Keurig afgehandeld
Alles verliep zoals ik hoopte. Snel en duidelijk. Bij vragen kon ik bellen. Gedaan en snel geholpen.
Accurate, snelle, correcte behandeling. Hartelijk dank!
De aangevraagde Verklaring van Erfrecht is door ND keurig en snel afgehandeld, tot volle tevredenheid.
Duidelijke instructies en snelle afhandeling.
Erg goed, duidelijke tekst en vragen, erg snel, veel goedkoper dan een plaatselijke notaris
Vanaf het begin was alles duidelijk en overzichtelijk, kosten, acties, opvolging, . Ook daarna werd dit patron voortgezet, waardoor wij snel en goed geholpen zijn .
Uitstekend, snel mail verkeer, goede uitleg. Met alles ben ik tevreden.
Heldere en snelle communicatie via de mail. Prima ervaring.
Alles netjes per mail ontvangen en in duidelijke taal. Geen gedoe met juridische termen. Goed op de hoogte gehouden van lopende zaken en de voortgang hierin.
De ABN*AMRO Bank heeft mij geadviseerd om met u in zee te gaan voor een verklaring van erfrecht. "Mijn Notaris" had mij een voorstel gedaan voor een prijs ver boven de Uwe. Er was reeds een testament en een samenlevingsovereenkomst, echter dat volstond niet voor de bank. Maar ik wilde er zo min mogelijk geld aan kwijt. Dat lukte via Notariële Diensten. Snelheid en kwaliteit van werken van deze diensten waren uitstekend. Waarvoor alsnog mijn dank. U bent voor mij aanbevelingswaardig, hetgeen ik ook zal doen wanneer het op mijn pad komt. Succes verder. Mvg. Krijn de Jong.
Snelle opvolging en duidelijke instructies.
Heldere communicatie, efficiënte en snelle dienstverlening, goede prijs.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn dat u de dienstverlening als snel en efficiënt heeft ervaren. En dat alles tegen een goede prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Meerdere verklaringen hebben ze voor ons verzorgd. Blij met deze dienst. Je blijft zelf in controle, dat is fijn. Communicatie en wat er voor informatie nodig is, is helder.
Bedankt voor uw hele mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als snel, correct en betrouwbaar waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Snel en goed geholpen
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat we u zeer goed en snel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het bekijken van de diensten, waarbij de dienst die ik nodig had er één van was, de duidelijke aanmeldingsprocedure doorlopen. Daarna startte een snelle en soepele behandeling met perfecte communicatie. Het resultaat wordt digitaal aangeleverd en dat is in deze tijd ook zoals het moet. Het document kan beveiligd gedownload worden.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! U geeft heel mooi weer hoe het proces tot het verkrijgen van een verklaring van erfrecht verloopt via ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles digitaal perfect
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat alles digitaal perfect is verlopen, en dat u het ideaal vond dat u niet langs een kantoor hoefde. Wel zo makkelijk! Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prettig contact.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn om te lezen dat u het contact met ons prettig vindt, en dat u goed op de hoogte bent gehouden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb een verklaring van erfrecht aangevraagd. Ik ben zeer tevreden over het proces.
Bedankt voor deze hele mooie review! Fijn dat u zeer tevreden bent over het proces, en dat u ons als zeer snel en deskundig waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Geweldig goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle actie en opvolging. Nu voor de 2e keer gebruikt, we zijn erg tevreden.
Heel erg bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als helemaal super waardeert. En fijn dat we u ook voor een tweede keer van dienst konden zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles super snel en netjes geregeld
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat we u op een snelle, en keurig geregelde manier aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag van een verklaring van erfrecht gaat eigenlijk altijd te traag. Maar als er in het proces een vraag was werd deze vrij snel en netjes beantwoord. Dit moet ook zo zijn want je hoofd staat over het algemeen naar andere dingen dan zo’n verklaring. Ik was uiteindelijk heel tevreden.
Bedankt voor uw mooie review! We snappen heel goed dat u hoofd er niet naar staat om een verklaring van erfrecht te regelen. Het is één van die noodzakelijke dingen die na een overlijden geregeld moet worden. Wij helpen daarbij door het product op een snelle, goedkope en makkelijke manier te verkrijgen. In uw geval was de doorlooptijd anderhalve maand. Bij een fysieke notaris moet u doorgaans twee maanden wachten voordat u voor een eerste afspraak langs kunt komen. Tevens was er in dit geval in het testament een zogenaamde 30-dagen clausule opgenomen. Dit zorgt automatisch voor een veel langere doorlooptijd, dan dat wij normaal nodig zouden hebben. Dus voor het gevoel gaat het te traag, maar sneller dan dit was niet mogelijk. We zijn dan ook blij dat u uiteindelijk zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
in een toch al verdrietige tijd is het fijn als e.e.a duidelijk wordt uitgelegd. En elke keer ontvingen we een bevestiging en/of evt vervolgstappen en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat we u vlot en soepel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Het verdriet kunnen wij niet wegnemen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u op een makkelijke manier aan een verklaring van erfrecht kunt komen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik vind het een duidelijke site, het is allemaal snel verwerkt. Ik vond het alleen jammer dat ik het niet kon volgen door bv in te loggen. Bij ons kwam de factuur ,maar het document was vergeten op te sturen, minpuntje Zijn wel goed bereikbaar voor vragen
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat u de site duidelijk vindt. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden tijdens het proces, d.m.v. de mail. We hebben inderdaad geen omgeving om als klant zelf te kunnen inloggen, om de status in de gaten te houden. Overigens iets dat op zichzelf geen slecht idee is. Fijn ook dat u onze goede bereikbaarheid voor vragen benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op het voor ons onbekende gebied werden we (per mail) goed geïnformeerd. Alles verliep vlot
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat alles vlot is verlopen, dat u goed geïnformeerd bent, en dat het makkelijk voor u was om een verklaring van erfrecht via ons te verkrijgen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl