Snel, goed en professioneel geregeld.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u snel, goed en professioneel bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb toch wel een paar opmerkingen. Het verzoek om de aanvraag te ondertekenen, bleek ook naar mijn dochter te zijn verzonden, helaas was ik daar niet van op de hoogte, en moest haar hier later op wijzen. Het was fijn geweest als mij dit eerder verteld was zodat ik haar hiervan op de hoogte kon stellen. Dit heeft voor vertraging gezorgd. Verder bleek in de email van de notaris de naam van mijn vrouw nog gelinkt aan een vorig huwelijk uit de jaren negentig. Erg slordig.
Hartelijk dank voor uw review! Wij moeten elke erfgenaam aanschrijven en daarom worden deze gegevens ook gevraagd bij de intake. Wij sturen ook in onze emails dat we alle erfgenamen hebben aangeschreven. Vervelend dat dit niet zo bij u is overgekomen. Er bleek inderdaad sprake van een verkeerde koppeling in het systeem van de notaris. Dit wordt opgelost door de ICT-afdeling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het ging allemaal supersnel en netjes. Je werd goed stap voor stap op de hoogte gehouden dus helemaal goed!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Wij zijn blij dat u de verklaring van erfrecht supersnel heeft ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er wordt een goede uitleg gegeven. Als je computer vaardigheid niet toereikend is wordt er meegedacht.
Hartelijk dank voor uw review! Wij proberen altijd mee te denken zodat het voor iedere erfgenaam mogelijk is om digitaal te legaliseren. Wij zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als snel, eenvoudig en goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie via de mail ging vlot en alles was duidelijk voor ons. In een tijd waarin veel op je afkomt is het prettig om het allemaal op deze manier af te handelen en niet afhankelijk te zijn van notariskantoren die pas over een paar maanden tijd hebben.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u snel en deskundig bent geholpen door onze dienstverlening. Wij proberen de aanvragen zo snel als mogelijk te verwerken waardoor de akte snel kan worden opgesteld. Het is bij ons daarom niet nodig om maanden te wachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk en snel, goede communicatie
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en snel
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was soms ingewikkelder dan verwacht maar het resultaat was goed.
Hartelijk dank voor uw review! We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Fijn dat u tevreden bent met de verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik vind het fijn dat het toch snel afgerond is. Ga zo door
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de akte snel heeft ontvangen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel tevreden over de goede en snelle afhandeling.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Kreeg snel antwoord op mijn vragen en de kwaliteit van dienstverlening is goed.
Notariële Diensten legt op hun website duidelijk uit wat je van ze kan verwachten. De formulieren die je moet invullen hebben genoeg uitleg, zodat je weet wat je waar moet invullen. De communicatie tijdens het proces is goed: vaak genoeg updates en een duidelijk verhaal. Hiermee kon ik ik relatief korte tijd alles regelen voor de verklaringen van erfrecht die ik nodig had.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u alle documenten duidelijk vond en daardoor wist wat er verwacht werd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Komt afspraken na. Binnen 2 weken geregeld. (Verklaring van erfrecht)
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als snel en betrouwbaar heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik werd correct geholpen , kreeg steeds mailtjes over de voortgang en antwoord op mijn vragen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u goed bent geholpen en dat het duidelijk was wat er van u werd verwacht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Met wat zelfwerkzaamheid en de automatisering is de prijs ook dik in orde !
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u onze automatisering zo kunt waarderen. Hierdoor is het mogelijk om de akte snel en tegen een gunstig tarief op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer snelle reactie, vlotte en duidelijke begeleiding
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn dat u onze dienstverlening als super heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze online notarisdienst is er niet voor de klanten maar voor de winstmaximalisatie. Het is geldklopperij. Je wordt slecht te woord gestaan en behandeld als een nummer. Ook worden er fouten gemaakt in de contract afspraken. Er is dus geen sprake van klantgerichtheid en innovatie, maar van snel geld verdienen met een minimum aan klantencontact en weinig empathie. Zeker in het geval van een Verklaring van Erfrecht verwacht je invoelend vermogen, vriendelijkheid en meedenken met de klant. Mijn tip zou zijn om het team op communicatiecursus te laten gaan m.b.t. klantenservice en omgaan met nabestaanden.
Het was even wennen dat alles digitaal gaat maar het proces is goed ingericht en de borging is met iDIN gedaan. Dat zit dus degelijk in elkaar. De afspraken en toezeggingen worden keurig nagekomen en de kosten zijn beduidend lager dan een notariskantoor waar je langs moet. Hierdoor kost het voor jezelf nauwelijk tijd.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij werken inderdaad met IDIN waardoor legaliseren gemakkelijk is en digitaal kan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had er nog geen ervaring mee maar het bleek super handig te zijn.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als super handig heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij de online notaris moet je vooral zelf veel doen en aanleveren. Extra’s -dingen die je zelf kunt maar de ON ook kan doen- worden doorberekend. Op zich snap ik dat, maar voor een volkomen leek op het notarieel gebied si het soms lastig. Je wordt wel goed op de hoogte gehouden van de stappen. Vragen worden -soms met enige vertraging- beantwoordt. Al met al kom je tot het gewenste resultaat, maar ik heb mij gedurende het proces toch wel meer dan eens afgevraagd of ik niet naar een ‘gewone’ notaris had moeten gaan. Aan de andere kant: het scheelt behoorlijk wat geld en daarom kan ik het best aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij hanteren inderdaad een basisprijs, maar alle kosten voor de werkzaamheden benoemen wij op de website. Wij vinden transparantie hierover namelijk heel belangrijk. Er is bijvoorbeeld niet altijd een testament, maar als dit er wel is zullen wij dit beoordelen. Wij proberen de stappen ook duidelijk en zo gemakkelijk mogelijk te omschrijven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte afhandeling. Alles goed duidelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de aanvraag als gemakkelijk heeft ervaren en dat alles voor u duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima!
Hartelijk dank voor uw review! Wij doen ons best om de verklaring van erfrecht zo snel als mogelijk op te stellen. Soms moet er iets meer onderzoek gedaan worden, maar ik zie dat wij de akte alsnog binnen een aantal weken hebben kunnen opstellen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijne communicatie, goede afhandeling en prijs-kwaliteit uitstekend.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u de communicatie als fijn heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
alles top geregeld en netjes behandeld. prijs is ook goed, in vergelijk met andere
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl