Snel, professioneel, digitaal waar mogelijk maar persoonlijk contact waar nodig.
Tot nu toe 3 keer gebruik gemaakt van verklaringvanerfrecht.nl Goede en duidelijke communicatie over verloop aanvraag. Daarnaast ook steeds een snelle en discrete afhandeling ervaren. Telefonisch ook prima bereikbaar. Erg tevreden, een aanrader.
Ik ben zeer tevreden. Het.contact via de mail ging ontzettend snel.
Hartstikke fijn dat u zeer tevreden bent. We proberen alle mail zo snel mogelijk te beantwoorden zodat ook het proces snel kan doorlopen. Uiteraard met als doel om de verklaring van executele voor u te kunnen verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Telefonisch hebben wij contact gehad dat u de verklaring van erfrecht toch wél had ontvangen op 7 februari maar overheen had gekeken. Fijn te horen dat het toch gelukt is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Nog niets ontvangen.
Ik werd op een terzakekundige wijze geholpen als aankomend executeur. Alles liep vlot en zonder problemen.
Dank u wel voor uw compliment over onze dienstverlening. Fijn dat het proces zonder problemen verlopen is. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van executele aangevraagd. Hele duidelijke informatie en alles wordt erg snel en zorgvuldig afgehandeld!
Dank u wel voor uw complimenten en deze review. Fijn dat u de verklaring van executele snel heeft kunnen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een verklaring van erfrecht aangevraagd. Dit ging eenvoudig en het stuk was snel gereed.
Dank u wel voor uw review. Leuk om te lezen dat de verklaring van erfrecht snel afgegeven kon worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is goed verlopen.
Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring met de Diensten zijn heel goed,ik ben bijna 80 jaar dus mijn kennis met de pc is niet zo goed,ze hebben alle geduld gehad met mij.Dankjewel.
Hartelijk dank voor uw review. Wat leuk dat u ons het vertrouwen hebt gegeven om de verklaring van erfrecht voor u te verzorgen. Uiteraard hebben we geduld als u bijvoorbeeld meer tijd nodig heeft om de aanvraag te doen of vanwege een andere vraag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Veel stappen gaan geautomatiseerd, beantwoord je een mail krijg je meteen de volgende stap met duidelijke uitleg. Daardoor was het verkrijgen van deze verklaring binnen 1 week geregeld.
We proberen inderdaad veel processen te automatiseren. Daardoor kan het proces sneller doorlopen worden en kunnen we de tarieven scherp houden. Daarnaast kunnen de collega's focussen op de persoonlijke aandacht als die gevraagd wordt. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat fijn om online stap voor stap de verklaring van erfrecht af te handelen. Je krijgt duidelijke informatie en het hele proces wordt zorgvuldig afgehandeld.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze online dienstverlening u goed bevallen is. Wij zijn van mening dat bij een online dienstverlening een duidelijke communicatie nog belangrijker is. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mooie software. Duidelijke communicatie.
Dank voor uw review en uw compliment over onze intake. Niet alleen voor een verklaring van erfrecht voldoet het prima :-) Zo kunt u bijvoorbeeld ook een afgeloste hypotheek gemakkelijk via ons laten doorhalen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik zag er tegen op om de akte van erfrecht online aan te vragen. Het is me 100% meegevallen. Het was snel en makkelijk geregeld zonder extra onverwachte kosten. Een aanrader!
Hartstikke fijn om te lezen dat uw verwachtingen overtroffen zijn en het meegevallen is. Wij begrijpen goed dat in tijden van rouw dit soort zaken erbij komen en geregeld moeten worden, maar waar je eigenlijk niet mee bezig wilt zijn. Daarom proberen we het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is zeker een gemak om van deze dienst gebruik te maken duidelijk en snel!
Hartelijk dank voor deze review. Fijn dat u de opdracht aan ons en het proces als daarna als een gemak heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Buitenom de standaard brieven waarbij tekst niet altijd correct is geformuleerd aangaande de specifieke situatie ben ik prima geholpen.
Dank u wel voor uw review en feedback. Een deel van de communicatie is standaard, echter de inhoud van de brieven moet wel op de situatie aangepast worden. We zullen de brieven/mails die naar u gestuurd zijn bekijken op de nodige verbeterpunten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vrijdag een verklaring erfrecht aangevraagd, dinsdag ontvangen. Zo snel had ik dat niet verwacht. Geweldig!
Wat ontzettend fijn dat u de verklaring van erfrecht zo snel ontvangen heeft. We doen ons uiterste best zo snel mogelijk een nieuwe aanvraag in behandeling te nemen. Dit betekent dat u ook snel de benodigde acties uitgevoerd heeft en dat de notaris snel heeft kunnen passeren. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf de aanvraag voor de acte is meteen actie ondernomen, wij werden duidelijk van elke stap op de hoogte gebracht en uitgelegd wat er van ons werd verwacht. Binnen een week was de acte klaar.
Bij een online dienstverlening is de communicatie nog belangrijker en daarom is het ontzettend leuk om te lezen dat deze duidelijk voor u was. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles zeer correct, duidelijk en professioneel
Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen dat het proces goed verlopen en u ons het vertrouwen gegeven heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks de online afhandeling toch een persoonlijk en vertrouwd gevoel bij de wijze waarop alle stappen efficiënt worden doorlopen, met heldere uitleg
Dank u wel voor deze review en voor uw compliment. We proberen zoveel mogelijk te automatiseren en daarnaast zijn het de collega's die de nodige controles doen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zonder enige moeite werd ik digitaal door de vragen en aan te leveren documenten geloodst met een uitgebreide uitleg daarbij.
We hebben geprobeerd de intake zo duidelijk mogelijk te maken en verbeteren deze steeds weer. Leuk dat u dit ook zo ervaren heeft. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke mails en snelle afhandeling. Bij een vraag werd ik telefonisch correct geholpen.
Hartelijk bedankt voor uw review. En inderdaad als er vragen zijn dan zijn we uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had snel een goede notaris nodig, die mij aan de benodigde documenten kon helpen na het overlijden van mijn moeder. Daar ik zelf in Canada woon, was enige snelheid en de mogelijkheid één en ander online te doen een must. De Notariële Diensten hebben volledig voldaan aan deze eisen/wensen. Alles is snel, duidelijk en tot mijn volledige tevredenheid afgehandeld.
Dank voor het vertrouwen in onze organisatie en dat wij u van dienst konden zijn. Leuk om te lezen dat wij u snel aan de verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik geef niet snel een hoog cijfer, de score 8 is echt goed. Duidelijk proces, snelle actie en snel het verwachte resultaat tegen een scherpe prijs
Dank u wel voor uw review. Als u niet snel een hoog cijfer geeft dan lezen wij uw 8 graag als het cijfer 10, dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijn dat we niet naar een notaris hoefden,maar dat het online geregeld kon worden. De akte van erfrecht was binnen een paar dagen al in ons bezit! Wij zijn zeer tevreden
Heel fijn dat u zo tevreden bent. Het hele proces kan in principe vanuit huis geregeld worden. Dat is wel zo makkelijk. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg en offerte. Vervolgens vlot geholpen. Doordat een van de erfgenamen in het buitenland woont was het iets ingewikkelder. Maar dat is ook vlot afgehandeld. Ben zeer tevreden en dat voor een goede prijs.
Dank u wel voor uw review. Als er een erfgenaam in het buitenland woont dan hebben we daar gelukkig ook goede oplossingen voor. Erg leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent over de dienstverlening en onze tarieven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl