We werden steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Afgeschrikt door het honorarium van de notaris waar ik van oudsher klant was, ontdekte ik bij toeval de ND. De dienstverlening is mij goed bevallen m.n. omdat (zoals hierboven al gezegd) die helder en duidelijk was. Geen ‘schijnprocedures’, maar korte lijnen en doelgericht.
Omdat contact met een notaris niet tot de dagelijkse routine behoort is het wellicht aan te raden daar als ND rekening mee te houden en meer begrip te tonen ten aanzien van de onwetendheid van degene die contact opneemt voor assistentie. Nadat de eerste "hindernissen" waren genomen werd het contact met ND prettiger. Beveel ik ND aan? Ja! Kan het beter? Zeker, even de menselijke maat zoeken.
Het was vanaf de eerste t/m de laatste stap helder wat er moest gebeuren en wat ik kon verwachten.
Mij werd verzocht om een beoordeling te geven op een moment dat ik de notariële verklaring nog niet ontvangen had. Na telefonische ruggespraak en onderzoek van mijn spamfilter bleek dat de verklaring inderdaad nog niet verzonden was. Intussen is deze als nog verstuurd( binnen een uur) en kan ik verklaren dat ik de gewenste "verklaring van erfrecht" in goede orde heb ontvangen. Ik blijf wel van mening dat de onderlinge communicatie op uw kantoor niet altijd goed verloopt. Dat is geen verwijt, slechts een observatie.
Zie bovenstaande
Ik heb een verklaring van executele aangevraagd via deze dienst. Toen eenmaal alle benodigde documenten aangeleverd waren, was de verklaring snel binnen (binnen 1 dag). Proces v.w.b. de benodigde documenten zou m.i. wel wat beter gestroomlijnd kunnen worden waarbij opgemerkt dient te worden dat ik ook zelf iets vergeten was aan te leveren.
Verklaring van erfrecht laten opstellen voor mijn schoonvader. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle acties en de doorloop ging redelijk snel. Ondanks dat een van de erfgenamen Belg was, wat weer zorgde voor extra handelingen. Heel tevreden
Een verademing dat deze organisatie zo snel en effectief een juridische vraag kan verwerken. Middels zorgvuldige en begrijpelijke communicatie uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van dit traject. Mijn lichtelijke terughoudendheid vanwege het opgegeven tarief, beduidend lager na vergelijking met dat van andere notarissen, bleek ongegrond. Alles 100 procent naar tevredenheid afgerond, dank daarvoor!
Had verklaring erfrechte nodig. Makkelijk geregeld na aanleveren van alle stukken.
Mijn aanvraag werd snel opgepakt en afgehandeld.
Makkelijk alles digitaal. Met vragen eenvoudig bellen.
Snel, gemakkelijk en efficiënt
Zeer positief
Vanaf aanvragen tot opsturen ging het proces snel en soepel, heel goed dus.
Het proces liep echt op rolletjes. Steeds duidelijke informatie over de voortgang, waar op gewacht werd en wat de volgende stap zou zijn in het proces. Alles ging en kon ook digitaal. Ik was op vakantie maar dat was daardoor geen enkel probleem. Kosten waren ook zeer laag in vergelijking met andere aanbieders
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat dat de aanvraag gemakkelijk was. Wij werken inderdaad volledig digitaal en daardoor is het mogelijk om overal te reageren. Zelfs in het buitenland. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De prijs was goed. De vragen waren duidelijk. Ik was naar mijn mening niet de moeilijkste klant, maar met 3 weken was alles geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de aanvraag makkelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Online VVE geregeld. Snelle service en goede prijs in vergelijking met andere offertes van “gewone” notarissen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Doordat wij volledig digitaal werken, is het mogelijk om dit tegen een lager tarief te doen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht snel en eenvoudig geregeld en de helft van de kosten die de plaatselijke notaris berekent.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat de aanvraag gemakkelijk en snel vond. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We hadden een verklaring van erfrecht nodig en ik het was wel zo snel allemaal geregeld. Alles online maar wel heel duidelijk. Geweldige ervaring dat het zo ook kan en meer als de helft goedkoper als de notaris hier in onze woonplaats.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de aanvraag snel en goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
klantgerichtheid verliep soepel en rustig. goed en vriendelijk telefonisch contact
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u onze dienstverlening als klantgericht heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede uitleg en snel afgehandeld tegen een goede prijs.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de aanvraag als snel en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke info tijdens de afwerking van de verklaring van erfrecht
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u alle informatie duidelijk vond en daardoor de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Akte van erfrecht was binnen 1 week geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht zo snel heeft ontvangen. Dit is mede mogelijk omdat de betrokken personen snel reageren op onze emails. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De mails volgenden elkaar in snel tempo op en al snel was alles geregeld wat ik nodig had voor de Verklaring van Erfrecht. Heel fijn ook dat ik er niet de deur voor uit moest.
Hartelijk dank voor uw review! Wij hebben ons proces grotendeels geautomatiseerd en daardoor is het mogelijk om snel de verklaring van erfrecht te ontvangen. Het is daardoor ook niet nodig om het huis uit te gaan! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl