Dank u wel voor deze review. Goed om te lezen dat wij snel aan uw verzoek konden voldoen. We leveren een verklaring van erfrecht alleen in het Nederlands aan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ontzettend leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent, dank daarvoor en voor het schrijven van deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor deze review waarin u ook aangeeft prima geholpen te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Met beter dan "helemaal goed" kunnen we de week niet beginnen. Dank voor deze positieve review waarmee we de week kunnen beginnen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.