Super snel en super makkelijk

Prettig de volledig elektronische afhandeling, geen poespas, gewoon de info die nodig is

Snel geholpen

Snel geholpen ook via de telefoon.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Dit moeten meer mensen ontdekken..........

Ik ben blij dat ik gevolg heb gegeven aan de laatste wens van mijn man: Vergelijk aangeboden diensten van notarissen ook via internet. Zo ontdekte ik via Verklaringvanerfrecht.nl de Notariële Diensten. Binnen een week was alles afgehandeld, heel snel en alles digitaal, zelfs de handtekening. Duidelijke mails over de voortgang en bevestigingen en duidelijke prijsopgave. Een aanrader voor iedereen die hier mee te maken krijgt.

Boven verwachting goed

Vlot en correcte afhandeling van de opdracht

Snel en professioneel

De communicatie was goed, als het nodig was kreeg ik ook snel een medewerker aan de lijn.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Voordelig door prijs en on-line, niet altijd helder

Verklaring van Executele; Proces vlot doorlopen, echter was niet duidelijk dat contactpersoon ook de opdrachtgever is en dus als eerste moet legitimeren en de nota krijgt, (terwijl ik dacht dat de executeur zich zou moeten legitimeren). Misschien een idee om 'contactpersoon' te vervangen door 'opdrachtgever'. Uiteindelijk wel allemaal goed gekomen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en netjes alles afgerond

Alles is netjes, snel en online geregeld, waar ik zeer blij mee was

• Communicatie N.v.t.

Tevreden

Tevreden na lange wachttijd ivm onderzoek gemeente .

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een perfecte dienst met fijne klantervaring

Ben heel blij geweest met de dienst voor opstellen akte tbv vaststellen erfgenamen. Zag im begin erg op tegen het proces, maar werd er geruisloos, geheel digitaal en vakkundig door heen gelootst! Kan het iedereen van harte aanbevelen. veel kwaliteit voor uiterst schappelijke prijs zonder gedoe

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, makkelijk en goedkoper dan ik dacht!

Na het overlijden van mijn moeder was er 1 instantie die een verklaring van erfrecht nodig had. Gedoe en duur dacht ik! Via deze site super snel een verklaring van erfrecht ontvangen en nog goedkoper dan op de offerte stond. Alle informatie verliep via veilige kanalen en super snel.

Hele correcte behandeling!

We hadden nog nooit van een doe hetzelf notaris gehoord. Maar we hebben het als zeer prettig ervaren.

goede ervaring

In het begin heb ik er wat achteraan moeten bellen, zo heb ik 2x het testament gestuurd! De communicatie na ontvangst kan duidelijker, toen het proces eenmaal in gang gezet was, verliep alles op rolletjes.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en goed geholpen met een verklaring van erfrecht, geheel ontzorgd.

Goede communicatie over aanpak en vervolgstappen, doorlooptijd. Alles binnen een week geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Nette prijs voor juiste service

De verklaring van erfrecht is netjes geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Hele goede communicatie en continu informeren van de klant

Prettige en snelle afwikkeling

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Prima, snel en veilig online geregeld

Prima, snel en veilig online geregeld is eigenlijk alles wat belangrijk is

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijke uitleg en correcte benadering.

In eerste instantie was ik sceptisch of het proces snel en geheel online afgehandeld kon worden. Dat bleek toch het geval. Wel vreemd dat een belangrijke mail niet bij mij bezorgd is waardoor het proces iets is vertraagd. Na een telefoontje van mijn kant is dat direct opgelost. Rest mij te vermelden dat het in mijn geval om een eenvoudig product ging.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

snelle en goede service; alles snel geregeld

handig en duidelijke werkwijze via internet; snelle en goede service; alles snel geregeld

het meeste was goed

mijn verzoek . is voldaan en snel. jammer dat het gevraagde, niet in het frans kon. daar ik het ook en eigenlijk hoofd zakelijk voor het buiteland nodig had en het nu. moet laten vertalen.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor deze review. Goed om te lezen dat wij snel aan uw verzoek konden voldoen. We leveren een verklaring van erfrecht alleen in het Nederlands aan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Keurig afgehandeld

Reactie van het bedrijf

Ontzettend leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent, dank daarvoor en voor het schrijven van deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

uitstekend

goede en tijdige communicatie, je word prima op de hoogte gehouden van de activiteiten, snelle afwikkeling

Prima geholpen

Heldere communicatie, afspraken nagekomen, geen onaangename verrassingen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze review waarin u ook aangeeft prima geholpen te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Top service en snel

Helemaal goed werd snel gereageerd en top geholpen

Reactie van het bedrijf

Met beter dan "helemaal goed" kunnen we de week niet beginnen. Dank voor deze positieve review waarmee we de week kunnen beginnen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Het ging allemaal best snel en naar tevredenheid. Vragen waren duidelijk.

Zie hierboven

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel goede website en goed te doen

Het ging prima met de aanvraag voor de verklaring erfrecht. Heel goed te doen en ook handig met de Idin verificatie. Alles was snel geregeld. Alleen de beantwoording van de mail, als je een vraag stelt dan komt er soms geen antwoord.

Over Notariële Diensten

Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.