelijk

Als handig ervaren

Snel en eenvoudig

Gewoon goed, alles on line geregeld tegen een prima prijs. Duidelijke communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De levering van Verklaring van Erfrecht was Perfect!

Het was zeer makkelijk om alles online aan te leveren en de opdracht was snel uitgevoerd voor een redelijke prijs. Met vriendelijke groet,

Ging snel

Ik heb het online gedaan met een buurman die er verstand van heeft. Ging best vlot. Dank daar voor.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl