Goede en snelle afhandeling

We werden steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Helder en duidelijk

Afgeschrikt door het honorarium van de notaris waar ik van oudsher klant was, ontdekte ik bij toeval de ND. De dienstverlening is mij goed bevallen m.n. omdat (zoals hierboven al gezegd) die helder en duidelijk was. Geen ‘schijnprocedures’, maar korte lijnen en doelgericht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Lastig begin, beter vervolg ...

Omdat contact met een notaris niet tot de dagelijkse routine behoort is het wellicht aan te raden daar als ND rekening mee te houden en meer begrip te tonen ten aanzien van de onwetendheid van degene die contact opneemt voor assistentie. Nadat de eerste "hindernissen" waren genomen werd het contact met ND prettiger. Beveel ik ND aan? Ja! Kan het beter? Zeker, even de menselijke maat zoeken.

Gemak

Het was vanaf de eerste t/m de laatste stap helder wat er moest gebeuren en wat ik kon verwachten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Na wat strubbelingen de verklaring in goede orde ontvangen.

Mij werd verzocht om een beoordeling te geven op een moment dat ik de notariële verklaring nog niet ontvangen had. Na telefonische ruggespraak en onderzoek van mijn spamfilter bleek dat de verklaring inderdaad nog niet verzonden was. Intussen is deze als nog verstuurd( binnen een uur) en kan ik verklaren dat ik de gewenste "verklaring van erfrecht" in goede orde heb ontvangen. Ik blijf wel van mening dat de onderlinge communicatie op uw kantoor niet altijd goed verloopt. Dat is geen verwijt, slechts een observatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima geregeld en snel, dank u wel!

Zie bovenstaande

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede service, duurde wel langer dan op de website gesuggereerd wordt

Ik heb een verklaring van executele aangevraagd via deze dienst. Toen eenmaal alle benodigde documenten aangeleverd waren, was de verklaring snel binnen (binnen 1 dag). Proces v.w.b. de benodigde documenten zou m.i. wel wat beter gestroomlijnd kunnen worden waarbij opgemerkt dient te worden dat ik ook zelf iets vergeten was aan te leveren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle afhandeling tegen concurrerend tarief

Verklaring van erfrecht laten opstellen voor mijn schoonvader. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle acties en de doorloop ging redelijk snel. Ondanks dat een van de erfgenamen Belg was, wat weer zorgde voor extra handelingen. Heel tevreden

Accuraat, betrouwbaar, effectief

Een verademing dat deze organisatie zo snel en effectief een juridische vraag kan verwerken. Middels zorgvuldige en begrijpelijke communicatie uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van dit traject. Mijn lichtelijke terughoudendheid vanwege het opgegeven tarief, beduidend lager na vergelijking met dat van andere notarissen, bleek ongegrond. Alles 100 procent naar tevredenheid afgerond, dank daarvoor!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Erg goed en prettig verlopen

Had verklaring erfrechte nodig. Makkelijk geregeld na aanleveren van alle stukken.

Snelle afhandeling

Mijn aanvraag werd snel opgepakt en afgehandeld.

Makkelijk.

Makkelijk alles digitaal. Met vragen eenvoudig bellen.

Prima ervaring

Snel, gemakkelijk en efficiënt

Snelle en correcte afhandeling

Zeer positief

Uitstekende service

Vanaf aanvragen tot opsturen ging het proces snel en soepel, heel goed dus.

Supergoede klant reis

Het proces liep echt op rolletjes. Steeds duidelijke informatie over de voortgang, waar op gewacht werd en wat de volgende stap zou zijn in het proces. Alles ging en kon ook digitaal. Ik was op vakantie maar dat was daardoor geen enkel probleem. Kosten waren ook zeer laag in vergelijking met andere aanbieders

makkelijk online alles regelen

De prijs was goed.  De vragen waren duidelijk.  Ik was naar mijn mening niet de moeilijkste klant, maar met 3 weken  was alles geregeld.

Snel en goede prijs!

Online VVE geregeld. Snelle service en goede prijs in vergelijking met andere offertes van “gewone” notarissen.

VVE

Verklaring van erfrecht snel en eenvoudig geregeld en de helft van de kosten die de plaatselijke notaris berekent.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heldere snelle en goede instructies.

We hadden een verklaring van erfrecht nodig en ik het was wel zo snel allemaal geregeld. Alles online maar wel heel duidelijk. Geweldige ervaring dat het zo ook kan en meer als de helft goedkoper als de notaris hier in onze woonplaats.

zeer goed

klantgerichtheid verliep soepel en rustig. goed en vriendelijk telefonisch contact

Snel en duidelijk

Goede uitleg en snel afgehandeld tegen een goede prijs.

Vlotte afwerking

Duidelijke info tijdens de afwerking van de verklaring van erfrecht

Soepel lopende procedure.

Akte van erfrecht was binnen 1 week geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle en duidelijke communicatie via de mail.

De mails volgenden elkaar in snel tempo op en al snel was alles geregeld wat ik nodig had voor de Verklaring van Erfrecht. Heel fijn ook dat ik er niet de deur voor uit moest.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl