Hey Lex, bedankt voor de leuke review. Hier krijgen wij energie van! We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We zullen de complimenten doorgeven. Geniet van de panelen.
Hey Trudy, bedankt voor je review. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Bedankt voor je vertrouwen! We wensen je vele zonuren toe.
Hey Benjamin, van deze review krijgen wij energie! Bedankt voor de mooie complimenten. Geniet van de panelen!
Beste meneer de Jong, bedankt voor je feedback. Allereerst vinden wij het heel vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Solar Concept! Wij proberen iedere klant een positieve ervaring en gevoel over Solar Concept te geven. Ons primaire doel is om zonnepanelen veilig te installeren en ervoor te zorgen dat ze zowel esthetisch verantwoord als functioneel zijn. Het is belangrijk om te weten dat de wijzigingen in het legplan geen negatieve invloed zullen hebben op de totale opbrengst van het systeem. De veiligheid van de installatie heeft onze hoogste prioriteit, en daarom worden paneelposities aangepast wanneer dit nodig is om aan veiligheidsnormen te voldoen. Desondanks wensen we je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe!
Hoi Jannie, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Hey Alex, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat we de verwachtingen waargemaakt hebben. We zullen het compliment doorgeven aan de verkoper. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Beste John, bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Bedankt voor de mooie review, Bert! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar. De complimenten zullen we doorgeven aan de monteurs. Geniet van je zonnepanelensysteem. We wensen je veel zonuren toe!
Hey Jan, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dat het proces goed is verlopen. Hier doen we het voor! Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe.
Hey Frans, bedankt voor de mooie complimenten. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe.
Hey Elly, bedankt voor je vertrouwen in Solar Concept. We waarderen je review enorm en zijn blij om te lezen dat het proces naar wens is verlopen. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.