De aanvraag ging erg gemakkelijk via hun website. De verklaring was vlot geregeld.
Ik was op zoek naar een notaris die voor mij een verklaring van erfrecht kon opmaken. Het verschil met een fysieke notaris en is groot en dit deed mij besluiten het online aan te vragen. Het ging gemakkelijk en snel!
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Na doorgeven van de benodigde gegevens was het allemaal snel geregeld. Alles goed en voor een mooi bedrag.
Perfect geholpen met verklaring van erfrecht na het overlijden van mijn moeder. In deze moeilijke tijd is dat heel erg welkom!
Goeie ervaring gehad met het opvragen van verklaring van erfrecht. Proces was duidelijk en snel en werd goed gecommuniceerd.
Duidelijk en eenvoudig te volgen online proces. 4 werkdagen tussen geven van de opdracht en het passeren van de akte. Echte een aanrader!
Het in dit geval digitale proces van communiceren en documenteren werd zeer vlot uitgevoerd en naar tevredenheid. Bij 1 vraagprijzen werd telefonisch contact opgenomen en daarna goed verwerkt.
Informerend naar de gangbare prijzen voor een verklaring van erfrecht schrok ik. Tot ik bij notariële diensten kwam. Ik had hier eerder ervaring mee. Opnieuw hebben ze mij niet teleurgesteld. Alles is vlot afgehandeld. Duidelijke communicatie en tegen een acceptabele prijs. Aan te bevelen.
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig en met drie broers in diverse plaatsen is het dan best lastig om een datum en plaats te vinden om dat te regelen. Gelukkig kan het hier online met behulp van Idin. Via de site is de aanvraag makkelijk en snel. Daarna word je in het proces steeds goed op de hoogte gehouden. Het totale proces was ook met 2-3 weken afgerond. Al met al zeer tevreden
Terwijl in het testament letterlijk stond dat ik de enige erfgenaam was, is er toch een poging gewaagd om mij meerdere erfgenamen door te laten geven. Op die manier zou de verklaring van erfrecht duurder zijn geweest voor mij. Voor mijn gevoel is dit bewust gebeurd. Hoe dom kun je zijn, als er in het testament letterlijk staat dat er maar 1 erfgenaam is en ook wie dat is, om dan toch nog te vragen naar de gegevens van de andere erfgenamen. Daar heb je geen notaris voor mogelijk. Ik weet 100% zeker dat er mensen in mijn positie waren geweest die daar ingetrapt zouden zijn. Ook geen enkele vorm van excuses.
Op een vlotte correcte manier een verklaring van erfrecht verkregen. En ook nog voordelig geprijsd.
Ik ben zeer tevreden over deze online notaris. De afhandeling verliep snel en efficiënt, zonder onnodige vertragingen. Daarnaast was de service meer dan goed: duidelijk, professioneel en klantgericht. Wat ook prettig is, is dat de prijs voordeliger is dan bij veel traditionele notarissen. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle notariële dienstverlening.
Kundig en snel geholpen. Aan het begin van het proces werd er wel een vergissing gemaakt bij het beoordelen van wat stukken door een jurist maar dit kon op tijd worden rechtgezet. Uiteindelijk de akte die ik nodig had helemaal in orde ontvangen.
De dienstverlening verliep stroef. Gezegd moet worden dat een vuiltje uit het verleden moest worden weggewerkt, maar waar de één vertelde dat dit geen oponthoud zou veroorzaken sprak de ander dat tegen. Vervolgens kon een verklaring niet worden afgegeven omdat hij eerst in het kadaster moest worden ingeschreven, terwijl dat niet kan zonder eerst de verklaring af te geven.... Verliep allemaal moeizaam en voornamelijk via internet en e-mails.
Zeer positief. Snelle reactie en afwikkeling van alles.
De website loopt je stap voor stap door het proces. Duidelijke instructies en heldere uitleg. En het ging ook heel vlot allemaal.
Werken alles perfect af.
We hadden geen ingewikkeld erfrecht, extra fijn dat het zo snel en goed geregeld kon worden. Reguliere notaris zou bijna 3x zo duur en maar liefst 4x zo langzaam zijn. Je wordt voortdurend goed op de hoogte gehouden, proces wijst zichzelf. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Echt een aanrader!
Benodigde stukken waren online goed aan te leveren. Het was me niet altijd duidelijk wat er precies van ons verwacht werd en de toon van de herrinneringsmail vond ik wat dwingend. Misschien zou in die herrinneringsmail meer verduidelijkt kunnen worden wat er bedoeld wordt. Verder werd alles prima afgehandeld. Al blijf ik de prijzen van notarissen buitensporig vinden, zelfs online.
Op een eenvoudige snelle wijze de juiste papieren en duidelijke relevante informatie!
Makkelijk, snel en online geregeld. Prima communicatie via mail. Snel geregeld.
nvt
Geen onnodige vertragingen
Snelle, effectieve en duidelijke processen, maar niet bijzonder snel in het beantwoorden van emails
Doordat de lokale notarissen erg vol zaten heb ik voor het eerst deze online dienstverlening geprobeerd. Dat is mij goed bevallen. Binnen 2,5 week heb ik mijn verklaring van erfrecht ontvangen. Dat is snel. Wat mogelijk heeft meegespeeld is dat mijn situatie overzichtelijk is. Of dergelijke snelle afhandeling in iedere situatie mogelijk is kan ik niet beoordelen. Ik vond de communicatie duidelijk. Upload mogelijkheden prima. De terugkoppeling over de stappen die in het proces worden genomen goed te begrijpen. Ik kan deze dienst iedereen aanraden.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl