Beste Susy, Bedankt voor je terugkoppeling en je geduld. Door onze aangescherpte veiligheid hebben wij afscheid moeten nemen van een aantal installatiedienst, hierdoor hebben wij noodgedwongen installaties moeten verzetten. Fijn dat de monteurs goed werk hebben geleverd en je direct toegang had tot de app! We gaan de monteurs aanspreken op het laten slingeren van de sigaretten, want dat kan natuurlijk niet. Nogmaals bedankt voor je feedback en nog een fijne week toegewenst!
Beste Erwin, Bedankt voor je feedback. Wij streven er altijd naar om de klant zo goed mogelijk te helpen, ook na de installatie. Fijn om te lezen dat er netjes is gewerkt. Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst!
Hey Jeroen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Laat de zon maar schijnen!
Beste Bert, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat er fouten voorkomen hadden kunnen worden, dus goed dat je dit aangeeft. We gaan de punten terugkoppelen, zodat we dit kunnen verbeteren. Hopelijk ben je blij met de panelen en nog een fijne week toegewenst!
Beste Jan, Bedankt voor je feedback! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Beste Ton, Bedankt voor je begrip en feedback. Fijn dat je ondanks de lange wachttijd zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst!
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.