Duidelijke en toegankelijke hulp bij lastige notariële zaken

Duidelijke uitleg en instructies in begrijpelijk Nederlands, geen ambtelijke taal. Als ik toch nog een vraag had, kon die via de mail gesteld worden. Reactie kwam binnen twee werkdagen. Instructies zijn eenvoudig uit te voeren door op een link te klikken. Wat het geheel zou kosten, werd duidelijk aangegeven. Geen 'verrassingen' achteraf.

Snel en adequaat

Ik werd goed geïnformeerd en het proces ging snel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het is eenvoudig om zaken te regelen, eigenlijk wijst de site zichzelf

Wij moesten een verklaring van erfrecht aanvragen. Dat is niet het leukste, zeker gezien de omstandigheden. Maar het is heel gemakkelijk via de site te doen. Als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. Hierdoor kon ik die aanvraag zelf snel afhandelen.

Prima service en communicatie

Doen wat beloofd wordt

Doorhalen van onze hypotheekregistratie bleek een fluitje van een cent. Na opgave van de benodigde gegevens werden wij zeer goed op de hoogte gehouden van de genomen stappen en het resultaat. Excellente dienstverlening!

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

even wennen toch goed

voor mij iets geheel nieuws maar toen het helemaal liep goede en vlotte service

Prima en snelle afwikkeling

Niets dan lof over de snelheid en de duidelijkheid m.b.t. afwikkeling. Wel vind ik dat er veel kosten bijkomen. Adverteren met een laag bedrag is verleidelijk voor uw cliënten, maar de rekening loopt hard op!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed bereikbaar en waar voor je geld.

Het is de eerste keer dat ik gebruik maak van een online notariële dienst. Prettig verrast, makkelijk contact en snelle levering.

Professioneel

Goede ervaring, klantgericht en professioneel

Duidelijk, snel respons.

Fijn dat alles overzichtelijk is en makkelijk aan te leveren. Het contact verliep soepel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vlug, veilig en voordelig!

Als er geen testament is en geen vastgoed betrokken in de nalatenschap dan zijn deze Notariële Diensten een enorme uitkomst.

snel betrouwbaar goedkoop

erg prettig snel duidelijk en alles vanuit huis zo te regelen.

Tevreden klant

Wij waren zeer tevreden

Erg snel en professioneel

Erg efficiënt doordat alles digitaal verloopt, goede en snelle communicatie en snelle afronding

Gewoon goed

Alles keurig netjes geregeld

prettig en snel.

Ik was eerst wat argwanend of de digitale notaris wel betrouwbaar genoeg en handig zou zijn. Maar ik ben zeer tevreden over de nette en correcte en ook snelle afwikkeling. Ik was ook bang dat ik onvoldoende vaardig zou zijn om het op deze wijze te gaan doen. Maar uiteindelijk pakte dat goed en positief uit. Heb echt het gevoel dat bij wat minder complexe zaken deze wijze heel goed passend is. Heb ook al bij banken e.a. mensen die met overlijden te maken hebben aangegeven dat op deze wijze verklaring van erfrecht verkrijgen het minst belastend, meest goedkoop en erg praktisch is.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Top dienstverlening, echt een aanrader!

Goede en duidelijke website en een uitstekende communicatie. Een zeer professionele en snelle aanpak en afhandeling van mijn vraagstuk, En dat voor een zeer scherpe prijs. Echt top!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Communicatie kan worden verbeterd.

De communicatie met mails verloopt redelijk goed. Snel na verzending volgt een bericht. Lijkt echter dat de bijlage niet altijd goed overkomen. Mogelijk te veel gefocust op het insturen van gegevens op verzoek van Notariële diensten zelf.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Zeer soepel proces in een minimum aan tijd

Het aanvragen van 2 verklaringen van erfrecht verliep zeer snel en soepel tegen relatief lage kosten. Identificeren ging digitaal, waardoor geen bezoek aan de notaris nodig was. Eerste fase met invoeren van gegevens en identificatie ging zeer snel, met enkele minuten tussen de verschillende fases (mails). Fase na het invoeren van alle gegevens duurde iets langer door navraag bij de gemeente en drukte denk ik. Dus voor simpele notariële zaken kan ik doehetzelfnotaris zeker aanbevelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heldere communicatie en tevreden met gang van zaken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Het was snel en duidelijk

Het was allemaal duidelijk

Duidelijke en adequate afhandeling

Stap voor stap door het proces geleid op een snelle en professionele wijze.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Digitale Professionals op gebied van verklaring van erfrecht.

Na het overlijden van onze lieve vader en trotse opa, eisen diverse instanties een verklaring van erfrecht. Via een eenvoudig stappenplan en vragenlijst is de aanvraag voor een verklaring van erfrecht snel gemaakt. Vervolgens per email continu op de hoogte gehouden van de stappen die zijn ondernomen en/of welke aanvullende documentatie vereist is. Snel, eenvoudig en niet te duur.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Fantastisch professionele, snelle digitale dienstverlening!

Alleen maar goed!

Snel geregeld

Snel geregeld en wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Nadeel de communicatie per telefoon is niet denderend. Als je wat afspreekt weer vervolgens de notaris nergens van en moet je volgende dag weer bellen met ja maar we hadden toch doorgegeven dat ..... Is bij beide opdrachten gebeurd

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl