Het was een vlotte digitale en redelijke geprijsde manier om een verklaring van erfrecht te verkrijgen
Onze beide ouders zijn in een tijdsbestek van 15 maanden overleden. Mijn broer en ik wonen beiden in het buitenland. Je realiseert niet meteen wat er allemaal geregeld moet worden: royeren van een hypotheek, inschrijving kadaster, 2 verklaringen van erfrecht, ... Notariële diensten biedt een perfecte service door alles online, snel en zorgvuldig te regelen. Echt een geweldige manier van ontzorgen !
heel veel nieuwe dingen geleerd, wel moeilijk in tijden van rouw
Bedankt voor uw open en eerlijke feedback. We begrijpen dat het regelen van zaken in een periode van rouw extra moeilijk kan zijn. Desondanks hopen we dat ons proces u enigszins heeft kunnen ontzorgen in deze zware tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van Erfrecht goed ontvangen, na enige malen goede communicatie.
Bedankt voor uw review. Deze verrast ons enorm, omdat u zojuist mijn collega gesproken heeft en deze review haaks staat op het telefoongesprek. Er is, zoals met u afgesproken contact opgenomen met de notaris om de verklaring van erfrecht nogmaals te sturen. Deze is namelijk op 4 oktober al verstuurd aan u. Ik hoop dat u uw review wilt herzien. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Kan niet beoordelen, daar we de Verklaring van Erfrecht nog niet hebben ontvangen.
snelle afhandeling conform afspraken
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles professioneel en snel volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen poespas, over het algemeen duidelijk. Op het eind wat verwarring maar als dit de standaard is, ook goed.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u goed en snel bent geholpen. We streven er altijd naar om het proces zo duidelijk mogelijk te houden en vinden het vervelend dat er wat verwarring was ontstaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrechtnodig in een eenvoudige situatie. Twee erfgename, geen vastgoed en de nalatenschap bestond uit enkel een bescheiden spaarrekening. Het proces werkte eenvoudig en was duidelijk en het werd snel afgewikkeld. Wanneer advies gewenst is of je niet precies weet wat je nodig hebt, zou ik altijd advies in gaan winnen bij een lokale notaris.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback! Fijn dat u tevreden bent over het eenvoudige en snelle proces. We begrijpen dat in sommige gevallen persoonlijk advies gewenst kan zijn, daarom zijn we ook altijd telefonisch of per mail bereikbaar om u op weg te helpen of te adviseren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede,vlotte afhandeling,en ook duidelijk.
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u een goede en vlotte ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. We streven er altijd naar om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, dus als u nog suggesties heeft om van een 'goede service' naar een perfecte score van een 10 te gaan, horen we dat graag. U kunt uw tips delen door te mailen [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle stappen zijn duidelijk en prima gedocumenteerd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze uitleg en instructies duidelijk vond. We streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een verklaring van erfrecht aanvragen vis internet, dwz Notariële Diensten bleek eenvoudiger en sneller dan vermoed. Kosten voor dergelijke dienstverlening goed in verhouding.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het aanvragen van de verklaring van erfrecht eenvoudiger en sneller verliep dan verwacht. We zijn blij dat u ook tevreden bent over de kosten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review. We zijn blij dat u ons omschrijft als een goede service. We streven altijd naar het hoogst haalbare. Daarom zijn we benieuwd of u nog tips heeft zodat we de in toekomst een 10 mogen ontvangen. U kunt uw aanbeveling delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Niet ontevreden maar had meer verwacht, m.n. op gebied van strakke communicatie en snelheid van handelen.
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat uw ervaring niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed, vooral wat betreft de communicatie en snelheid. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren, en uw opmerkingen helpen ons daarbij. Mocht u specifieke tips hebben, horen we die graag via [email protected]. We hopen in de toekomst een nog betere ervaring te kunnen bieden! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 5 werkdagen een Verklaring van erfrecht, inclusief testament beoordelen. TOP, zo adequaat en op de hoogte gehouden, dat het helpt in de verwerking en afwerking van een lang en droevig verhaal.
Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij te horen dat onze snelle en adequate service u heeft geholpen in zo’n moeilijke periode. Uw woorden bevestigen waar we naar streven: heldere communicatie en snelle afhandeling om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een verdrietige tijd werden wij snel en vakkundig geholpen. De verklaring van erfrecht werd goed en op een moderne manier geregeld.
Bedankt voor uw mooie woorden. Het doet ons goed te horen dat wij u in een verdrietige tijd snel en vakkundig hebben kunnen helpen. We streven ernaar om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen, en uw review bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig voor de financiële afhandeling bij de bank. Het proces hiervoor verliep helder en duidelijk. Makkelijk geregeld. Ook de prijs is aantrekkelijk, zeker vergeleken bij een “gewone notaris”.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het proces voor het aanvragen van de verklaring van erfrecht soepel en duidelijk is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de betaalbaarheid, zeker in vergelijking met een reguliere notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eindelijk, na maanden mailen en bellen het benodigde papier ontvangen per mail. Kunnen we nu, na bijna een jaar, alles afsluiten.
Het spijt ons zeer dat het proces zo lang heeft geduurd en dat er sprake was van vertraging. Dit was helaas een samenloop van verschillende factoren in de behandeling van het dossier. We begrijpen dat dit zeer vervelend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede dienstverlening en ik werd goed en snel op de hoogte gehouden van de vorderingen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze snelle en duidelijke afhandeling waardeert en dat u goed op de hoogte werd gehouden. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Op de website wordt alles duidelijk uitgelegd. Makkelijk aan te vragen. Snel antwoord op mijn vragen. Zaken/documenten waren snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat alles vlot en naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Was nog niet bekend met online notarissen, maar mijn zaaknis goed en snel afgerond. En voor een mooie prijs !
Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie! Wat fijn dat uw ervaring met onze online dienstverlening zo positief is geweest. We zijn blij dat we u snel en goed hebben kunnen helpen én voor een mooie prijs! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Volledig on line en snelle afwikkeling, van weliswaar simpele, aanvraag van erfrecht
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het online proces snel en soepel voor u is verlopen. We waarderen het dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het overlijden van mijn moeder hadden we een verklaring van erfrecht nodig. Alles online geregeld. Prima te doen en een stuk goedkoper dan een gewone notaris.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze online service en dat het regelen van de verklaring van erfrecht soepel is verlopen. Ook fijn om te horen dat onze dienstverlening een betaalbaar alternatief voor u was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vrijdagochtend aangevraagd en ook door snel handelen aan onze kant woensdagmiddag al ontvangen Was een makkelijke opdracht maar toch sneller en beter dan verwacht, alles via email afgehandeld
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles sneller en soepeler verliep dan u had verwacht. Het is altijd ons doel om het proces zo efficiënt mogelijk te maken, en we zijn blij dat dit in uw geval goed is gelukt. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
voor de kostenbesparing en mobiliteit van een klant heb ik dit samen met een klant aangevraagd, geen rekening gehouden met het feit dat er nog zoveel stukken nagevraagd worden, ik had het emailadres van deze klant aangehouden en er kon geen extra cc mailadres toegevoegd worden, zodat wij niet wisten wat er nog opgevraagd werd, deze klant is namelijk 87, heeft wel een computer maar zijn daar zeker niet handig mee en kind woont ook niet in de buurt. Identificeren via de aangegeven mogelijkheden was ook een ding, uiteindelijk heb ik dat samen met klant via Idin kunnen doen. Oftewel handig maar niet voor oude mensen die digitaal analfabeet zijn.
Dank voor uw feedback. We begrijpen dat onze digitale dienstverlening soms wat uitdagingen kan opleveren, vooral voor oudere klanten. We proberen het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, maar het vereist inderdaad enige ervaring en handigheid met de computer van degene die de aanvraag doet. Het is fijn om te horen dat u de klant heeft kunnen ondersteunen, en we waarderen uw inzet hierin. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben zeer snel, goed en deskundig geholpen. Voor mij als leek was het geheel overzichtelijk en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u snel, goed en deskundig geholpen bent. Het doet ons goed dat u het proces overzichtelijk en duidelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Telefonisch en online snel en goed ondersteund bij aanvraag erfverklaring. Het was fijn geweest als we bij aanvraag waren geïnformeerd over het mogelijk belang om zowel als afstammeling en/of als erfgenaam genoemd tot worden. Onderzoek vindt plaats naar beiden, maar vermelding in erfrechtverklaring alleen op verzoek, achteraf leidend tot extra tijd, onduidelijk en extra kosten.
Bedankt voor uw feedback en de overweging die u deelt. Ons huidige beleid is inderdaad om afstammelingen niet op te nemen in de verklaring van erfrecht als er een testament is, omdat dit alleen gebeurt wanneer er geen testament is. We begrijpen echter dat er situaties zijn, waarin het belangrijk kan zijn om afstammelingen wel te vermelden. Hoewel het momenteel nog niet aan de orde is, overwegen we in de toekomst mogelijk een aanvullende keuze voor klanten om dit vooraf aan te geven, zodat onduidelijkheid en extra kosten voorkomen kunnen worden. Nogmaals dank voor uw waardevolle input! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl