Eenvoudig en snel

We werden stap voor stap door het proces geloodst en kregen steeds een update. We hadden een verklaring van erfrecht nodig in een relatief eenvoudige situatie. We hadden ook offerte opgevraagd bij andere notarissen maar dit was by far de goedkoopste manier!

Snel en correct geregelde Verklaring van Erfrecht

Prettig om online een Verklaring van Erfrecht te kunnen regelen. Communicatie verloopt zeer snel en soepel.

Geweldige service geleverd.

In de hectische periode van overlijden van een dierbare, was het belangrijk om de belangrijke zaken goed en snel te kunnen afwikkelen. Jullie diensten hiervoor en de snelle aanpak, zijn voor ons heel belangrijk geweest. Onze complimenten voor de fijne communicatie.

Zeer positief!

Mijn ervaring met Notariële Diensten is zeer positief. Het gaat relatief snel, je krijgt snel antwoorden op vragen, ze verlenen verschillende diensten en niet onbelangrijk de prijs voor verleende diensten is ook zeer gunstig.

• Gemak

Heel fijn en duidelijk gecommuniceerd!

Zeer goede ervaring

Prima geholpen en snel voor een goede prijs

Snel afgehandeld

Het was allemaal snel geregeld. Betekent wel een groot bedrag voor weinig werk. Maar dat zal wel komen omdat dit standaard bedragen zijn. Ik zal deze manier van notariele handelen wel aanbevelen aan anderen

Was goed. Snelle reacties

Was goed. Snelle reacties. Jammer dat de acte van verdeling niet in hun pakket zat. Dat is echt een gemis.

Netjes en duidelijk.

Makkelijk dit, scheelt veel geld nu dit online kan en het zijn de zelfde aktes. Mailtjes goed lezen en invullen, bijlagen toevoegen en klaar ben je. Duidelijke kosten.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, duidelijke antwoorden.

• Gemak

goede efficiënte afhandeling van de verklaring van erfrecht

Wij werden op de hoogte gehouden van alle stappen totdat de verklaring van erfrecht was opgemaakt door de notaris.

Snel, duidelijk zonder rompslomp

• Gemak

Zeer snel en netjes geregeld

Op maandag de aanvraag gestart voor een verklaring van erfrecht. Communicatie via email verliep zeer vlot. Op vrijdag hadden we de akte in ons bezit. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle en goede afhandeling

Voor het opstellen van een verklaring van erfrecht ben ik zeer tevreden over de gang van zaken en de snelle reacties. Hartelijk dank hiervoor

• Gemak

had wellicht wat sneller gekund

3 weken is wat lang

• Gemak

De Verklaring van Erfrecht was snel geregeld, ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de aanvraag.

• Gemak

Jammer dat het niet mogelijk was een Europese verklaring te maken.

Zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van onze aanvraag en afhandeling. We werden goed op de hoogte gehouden van het verloop zodat het transparant en duidelijk was.

• Gemak

Heel duidelijk en snel geregeld

Prettig

• Gemak

Ik raad het iedereen aan!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Waar je normaal 3 maanden kan wachten op een Akte, heb ik deze mogen ontvangen binnen een week! Heel fijn dus, nu kan ik alles verder afhandelen. Ik raad het iedereen aan.

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Zeer heldere communicatie en snel geregeld, zonder poespas

Gewoon goed geregeld!

Ik moest een verklaring van erfrecht hebben. Na wat zoeken kwam ik op deze site uit. Hou er helemaal niet van om dit soort zaken via een website te regelen. Maar het prijsverschil en doorlooptijd waren zo groot met een notaris in de buurt dat ik dacht ik ga het gewoon maar proberen. Maar mijn ervaring helemaal top!! Duidelijk, eenvoudige stappen je wordt goed geïnformeerd en van alles krijg je een bevestiging. En dan ook nog binnen 8 dagen geregeld. Ik ben een super tevreden klant!

Voor mij snel geregeld

Goede ervaring en al is het goedkoper dan via notaris, het blijft een duur papiertje.

• Gemak

Alles in goede orde mogen ontvangen

Prima en snelle service!

Incl registratie bij Kadaster, hele snelle afhandeling! Relatief weinig werk met aanlevering. Dossier makkelijk kunnen aanleveren en invullen

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl