voor mij als oudere duurde het even voor ik alles online kon oplossen; vooral het invoeren van de geboortedatum van de overledene kostte me veel hoofdbrekens! Maar et is gelukt; met dank! J. Scott- van Kalmthout
Eenvoudig begrijpbaar snel en betaalbaar.
Voor het eerst gebruik gemaakt van een on-line notaris en dit is prima verlopen.
Het verkrijgen van de door mij gewenste documenten, snel geregeld .
We werden heel vlot geholpen met het opstellen van een verklaring van erfrecht. Bij onze plaatselijke notaris zou dit veel meer tijd in beslag nemen en ook nog eens veel duurder zijn.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij proberen de akte zo snel als mogelijk op te stellen en daardoor handteren wij geen wachttijden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We hadden een verklaring van erfrecht nodig en vonden het niet nodig om daar al te veel kosten van te hebben. Het aanvragen gaat super makkelijk en het verloop was vlotjes. We hadden deze verklaring nodig voor een abn rekening.Doe je via de abn ,krijg je nog korting ook.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de aanvraag voor een verklaring van erfrecht. Wij hebben inderdaad een samenwerking met de abn waardoor u korting krijgt op de akte. Goed dat u hier gebruik van heeft gemaakt! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en effectieve communicatie
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het aanvragen van de akte van erfrecht tot ontvangen, was snel en vakkundig gedaan.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als super snel en vakkundig omschrijft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel fijn te woord gestaan zou iedereen aanraden om hier ook eens aan te denken voor notariële akten te informeren . Ik ben zeer tevreden over het contact .mvg mevr Sempel vd Meer
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u fijn te woord bent gestaan door mijn collegas. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In het begin zag ik er wat tegenop, maar dank zij jullie goede uitleg en snelle correspondentie, is het heel goed gegaan. Mijn dank hiervoor Met vr.gr. A. Ouwerling
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen ondanks dat u hier tegenop zag. Wij zijn blij dat wij uw een duidelijke uitleg hebben kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Correct, snel en te betalen
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helemaal goed
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aangenaam verrast ook door de all in prijs en goede service. Ook het contact verloopt soepel en snel.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u ons als vakkundig, snel en vriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede begeleiding zowel telefonisch als schriftelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u goede begeleiding heeft gehad van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie boven.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze begeleiding duidelijk vond en daardoor wist welke stappen u moest ondernemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk alles via internet afgehandeld. Goede communicatie en uitstekend geautomatiseerd.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ons proces uitsteken geautomatiseerd vindt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goed verlopen alles ging goed
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is netjes en vlot gegaan. Geen complicaties en de nodige herinneringen dat er documenten klasr staan of dat er nog een actie moet worden genomen
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat alles goed, netjes en snel is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Misleidende/verkeerde informatie gekregen met betrekking tot aanvragen verklaring van erfrecht. De derde verklaring van uiteindelijk goed. Vraag is nu wel of de factuur wel juist is geweest!
Niet verwacht dat de afhandeling zo snel was, top!
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Dit was allemaal snel geregeld na de aangeleverde document. Erg fijn dat je niet naar een notaris hoeft.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u de akte snel heeft gekregen. Wij werken volledig digitaal en daardoor is het niet nodig om naar een fysieke notaris te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie boven
er gaan wat mailtjes heen en weer maar alles naar tevredenheid afgewerkt
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is afgewerkt. Wij willen dat ons proces duidelijk is voor iedere erfgenaam en daardoor sturen wij hierover mailtjes. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlot geregeld, maar dat was 2 jaar geleden ook al zo.
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u nogmaals voor onze dienstverlening heeft gekozen en dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ging zeer vlot allemaal, en wat ik echt een pluspunt vindt, als ik belde met een vraag dan werd ik steeds te woord gestaan, zonodig doorverbonden naar de medewerker die mij direct van een antwoord met een oplossing kon voorzien. Kortom, goede hulp gehad in deze voor ons vervelende periode.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u uitstekend bent geholpen. Wij vinden het belangrijk dat als er vragen zijn, deze meteen worden beantwoord. Wij blij dat wij u hebben mogen helpen in een vervelende periode. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl