Snelle en vlotte afhandeling

Ondanks dat het ietwat gecompliceerder werd dan verwacht (twee verklaringen van erfrecht in plaats van één) werd alles opgelost, en correct opgeleverd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Voor ongecompliceerde notariële aktes een prima en goedkoop alternatief

Voor ongecompliceerde notariële aktes een prima en goedkoop alternatief. Het ging iets minder snel dan ik gehoopt had. Alles bij elkaar duurde het meer dan drie weken

Deskundigheid ten top

Uitstekend gedaan

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima berichtgeving van benodigde stappen

Daar ik niet direct met internetten een kei ben heb ik diverse malen telefonisch beroep moeten doen voor uitleg, daar hebben ze mij telkens prima met instructies mee geholpen, verder is de afwikkeling in redelijk korte termijn afgewikkeld, daarvoor dank aan notaris en medewerkers.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke sturing en goede procesbewaking.

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Gaven duidelijk aan wanneer ik wat moest doen. Hielden terugkoppeling in de gaten en meldde dit ook zodat er een vloeiende voortgang kon plaats vinden.

snel, doeltreffend, betrouwbaar

Ik zocht een snelle manier om een verklaring van erfrecht te verkrijgen. Dat is gelukt. Aanvankelijk had ik vragen bij de betrouwbaarheid, maar dat wantrouwen werd weggenomen door de manier waarop naar mijn identiteit gevraagd werd en hoe er aan het dossier gewerkt werd. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden van alle stappen. Ik realiseer me ook dat de situatie niet heel lastig was, waardoor alles ook snel geregeld kon worden.

Super snel afgehandeld

Verklaring van erfrecht binnen enkele dagen ontvangen. Tussendoor steeds goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, simpel en voor de geadverteerde prijs

De ideale manier om een verklaring van erfrecht te verkrijgen als er verder geen bijzonderheden zijn en alle erfgenamen de erfenis aanvaarden. Alles is online efficiënt afgehandeld en voor minder dan een derde van de kosten die wij gemaakt hebben voor een eerdere verklaring van erfrecht.

Aanvraag verklaring van erfrecht

Duidelijke communicatie en updates. Prijs aanzienlijk lagen dan de eigen notaris )

Fantastisch en snel!

Wat een gemak om online een VvE te regelen! Als ik een vraag had, belde ik hen op en werd prima geholpen. Zelfs zonder een printer thuis heb ik alles kunnen regelen en sneller dan bij een notaris met kantoor in mijn buurt, dus een aanrader!

On-line alles geregeld.

Makkelijk dat alles on-line kan.

Super geholpen

Alles netjes afgehandeld , de kosten ook zoals afgesproken

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer goede service en zeer snel

Wij moesten een akte van erfrecht opvragen en dat hebben ze voortreffelijk voor ons geregeld, alles stap voor stap maar enorm duidelijk en makkelijk daarnaast ook nog heel snel geregeld. Dank jullie wel

Degelijk en goede communicatie

Alles vlot verlopen middels vlotte communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Gemakkelijk, duidelijk, snel en niet zo prijzig.

Na mijn aanvraag kreeg ik snel reactie met prijsopgave. Ik moest een en ander aanleveren, later nog wat en u heeft alles geregeld.

Uitstekende service!

Uitstekend en zeer snel onze verklaring van erfrecht ontvangen. Op een heel eenvoudige en veilige wijze alle gevraagde documenten kunnen aanleveren. Prijs stukken lager dan wij een “standaard” notaris. Echt een aanrader!!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed netjes en zeer behulpzaam

Teleurstellend: slechte communicatie & traag

Op de website staat vermeld: 'Sneller en efficiënter dan wie dan ook in Nederland.' Mijn ervaring is echter dat de prijs wel prima is. Maar de snelheid, service en efficiëntie echt slecht zijn. Ik ben 7 weken bezig geweest om een verklaring van erfrecht te regelen. Dit terwijl er volgens de website: 'gemiddeld drie weken' voor staat. Mails worden niet of pas na dagen/soms een week beantwoord. Dus dan moet je er weer achteraan bellen. Officiële bewijsstukken van instanties (zorgcontracten woonzorgcentrum en CIZ-indicatiebesluiten) worden afgekeurd en als je dan vraagt wat heb je precies nodig en of ze een voorbeeld hebben dan zeggen ze dat niet te hebben. Je moet zelf maar iets verzinnen en op papier zetten in de hoop dat het dan wel voldoende is. En dan weer wachten op een reactie op je mail die weer uitbleef, dus dan maar weer bellen. Al met al een zeer stressvolle periode. Na heel veel mailen en bellen heb ik eindelijke iemand aan de telefoon gekregen die me wel goed heeft geholpen en kon zorgen dat de verklaring net op tijd klaar was voor het passeren van een huis.

Snelle goede service

Binnen heel korte tijd was alles geregeld met snelle en duidelijke communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Geweldig en bespaar je veel geld

Perfect gegaan en heb het al doorgegeven.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Je wordt echt goed geleid door het proces. Het beantwoorden van vragen heb ik als iets minder ervaren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het hele proces is goed geregeld.

Vlot en eenvoudig afgehandeld.

Snel en zorgvuldig

Werkt makkelijk en heel snel

In een woord top

Het maken van een verklaring van executele ging prima, vlotter dan ik had gedacht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Vlot afgeleverd

Ondanks dat er vijf erfgenamen waren en een testament binnen 7 weken de verklaring van erfrecht mogen ontvangen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl