Duidelijke uitleg en instructies in begrijpelijk Nederlands, geen ambtelijke taal. Als ik toch nog een vraag had, kon die via de mail gesteld worden. Reactie kwam binnen twee werkdagen. Instructies zijn eenvoudig uit te voeren door op een link te klikken. Wat het geheel zou kosten, werd duidelijk aangegeven. Geen 'verrassingen' achteraf.
Ik werd goed geïnformeerd en het proces ging snel.
Wij moesten een verklaring van erfrecht aanvragen. Dat is niet het leukste, zeker gezien de omstandigheden. Maar het is heel gemakkelijk via de site te doen. Als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. Hierdoor kon ik die aanvraag zelf snel afhandelen.
Prima service en communicatie
Doorhalen van onze hypotheekregistratie bleek een fluitje van een cent. Na opgave van de benodigde gegevens werden wij zeer goed op de hoogte gehouden van de genomen stappen en het resultaat. Excellente dienstverlening!
voor mij iets geheel nieuws maar toen het helemaal liep goede en vlotte service
Niets dan lof over de snelheid en de duidelijkheid m.b.t. afwikkeling. Wel vind ik dat er veel kosten bijkomen. Adverteren met een laag bedrag is verleidelijk voor uw cliënten, maar de rekening loopt hard op!
Het is de eerste keer dat ik gebruik maak van een online notariële dienst. Prettig verrast, makkelijk contact en snelle levering.
Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u positief verrast was door onze service, zowel op het gebied van bereikbaarheid, gemak als prijs. Mocht u nog tips hebben om onze dienstverlening verder te verbeteren, horen we die graag. We streven ernaar om u bij een volgende gelegenheid een 10-ervaring te bieden. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede ervaring, klantgericht en professioneel
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en ons als klantgericht en professioneel heeft ervaren. We blijven ons inzetten om u de best mogelijke service te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijn dat alles overzichtelijk is en makkelijk aan te leveren. Het contact verliep soepel.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze werkwijze als duidelijk en soepel heeft ervaren. Het is ons streven om het proces voor onze klanten zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Als er geen testament is en geen vastgoed betrokken in de nalatenschap dan zijn deze Notariële Diensten een enorme uitkomst.
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat we u snel, veilig en voordelig van dienst konden zijn. Het is goed om te horen dat onze notariële diensten een uitkomst waren in uw situatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
erg prettig snel duidelijk en alles vanuit huis zo te regelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons goed om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Zowel op het gebied van gemak om het vanuit huis te regelen als snelheid en duidelijkheid waarmee de aanvraag gepaard ging. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij waren zeer tevreden
Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent. Echter zijn we ook graag kritisch op onze werkwijze. Daarom zijn we benieuwd of u tips heeft voor ons, waardoor we in de toekomst een 10 zouden kunnen ontvangen van u. U kunt uw opmerkingen delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg efficiënt doordat alles digitaal verloopt, goede en snelle communicatie en snelle afronding
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Het is fijn om te horen dat u onze digitale aanpak als efficiënt en professioneel heeft ervaren. Snelle communicatie en een vlotte afronding zijn belangrijke speerpunten voor ons, dus het is mooi om te zien dat dit voor u goed heeft gewerkt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles keurig netjes geregeld
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles netjes is geregeld. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te blijven verbeteren, dus mocht u specifieke tips of suggesties hebben waarmee we in de toekomst een nog betere ervaring kunnen bieden en een 10 mogen ontvangen, dan horen we dat graag. U kunt een mail sturen naar [email protected]. Uw feedback is waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik was eerst wat argwanend of de digitale notaris wel betrouwbaar genoeg en handig zou zijn. Maar ik ben zeer tevreden over de nette en correcte en ook snelle afwikkeling. Ik was ook bang dat ik onvoldoende vaardig zou zijn om het op deze wijze te gaan doen. Maar uiteindelijk pakte dat goed en positief uit. Heb echt het gevoel dat bij wat minder complexe zaken deze wijze heel goed passend is. Heb ook al bij banken e.a. mensen die met overlijden te maken hebben aangegeven dat op deze wijze verklaring van erfrecht verkrijgen het minst belastend, meest goedkoop en erg praktisch is.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We begrijpen uw aanvankelijke argwaan, en het is fijn om te horen dat onze digitale aanpak uw verwachtingen heeft overtroffen. Het is geweldig dat u het proces als praktisch en passend heeft ervaren, en dat u zelfs anderen heeft aanbevolen om op deze manier een verklaring van erfrecht te regelen. Uw vertrouwen en feedback waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en duidelijke website en een uitstekende communicatie. Een zeer professionele en snelle aanpak en afhandeling van mijn vraagstuk, En dat voor een zeer scherpe prijs. Echt top!
Hartelijk dank voor uw geweldige review en mooie woorden! Het doet ons erg goed om zo'n positief bericht te lezen. Een goede start van onze werkweek. We zijn blij dat we bevestigd worden in onze manier van aanpak, zowel op het gebied van communicatie, snelheid als prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie met mails verloopt redelijk goed. Snel na verzending volgt een bericht. Lijkt echter dat de bijlage niet altijd goed overkomen. Mogelijk te veel gefocust op het insturen van gegevens op verzoek van Notariële diensten zelf.
Het aanvragen van 2 verklaringen van erfrecht verliep zeer snel en soepel tegen relatief lage kosten. Identificeren ging digitaal, waardoor geen bezoek aan de notaris nodig was. Eerste fase met invoeren van gegevens en identificatie ging zeer snel, met enkele minuten tussen de verschillende fases (mails). Fase na het invoeren van alle gegevens duurde iets langer door navraag bij de gemeente en drukte denk ik. Dus voor simpele notariële zaken kan ik doehetzelfnotaris zeker aanbevelen.
Hartelijk dank voor uw review en feedback! We zijn blij om te horen dat u het proces als soepel heeft ervaren en dat het invoeren van de gegevens gemakkelijk was. Wij betreuren het ook altijd als een aanvraag langer duurt doordat we bevestiging van de gemeente nodig hebben. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere communicatie en tevreden met gang van zaken.
Hartelijk dank voor uw positieve review en het toekennen van een 10! Heel fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als uitstekend omschrijft en dat u de heldere communicatie op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was allemaal duidelijk
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u het proces als snel en duidelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap door het proces geleid op een snelle en professionele wijze.
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! Het is fijn om te horen dat u het proces als duidelijk en professioneel heeft ervaren. We zijn blij dat we u snel en adequaat hebben kunnen begeleiden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het overlijden van onze lieve vader en trotse opa, eisen diverse instanties een verklaring van erfrecht. Via een eenvoudig stappenplan en vragenlijst is de aanvraag voor een verklaring van erfrecht snel gemaakt. Vervolgens per email continu op de hoogte gehouden van de stappen die zijn ondernomen en/of welke aanvullende documentatie vereist is. Snel, eenvoudig en niet te duur.
Onze oprechte dank voor het delen van uw ervaring, zeker in een moeilijke periode na het verlies van uw vader en opa. Het is fijn om te horen dat het aanvragen van de verklaring van erfrecht via ons digitale stappenplan eenvoudig en duidelijk voor u was. Ook uw waardering voor de transparantie en updates per e-mail doet ons goed. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alleen maar goed!
Wat een mooie review, hartelijk dank! Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze digitale dienstverlening. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en waarderen uw positieve woorden enorm. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel geregeld en wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Nadeel de communicatie per telefoon is niet denderend. Als je wat afspreekt weer vervolgens de notaris nergens van en moet je volgende dag weer bellen met ja maar we hadden toch doorgegeven dat ..... Is bij beide opdrachten gebeurd
Bedankt voor uw eerlijke feedback en de positieve punten die u noemt over de snelheid en voortgang van onze diensten. Jammer om te horen dat de communicatie via de telefoon niet naar wens was. We nemen uw opmerkingen hierover serieus en zullen dit intern bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst gebeurt. Uw input helpt ons om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl